• Fru The

    Lucia05

    Jag tror inte det är mer vanligt än i andra förhållanden egentligen. Saken är väl den att vi mer fritt väljer vår personlighet och inte behöver gå så mycket efter normerna. Vi har ju ändå brytit dem.

    Skulle aldrig få på min tjej klänning eller kjol. Det är det värsta hon vet! Så det är helt naturligt att se henne i kostym på den stora dagen också.

    Jag däremot gick mer i klänningar och kjolar i högstadiet och även om jag använder mer byxor nu, så trivs jag bra att bära det och jag skulle aldrig kunna tänka mig att gifta mig utan brudklänning...

    Vi gör helt enkelt det vi är bäst på och klär oss i det vi tycker om. Sedan om det är kvinnligt eller manligt har ingen större betydelse.

  • Fru The

    Q och P

    Tack för komplimangen.. den värmer!

    Godnatt!

  • Fru The

    God morgon!

    Hoppas att du sovit gott. Hur gammla är barnen? *nyfiken*

  • Fru The

    Q och P

    Trevligt med barn!

    Synd att du inte sover ordentligt. Det har inte jag heller gjort i natt i och för sig..

  • Fru The

    jobbat och tittat på tv.. trött så jag knappt kan stava.. Ändå har jag sovit hyggligt. Nåväl. Väntar mail, men det är inte ens säkert att jag får det idag. Jag bara hoppas på att väntan ska ta slut...

    Har du msn förresten?

  • Fru The

    *skratt* Diskutera går väl jättebra om det inte handlar hurvida vi har rätt att få en homo-välsignelse eller inte ur religöst synpunkt..

    Håller med om att en könsneutral äktenskapsbalk vore det allra bästa för alla. För det är faktiskt inte bara hbt som är diskriminerade, utan ävern vissa religösa grupper.

Svar på tråden Partnerskap??