• lyckligastebruden

    Finländska brudar!

    Finns här flera blivande brudar som bor i Finland?? Det skulle vara kul att höra era erfarenheter och tips! :)

  • Svar på tråden Finländska brudar!
  • Lioness *förlovad*

    Hej hej!

    Håller med om att det är skönt med lite svalare väder, men jag hoppas ändå på sol imorgon på min lediga dag.

    Vi hade ett skönt veckoslut i vårt nya hem, fixade bara en skrubb att ha kläder i och sedan bara var vi ute i solskenet.

    Nu är det inte många dagar kvar ASG! Hur känns det? Var var det nu igen ni ska gifta er?

    Vi ska ha förlovningsfest om ett par veckor och jag surfar runt internet på jakt efter recept med jordgubbar och blåbär. Hittade en mängd bärpåsar i frysen när vi flyttade...

  • ASG

    Lioness:
    Nä nu går dagarna otroligt fort! Fullt program varenda dag nu... stressigt...
    Vi gifter oss i munsala kyrka & har festen vid villan i vexala.
    Nu ska jag sova lite... återkommer nån gång efter helgen :)

  • tindra star

    Pust, i helgen hade vi förlovningkalas! Ett på fredag för kompisar och ett på lördag för hela tjocka släkten! Jätteskoj men jobbigt... Skönt när allt är över så man får pusta ut en stund! Nu borde man väl ta itu med planeringen av nästa stora fest (bröllopet) men det får nog vänta någon vecka ännu!
    Finns det någon annan här som planerar sitt bröllop inför nästa sommar?

  • mjaui

    Hejhopp! Här en finländsk blivande fru som just loggade in, skoj att hitta den här tråden!

    Är det någon annan som är från Helsingfors? vi ska gifta oss här i september. :) Just nu är jag ganska lugn, det mesta verkar ordna sig. Men största problemet är var vi ska vara på bröllopsnatten? verkar vara lite sent ute, jättemånga hotell är fullbokade redan! har nån tips på mysigt ställe att övernatta på i närheten, kanske mot borgåhållet?

  • Lioness *förlovad*

    mjaui

    Vad kiva med fler från södra Finland här! :) Själv är jag hemma från Östnyland, men bor sedan ett antal år tillbaks i Österbotten.

    Har ni funderat på Haiko? Och så finns ju Hotell Sparre på Biskopsgatan och Hotell Onni i Gamla stan. Om ni vill åka så långt som till Lovisa så finns det ju Hotell Degerby och i Pernå finns Rönnes Fritidscenter med stugor att hyra.

    tindra star

    Vi ska ha förlovningsfest på lördag för vännerna och i augusti för hela tjocka släkten. Vi har pratat om att gifta oss i juli nästa år. Men så mycket mer än det har det inte blivit bestämt ännu...

  • brud81

    Det närmar sig.. hade helt glömt bort att den här tråden fanns.. fast jag i övrigt blivit helt beroende av bröllopstorget! Synd bara att budgetverktyget inte alls funkar för mig..
    Snart gäller det! Bara fem dagar kvar! Min blivande blev bortrövad för ca två timmar sedan! Dom skulle åka till Nystad till en campingplats och ha det trevligt! Jag tycker att det låter lugnt och skönt!
    Själv fick jag min möhippa i lördag, och jag hade jätteroligt!
    Det finns nog en hel del kvar att göra.. är bara så trött idag (ännu efter lördag säkert) Imorgon är det sista dagen på jobbet innan bröllopet! Sen har vi tre dagar på oss att baka bröllopstårtan, sy en av tärnornas klänningar färdig och lite annat smått.. Börjar bli lite nervöst, men jag väntar så, och det kommer att bli så roligt och romantiskt allting!

  • Meddelande borttaget
  • ciiza

    tindra star: Vi skall gifta oss 280707. ingenting är bokat ännu men vi har ju ett år på oss så vi hinner. var menar ni gifta er?

  • tindra star

    ciiza: Vi planerar att gifta oss 28.07-07 i munsala kyrka. Det stora problemet är att vi inte vet var vi skall ha festen så inget är bokat ännu...
    Var bor ni? Var planerar ni att gifta er?

  • ciiza

    Tindra star: påråkat me samma datum hehe

    oravais kyrka är planen och ytterjeppo paviljong.

    kyrkan är inte 100% för jag är inte alls förtjust i prästen....men skulle vilja ha det där pga mommo o moffa vigdes där o mamma o pappa... så jag tycker det skulle vara skoj att vara tredje generationen i samma kyrka..

Svar på tråden Finländska brudar!