• Fru The

    Partnerskap??

    Håller inte så mycket på traditioner och är ändå traditionsbunden. Kommer sätta folk parvis m.m.

    Jag ska kolla på brudklänning med mamma imorgon, men då kommer äver tjejen vara med. Så klänningen har hon sett som jag har provat inna. Inte för jag tycker hon ger så bra råd, men trevligt sällskap då det har varit massa ovisshet med tärna och annat..

  • Fru The

    070707 är datumet..

    Om det blir barn så är det jag som kommer bära dem här. Funderar på insemination. Sen hur det ska se ut har jag ingen aning om.

    Vilket datum är er dag då?

  • Fru The

    mizztigger

    Tänk på att boka tidigt om ni vill ha "vårt" datum. Det är populärt!

    Hur "kör" ni i Sverige och vad kostar det i Danmark? *nyfis*

  • Fru The

    mizztigger

    Åh grattis! Blir ju perfekt för er.. Hoppas också på att hitta någon bra donator senare. Hur gjorde ni med det? Känner ni mannen?

    Börjar få resfeber nu... Åker ju snart. Men det ska bli underbart kul!

    Har ni bokat kyrka och festlokal så är det bara att köra på eller ta det lugnt. Därefter så är det inte lika bråttom med saker och ting.

    Ska iväg på marknad nu.. Hörs säkert senare!

  • Fru The

    utomhusbröllop är fint, men väderberoende. Fast jag har alltid drömt om kyrkligt, så därför. Har varit aktiv i kyrkan innan, så det stämmer rätt bra in på oss att vara där.

    Hur sökte ni på nätet då? Blir han en aktiv pappa eller? *vill veta mer*

  • Fru The

    mizztigger

    skriv till the-star@telia.com så ska jag ge mig min "riktiga" adress sen. Lämnar inte ut den på nätet eftersom man får så mycket spam då..

  • Fru The

    mizztigger

    Gud vad kul! Vem mer ska vara tärna?

    Var iväg med min tärna igår och kollade på tärnklänning och hon fastnade direkt för den första vi provade. Den går i silver och vi hade egentligen tänkt blått. Men den skär sig ju inte mot vad vi andra ska bära och hon betalar ju själv, så vi vill inte bestämma förmycket. Däremot funderar vi i om vi kan få in blått på sjal och väska istället... Vad tror ni?

    Tänkte ju sy upp den i Singapore, men hon förälskade sig i klänningen och då är det som det är. Har ju förälskat mig i min brudklänning så jag vet vad det innebär. Allt annars kommer kännas som B-aktigt.

    Mailar du mig sen?

  • Fru The

    mizztigger

    Vad konstigt, för jag har inte fått något mail.. *suckar* testa therese-boman@telia.com om inte den funkar bättre då.. Dumma mail!

    Klädsel är alltid problem. Vi har ju fått tänka om en del. Men det gör ju inte så mycket. Får säkert in blått på ett eller annat vis. Det positiva är att vi slipper betala. Fast vi har sagt att vi kommer stå för väska och sjal till klänningen, men det är allt. Köpter det i Singapore så det är försummande summor.

  • Fru The

    gulsippan

    Åh grattis!! Då är det bara att börja boka nu då?

Svar på tråden Partnerskap??