• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Nu verkar det som att vår tråd försvunnit, så då tar jag på mig att starta upp en ny

    Se så brudar, kom tillbaka!

  • Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2
  • June20

    Madeleene:
    har ingen anning om vad som e normalt el ej för en del kör på 35000 o andra kör på hela 120 000!!! :O Så ingen anning vad om vi har en normal summa el ej...hade det vart upp till min mamma så hade hon tyckt vi gott kunnat gifta oss i rådhuset sedan ha smörgåstårta hemma i ett vardagsrum hemma hos nån-vilket blir VÄLDIGT svårt eftersom både hon o min vännina tänker flytta till Spanien nästa år, resten av våran släkt bor inte ens i GBG o vi lär inte ha mera än en max en 2a just då så få in 24pers där hade vart störtlöjligt! Om inte annat hade hon väl sagt vi borde hyra "stugan" på området vi bor i men hallåååååå? ja vill inte ha 5000kr bröllop! Då kunde man lika bra ha ett barnkalas för vuxna.
    OK OK hon har inte sagt detta rakt ut eftersom hon vet inte om 2008.08.08 då men det e såna tankebannor hon har så ja kan bara föreställa mig...samma går för min mormor båda e så nervärderande på o "lägga ut pengar" på saker som bara händer på ett tillfälle typ. Sånt som e så tråkigt att dem gör, pessemister allihop o därför e ja så med delvis men ja tycker att alla ska kunna få någon grej i livet som dem känner att DÅ var vi fria/extra lyxiga/kände oss extra fina....därför tänker inte ja berätta visa saker el priser för dem förns efeter om de måste veta samt val av festlokal kommer ja inte ändra på om hon inte kommer med något ÄNNU bättre än den vi tänkt o om den råka kosta mindre ev.

    Har för övrigt tänkt om ideén med plaseringskorten o "presenten" nu....idds inte gör några tvålar till folk igentligen o inte blir det mini stolar från USA heller o hoppas på att dem kommer o i rätt antal etc...ska nog köra på en annan idé som fortf legat o gungat i bakhuvudet...ett par grejer ja såg på Panduro för flera månader sen :)
    www.pandurohobby.se/menu/MenuServlet
    www.pandurohobby.se/menu/MenuServlet
    vet inte om länkarna funkar nu men i värsta fall så kan ni ju skriva in i Sök:

    *krona(prinsses version i metal)
    *hat(plasthat nr2 på listan som finns under hat)

    tänkte plasera namnkorten i dem, men hatten får man nog skära en kant i o sen trycka ner :)

  • Snitte- 5/7-2008

    hmn.. nej kunde inte se dem tyvär... :( men kul att du är igång med tankebanorna... :)

    jag är på jakt efter små ljuslyktor att sätta votivljus i och kunna skriva gästens namn på glaset.... har ju bild på svartbrud.. men det är jätte svårt att hitta de där glasen...

  • Pumpkin

    snitte

    Såna glas/ljuslyktor finns på IKEA. 4 stycken för 9 kronor.

  • June20

    snitte

    vad är votivljus?? har aldrig hört förr...hmm

  • Madeleene

    Gah måste bara få skriva av mig lite nu alltså.

    Hade en vän över på besök för en timme sedan. Så när vi är i tvättstugan för jag hade tvättid så säger hon. Hur kan du i din ålder tänka på att gifta dig och skaffa barn?! Började vi argumentera och hon verkligen tryckte ner mig och tyckte att vi var dumma som tänkte bröllop och barn. Så jag blev riktigt ledsen.

    Så nu är jag inte alls på humör för att en titta på något. Får se när man fortsätter att titta runt nu men det dröjer nog efter midsommar.

    Hur går det för er då?

  • Pumpkin

    Madeleene
    Skaka av dig det! Jag har också fått frågan några gånger (bland annat från min mor!) och jag svarar bara att jag är jag och det här är vad jag vill. Då brukar det accepteras

  • Madeleene

    MsNordqvist: Vilken bra inställning, det skall jag tänka på. Tack nu blev allt mycket roligare igen.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2