Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Äntligen fredag del 8

    Jo, jag förstår det! Men så har ni ju verkligen något att fira! Även om du får skåla för det i nåt alkoholfritt.

    Och det är ju en fantastisk nyhet!

    Själv har jag slagits i snabbköpet och just kommit hem, gud vilket liv det var...

  • anne på grönkulla

    Jag är fö inte mycket för att färgbestämma barn efter kön, letar alltid frenetiskt efter presenter som inte är typiska tjej- eller killgrejer och så. Tycker barn kan få välja själva och få hjälp till ett bredare urval än det ger.

    men det är ju präktiga jag det!

  • anne på grönkulla

    Här ska jag ägna delar av söndan åt att rigga min gamla dator (som vi slutligen tog ner för mindre än 2 veckor sen) för att leta gamla mail som advokaterna behöver. Hur kul är det på en skala???

  • anne på grönkulla

    Jo, jag inser att principerna säkert är lättare att hålla på i teorin när man som jag inte har barn än de är i praktiken. Men låt mig behålla dem ett tag till, va!

  • anne på grönkulla

    Men det finns mycket snyggt o kul verkligen, det känns lit eoverkligt dock att tänka på eftersom vi själva bor i en tvåa!

    Inte tycker jag att man måste ha allt nytt heller - tänk vad mycket som köps och slängs! Har faktiskt inte handlat på blocket nånsin men så har jag ju inte bott i Sverige på över 2 år.

    Men när jag säger så här så låter jag oroväckande lik min egen mormor, som slängde familjens skidpjäxor från 60-talet så sent som häromåret...

  • anne på grönkulla

    Snyggt, vill gärna se resultatet så småningom. Du är så himla pysslig och duktigt!

    Vad är det för yta på sängen nu - jag menar måste du skrapa alltihopa för att kunna måla om?

    Jag funderar fö på att anlita nån här för att ge ett gäng antikvita möbler (litet skrivnord, hylla, några stolar o en byrå) en slick ny färg - det kunde de behöva!

Svar på tråden Äntligen fredag del 8