• Finlan­ds tjejen
    Äldre 8 May 08:28
    48224 visningar
    314 svar
    314
    48224

    18 augusti 2007, nr 2

    hej såg att våran förr atråd var avstängd. nu lagar jag en ny.
    så välkommen in.

  • Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2
  • tree
    Äldre 13 May 10:59
    #0

    vi ska gifter oss i bromma (stockholm)

    m2b är i helsingborg idag så tänkte att gör lite bröllopsplanering... kankse titta på festprogram igen... har nån här börjat med din ännu? ska ni har en?

  • madlin
    Äldre 13 May 12:29
    #0

    ahaa....

    vi ska inte ha några festprogram dock, kommer ju inte ha så stort bröllop [35 st] så de känns fel att lägga upp dagen på papper. Vi vet att det blir vigsel vid en viss tid, därefter kommer servitriser ut med champagnebrickor o tilltugg. Mingel och tipspromenad då vi kommer fotas av fotograf. Sen blir det buffé, skoleken och så blir det bröllopstårta med kaffe o avec. Och party för de som vill festa vidare med oss med dans och sånt.

    Vad som sker däremellan får komma naturligt.

  • Finlan­ds tjejen
    Äldre 15 May 09:50
    #0

    hej på er

    sommaebröllop07: ja jag skall sy upp min klänning, eller min m2b:s kusin skall sy den hon är sömmerska så hon syr upp den som bröllopspresent till oss.

    klänningen skall bli två färgad, jag skall ha en vit klänning med ett tyg i grönt som som en slits fram på.

    ni har nästan alla köpt skor?jag skulle också måsta kolla runt efter skor.

    Min tärna frågade just efter en lista över alla tjejer som är bjudna, tror hon skall böja planera min möhippa...
    vad tror ni att de hittar på åt er?

  • PennyJ­enny
    Äldre 15 May 10:28
    #0

    Tror inte jag får någon hippa då jag A) inte har så många vänner B) de jag har inte känner och umgås med varandra C) inte har någon tärna som tar tag i det (har valt att inte ha tärna) och min syster som då är lämplig bor utomlands och kommer hem först till bröllopet D) jag har sagt att jag vill att min syster ska vara med på en ev hippa

    Så nej, jag tror inte det blir någon för min del.

  • Sommar­bröllo­p 07
    Äldre 17 May 11:07
    #0

    Jag är ganska säker på att jag får en möhippa :) Min sambo och jag skulle ut och gå häromkvällen och så fick vi för oss att gå och lämna tillbaka en keps som min systerdotter glömt hos oss. Tar väl en 20 min att gå till dem. Och så när vi kommer dit så är alla mina tjejkompisar där! Hmmmm - undrar just vad de höll på med??!!

    Sedan så var det ju jag som fixade hippan till min syster när jag var hennes tärna också. :)

    Finlands tjejen - vad roligt att sy upp en klänning så att man får den precis som man vill ha den. Själv har jag avlämnat min klänning hos mamma och pappa eftersom min sambo inte ska se den innan bröllopsdagen.

  • majasm­arie
    Äldre 17 May 11:31
    #0

    Hej alla!
    I tisdags skickade vi vår inbjudan och igår satt vi och surade för att det knappt var någon som ringde... Men, vi har ju OSA 29 juni så vi får väl vänta till dess.

    Var skickar man hindersprövningen? Är det till det lokala skattekontoret? Och ska man skicka med anmälan om nytt efternamn då också? Sen undrar jag om det inte är viktigt att de får veta från vilket datum det nya namnet gäller...? Det finns ingenstans att fylla i detta. Tror att det var alla frågor just nu. Någon som vet?

  • tree
    Äldre 17 May 17:31
    #0

    majasmarie
    vi skickade våra hindersprovning och namnbyttning pappor tillsammans till vår lokal skattekontor... men det var stockholm... det var inget datum för namn bytts dag... vi fått tillbaka certifikat efter bara 1 vecka!

  • jench2­4
    Äldre 17 May 17:38
    #0

    Hej på er!

    Ska också gifta mig 18/8, utanför Borås. Det börjar verkligen närma sig nu! Vi håller på och gör inbjudningskort, men sidenbandet som vi ville ha runt korten ligger inne på beställning och kommer inte förrän i slutet av nästa vecka, det är nästan lite väl sent!

    Om man vill ha speciella frimärken, måste man gå till kassaservice då, eller har postutlämningar sånt?

  • tree
    Äldre 17 May 17:44
    #0

    jench24

    välkommen! vi beställde hjarta stil frimarken från postens hemsida... det tog en veckka minst för de att kommer dock.. så beställar så snart som möligt om du beställar därifrån!

  • PennyJ­enny
    Äldre 19 May 10:18
    #0

    Ujuj, nu känns bröllopet och giftemålet väldigt på riktigt. Vi har "bröllopshelg" på Gotland (bor i Solna, gifter oss på ön) och gör massa saker inför bröllopet. Jag har provat min klänning som mamma syr. Den blir så fin och trots att jag inte är någon nätt kvinna känner jag mig välidgt vacker. Så har vi träffat vår fotograf i nästan en timme och blivit provfotade och det känndes jättebra. Han fick oss att bli väldigt avslappnade och jag väntar nu spänt på att få se lite provbilder. Sedan har vi varit och kikat på vår festlokal och det blir oxå jättebra och de meddelade att de hade löst kockproblemet åt oss, så nu är det mesta fixat. Och sist så träffade vi prästen i kyrkan i går och gick igenom vigselakten och så. Jag inser att jag verkligen måste ha ett superduper vattenfast make-up för jag kunde ju inte ens höra min sambo säga orden i går på låtsas utan att böja gråta. Hur ska det bli sedan i kyrkan?! Och idag ska jag och mamma åka på en lite bröllopsmässa här på ön och kika lite, sambon slipper och får bygga friggebod med pappa istället. *S* Men som sagt, bröllopet känns verkligen mycket, mycket verkligare. Om tre månader är vi gifta. Om tre månader tjejer!

Svar på tråden 18 augusti 2007, nr 2