• Finlands tjejen

    18 augusti 2007, nr 2

    hej såg att våran förr atråd var avstängd. nu lagar jag en ny.
    så välkommen in.

  • Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2
  • tree

    hej alla!
    jag vi ska ha en klasiskt svenska bordplacering... som ett 'E', alltså 3 'wingar' så att 1 wing finns framför oss... på denna sätt få vi mer att snacka med under middagen också..

    jag hade en galen dröm om bröllopet ett par degar sen också!... nu börja alla stress! 5 veckor kvar! arrrgh!

  • Daia Gräddnos

    Klassisk bordsplassering här, som ett E. Men tycker annars småbord kan va rätt mysigt.

    Nån som har bestämt en "spel-lista" för dom första danserna? Vi har jusst nu fyra valser för att göra undan "plikt-danserna" eftersom vi tänker at "alla" kan dansa vals...

    Några bättre forslag? Vilka låtar har ni?

  • PennyJenny

    Småbord hade jag helst velat ha, men borde som finns i lokalen funkar inte för det och jag orkar bara inte rodda med att hyra andra bord. Och har inte lust att ta kostnaden för det heller. Vi får göra det bästa av det vi har.

    Musiken har vi inte börjat med. Lite ångest över det. Men vi har två veckor semester hemma i sthlm innan vi åker ner till ön så vi ska fixa lite med det då. Vi jag hoppas på typ två regniga dagar i v 31 och 32. *s*

  • BröllopA

    PennyJenny
    Jag har tänkt samma tanke som dig..prata med min far och då man hela kvällen... och inte ha någon mitt emot eftersom det bara går att placera borden i E i lokalen!!!
    Har du förlsg på hur man kan göra? Jag pratar ju hellre med svärfar(!) hela kvällen... som jag inte känner lika bra än! Men det är kanske fräckt? Nör jag nämde att vi kanske skulle frångå det traditionella sa min mor- JA, vad roligt!!!

  • BröllopA

    Var ute en sväng och kom på ett tips på vägen!
    På ett bröllop vi var på förra året hade dom satt en bred pall framför brudparet och dit kunde vilka som helst gå under kvällen och sätta sig och prata...det var fullt hela kvällen... tills pallen vek sig som ett korthus!
    Vi får tyvärr inte plats med detta, men ett tips till er andra!!!

  • majasmarie

    EN MÅNAD KVAR!!!! Fy f-n vad tiden går fort, vi förlovade oss för två år sen och det känns som att det var igår...

    Börjar nerverna göra sig påminda? Vi träffade vår fotograf förra helgen och då kom jag igång... ett par dagar efter var även sambon nervös.

  • PennyJenny

    När jag tittade i kalendern i dag och såg att det är 1 måndag kvar så rörde det sig av nervosistet i magen. *s* Men vi hade en våg av sånt i krisitflygare helgen då vi var hemma på ön och under 3 dagar avverkade provfotning, träff med de som har festlokalen och en genomgång i kyrkan med prästen. Grät ju redan då ju. *s*

    Men mest tycker jag bara att det ska bli underbart. Ser fram emot att ha vår dag. Vi kommer att vara tillsammans så mycket som möjligt under dagen, hur gör ni andra? Är ni på skilda håll eller tillsammans?

  • majasmarie

    Vi kommer att sova ihop och därmed också vakna ihop, äta frukost tillsammans, sen skiljs vi åt när vi gör oss i ordning och träffas igen för att fotograferas innan vigseln. Sen blir det svårt att dela på oss resten av dagen :)

  • tree

    majasmarie
    vi ska göra samma som er! jag vill vakna med min m2b och äter frukost med honom... har också tänkte att ge honom hans morongåven då också... vi får se!

Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2