• Stora A

    Yngre blivande brudar...? (-25)

    Hallå på er!

    Jag undrar om det finnes några blivande brudar som är lite yngre...?

    Ngt som mer är först ut i bekantskapskretsen kanske?

    Vore trevligt att träffas för att disskutera bröllop med ngn/några som är lika intresserade som jag! :)

  • Svar på tråden Yngre blivande brudar...? (-25)
  • Selly

    Båda våra familjer blev jätteglada när vi berättade det för flera månader sen! Min blivandes mormor grät när hon fick inbjudan för att hon blev så glad! :) Men det har väl funnits dom i omgivningen som kanske tyckt att det gått lite fort...men inget som vi fått höra nu! Det var mest när vi förlovade oss!

  • Brud 2008

    För oss var det precis tvärtom, alla var glada när vi förlovade oss, men nu när vi ska gifta oss går det för fort. Vi har alltid tänkt att förlovningen var ett löfte om att vi skulle gifta oss, men det verkar inte som att folk fattade det....

  • princess19

    Jag och min Amerikanska fästman har bara fått lyckönskningar i USA men mest bara kritik här i Sverige...hela min familj tycker att det går för fort...och visst, jag förstår dom eftersom jag nu precis kommit hem från USA och dom önskat att kunna ha mej hemma i några år till, men det är ju ändå ens eget liv, varför kan inte människor respektera det? Visst, jag är 19 och det är väldigt ugnt för att gifta sej i Sverige, men jag vet vilket val jag gör och är inte rädd för att ta det utan jag är helt säker på vad jag vill, är helt säker på att jag vill leva resten av livet med min nuvarande fästman, och ändå kan bara de flesta försöka skrämma upp en att det inte kommer fungera i stället för att önska lycka till...jätte tråkigt tycker jag!! Men hans familj är jätte positiva, och alla som kommer hit från USA till bröllopet, såd et blir kul!

  • September mys

    Jag upplever också att folk inte ser förlovning som ett löfte om att gifta sig, nån gång =)

  • nencer

    vi har fått höra att de är onödigt att lägga ner så mycket pengar på de, men förhoppningsvis så gifter man sej ju bara en gång, och då tycker jag helt klart att det är värt de!
    Ingen i familjen har sagt att jag är för ung (21) men andra som man inte känner så väl har kommenterat de...

  • Coornet

    Vad människor som inte känner mig/ oss säger bryr jag mig inte om, just eftersom de inte har en anning om vem och hur man är.

    Men om en person som står en nära skulle vara negativ skulle jag nog ta det väldigt hårt. Vi får väl se vad som händer när vi väl berättar. Ska ju förlova oss först. Vi har bestämt att vi ska göra det på vår dag i dec..

  • Sassalove

    Är 21, gifter mig i september nästa år. Dom flesta tycker att det är jättekul.

  • susannaand

    Jag är 21 och min fästman är 23. Hans mamma blev jätteglad när han berättade att vi förlovat oss. Hon grät nästan när hon träffade oss och sa att hon blev så glad! Min mamma blev nog lite störd av det, märkte jag i början av hennes reaktion, men hon kom snabbt på att hon inte har någon rätt att säga nåt om det. Nu har hon smält det och är glad och skickar meddelanden och frågar "hur det är med kärleksparet?".
    Så vi har fått positiva reaktioner! :)

Svar på tråden Yngre blivande brudar...? (-25)