Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Äntligen fredag del 8

    sådär just nu, gick ner 4 kilo de första 6 veckorna men nu står det still sen ett par veckor. Men när jag shoppade kläder häromdan fick jag gå o hämta en midnre storlek, det var trevlgit! Så det är nog eg bättre att det går långsamt, jag går ju iallafall inte upp... men lite segt är det när det står still såhär ett tag. Men det är säkert helt normalt - hade hoppats gå ner 10 kilo totalt (o då lär jag ändå ligga med ett BMI på gränsen till övervikt)

  • anne på grönkulla

    borde gå ner nästa 10 till (dvs totalt nästan 15, för att komma inom nån sorts beräknad idealviksspann...) men det tror jag är orealistiskt, då lär jag inte ha några bröst kvar. Har alltid vart kraftigt byggd så tror inte jag kan bli riktigt smal...

  • anne på grönkulla

    Jo, jag tror att jag lär mig att äta bättre och det hoppas jag ju är långsiktigt. Men vin är ju gott..... och kaloririkt!

    Men janos, lyssna på mc och tjejerna - om du är hungrig just nu så är det bebisen som behöver något!

    Godnatt janos!

  • anne på grönkulla

    Nej tyvärr vet jag inget än - alltså väntar jag och låter er planera så får vi se om jag kan hoppa på! Men är jag i Stockholm så behöver jag iallafall ingenstans att sova - har ju dubbelsängen hos maken!

Svar på tråden Äntligen fredag del 8