• Finlands tjejen

    18 augusti 2007, nr 2

    hej såg att våran förr atråd var avstängd. nu lagar jag en ny.
    så välkommen in.

  • Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2
  • Daia Gräddnos

    Lite musikfrågor till er tjeier:

    Vi har musik på datorn, ska göra en "spikad" lista for den första tiden på dansgolvet (så att gästarna inte byter en massa sånger i starten).

    Börjar med "brudvals" som är en rumba til våran låt, danser den själva.

    SEN vill vi ha et par valser/foxtrot/bug, dvs nåt "alla" kann dansa till (gamla som unga) gärna nån känd melodi/sång för att få folket upp på dansgolvet...

    Några ideer til dansmusik som dom flästa par kan dansa till?

  • Miss Lilly

    Vi ska ha Dean Matin - That's amore + 2-3 valser till, sen bryter Djn med Stayning Alive!! Vi kommer att vara drygt 110 pers åler 18-80, de flesta är som vi 25-35 och uppvuxna 80-90 tal, så mycket schlager pudelrock och eurodisco (o lite finsk smörsång)!! När vi sagt adjö till all och ska i väg till hotellet skall DJ spela vår låt - D Beddingfield "if you're not the one" som vi dansade till första gången..
    Daia Gräddnos - fundera på vilken åldersgrupper som är representerade och utgå från vad de tycker om så blir det nog kanon. Givetvis vad gillar ni att dansa till själva... det är ju ER fest!!
    Vi har förresten nämt 2 artister vi INTE vill höra...

  • Miss Lilly

    ...de 2-3 extra blir F Sinatra bla som Tree säger.
    60-tals låtar går ju o bugga till (från Grease tex)

  • tree

    love and marriange, fly me to the moon, strangers in the night, 'new york new york' will surely get poeple up dancing...

  • Daia Gräddnos

    tree

    Thanks! Noen flere dansbare låter for pardans.... som "alle" kan?

  • pelles_brud

    Hej tjejer!

    Har en musikfråga till er.
    Vad ska ni ha för in- och utmusik och sololåtar och psalmer??

    Jag har tänkt mig att ha Richard Marx - Right here waiting spelad på piano som ingångsmusik och Chicago - You´re the inspiration som utgångsmusik (med trummor, bas, synt och elgitarr på melodin)

    Har bara kommit på 'Du är allt' som solosång och behöver komma på iallafall en till + några psalmer!

  • tree

    vi har en vännina som ska kommer att spelar tvärflut för ingpngs och utgångs music... Mendelsson in och Handel-retrun of the queen of sheeba ut, och 2 solo sång med gitar... 2 frank sinatra låter!... The way you look tonight och strangers in the night....

  • Daia Gräddnos

    tree

    Oj Tree, berätta om din utgångs och ingångsmusik, ni tänker altså ha en "march" på tvärrflöjt? En av våra gäster ska spela tvärrflöjt före vigselen, och vi undrar om det inte blir lite "skirt" med enbart flöjt till en traditionell bröllopsmarch... (Kan inte fixa komp). Vad har ni tänkt?

Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2