• Fru The

    Partnerskap??

    Hej!

    Är det fler än vi därute som tänker ingå partnerskap? Vill gärna komma i kontakt med några för att kunna bolla idéer och tankar inför den stora dagen. Kan vara roligt att höra hur andra löser saker då man ändå gått från normen.

    OBS!
    Tråden är till för vänskaplig chatt, INTE påhopp eller annat otrevligt! Här diskuteras INTE rätten till kyrklig välsignelse eller dyligt. Vill ni diskutera det så får ni starta egen tråd!

  • Svar på tråden Partnerskap??
  • Fru The

    Hej!

    Vad skoj! Vi ingår det om exakt 11 månader idag. Alltså 070707.

    Hur kommer ni att göra? Ha kyrklig välsignelse eller inte? I rådhuset eller utomhus?

    Själva har vi tänkt ha en välsignelseakt i kyrkan...

  • Fru The

    Vi kommer bara ha med tärna och marskalk och ev. våra föräldrar i rådhuset, för att sedan fotograferas innan vi tar kyrkan där all släkt och vänner mfl är välkomna.

  • Fru The

    Q och P

    Vi har nog kommit rätt långt i planeringen. Fast vi har hållt på sedan februari också. Mycket är bokat och jag pysslar lite och tar det lite pö om pö. Behöver inte stressa..

    Fick reda på att riddarsporre som jag tänkte ha i håret inte går att ha till hårblommor då det vissnar så fort. Så just nu jagar vi sånna i siden. Hittar vi inte det så får vi börjat tänka om totalt..

    Hur långt har ni kommit själva?

  • Fru The

    tråkigt med bortkomna bilder..

    Jag är kvinnlig. Kommer ha klänning och hela köret. Min blivande fru klär sig inte i varken kjol eller klänning, så åt henne blir det kostym. Ska bli härligt med bröllop.

    Hur gör ni då med kläder och så?

    Har ni barn?

  • Fru The

    vår stora dag är 070707.. i kyrkan och gamla rådhuset för registreringen.. Så mycket mer om själva akten vet vi inte mer än vad vi vill ha för musik och sånt..

  • Fru The

    Vi kommer ha mycket folkmusik då min tjej är folkmusiker. Hon spelar fiol. Vår förhoppning är att hennes kompis spelgäng kommer ner de 67milen och spelar våra låtar. Har valt en solo-/duett-sång och ett par dikter också.

    Kommer köra "den blomstertid.." med bröllopstexten i folkvisetappning. Mer lättsjungit på det viset. Och "en vänlig grönskas rika dräkt.." som inledningspsalm.

    Kyrkbladet är gjort, liksom festprogramet så långt det är möjligt. Har gjort egna placeringskort (inte skrivit namnen förstås) och tack-kort. Håller just på att pyssla lite med att göra små paket med pappersnäsdukar av silkespapper att ge ut i kyrkan..

Svar på tråden Partnerskap??