Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Äntligen fredag del 8

    Cappucino-mouussen lät helt sjukt god, liksom de där chevrebollarna. Vill du att jag ska hjälpa dig välja mellan olika rätter eller?

    sen är jag inte mycket för mer sydostasiatisk mat så får jag välja så går både thaibasilika och koriander bort, men gillar man det är recepten säkert super - det ser ju himla läckert ut!

    Vad ni är duktiga med mat för övrigt!

  • anne på grönkulla

    Håller helt med dig Cindy, ledig är trevligt men inte hur länge som helst - man ska gärna vara ledig från något och som ger vardag och stadga åt tillvaron!

  • anne på grönkulla

    Trist sånt där - det händer mig titt som tätt också (men hittills bara om mindre allvarliga saker) - mamma och syrran blir smått upprörda på mig för att jag inte engagagerar mig i deras krämpor eller bekymmer fast i själva verket har de inte alls berättat för mig om dem... ska jag veta ändå???

    När jag tänker efter gjorde pappa nåt liknande när hans styvfar gick bort - syrran ringde mig samma kväll det hände (alltså inom några timmar) men pappa ringde mig mitt i natten natten efter dvs efter typ 30 timmar för att berätta. Om det nu inte var så bråttom att det kunde vänta 30 timmar, varför då ringa mitt i natten och väcka mig om det???

    Mysko...

    *kramar om Hilde, mina klagovisor var avsedda att visa sympati med men inser att det blev rätt ego...*

  • anne på grönkulla

    Jo, men visst är det trist o särskilt när man liksom verkligen inte kan veta och därför allting blir fel! Ville bara uttrycka sympati och medkänsla!

Svar på tråden Äntligen fredag del 8