• lillab­unny
  Äldre 11 Mar 17:16
  14140 visningar
  146 svar
  146
  14140

  Gravid brud - några fler?

  Gifter oss den 27 maj och jag kommer då att vara gravid i 18:e veckan om allt går som det ska! (peppar, peppar). Menyn har fått ändras lite och klänningen kommer inte att passa. I övrigt är det bara angenämt! Ska bli så kul att bli föräldrar, fast det gick lite snabbare än vi förväntat oss!
  Finns det fler gravida brudar? Har ni stött på några bekymmer?

 • Svar på tråden Gravid brud - några fler?
 • Sofie8­1
  Äldre 2 Apr 18:23
  #0

  Vart har alla tagit vägen. Är nyfiken hur det går med allas planer. Vi har verkligen satt igång nu med inbjudningar och imorgon ska vi prata med cateringfirman. Känns så bra

 • ankil
  Äldre 3 Apr 12:40
  #0

  Nu är jag gift!!
  25/3 blev jag fru och det var en uuunderbar dag!
  För er som vill se bilder osv, kika in på min sida:
  www.busungar.se/brollop

 • lillab­unny
  Äldre 3 Apr 14:24
  #0

  Vad fina ni var ankil! Längtar tills det är vår tur! Inte så länge kvar nu!

 • Davina
  Äldre 3 Apr 17:14
  #0

  Här är en till gravid blivande brud. Gifter mig i juli och är då i v.24.
  Tredje barnet på väg, och vi hade planerat graviditeten, men sambon friade helt plötsligt på vår semester i Thailand, och då hade jag precis haft ägglossning två dagar tidigare, och nu är det bebis i magen. Fort var det gjort.

  Försöker planera bröllopet så gott det går. Mår fruktansvärt illa just nu och äter mediciner, så jag orkar inte med så mycket som jag hade tänkt.

  Klänningen tänker jag sy själv. Har letat efter bilder och modeller och därefter ritat hur jag vill att den skall se ut. Skall väl snart börja rita mönster och provsy i lakansväv innan jag sätter i gång och syr the real deal.

 • Davina
  Äldre 3 Apr 17:32
  #0

  Jag har BF 1 November.

  Äter också Lergigan comp. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan dem. Mår så illa att jag inte orkar sitta upp mer än max fem minuter i sträck, så jag ligger som en död sill hela dagarna.

  Fattar inte hur jag skall orkar och hinna allt till bröllopet. Det är ju bara 14 veckor kvar...

 • Sofie8­1
  Äldre 3 Apr 18:51
  #0

  Ankil: Stort grattis. Längtar så mycket.

  Inbjudningarna är nu klara, känns så skönt. Hade ingen aning om att det skulle vara så himla mycket att göra inför ett bröllop. Men det är kul. Har ju turen att må precis som vanligt så det underlättar ju en hel del. Ska på inskrivningen på onsdag. Den värsta perioden är över( första 12 veckorna) och jag kan slappna av lite.

 • lillab­unny
  Äldre 3 Apr 19:06
  #0

  Välkommen Davina! Mår som du, förfärligt! SOm tur är så har vi nästan allt fixat till vårt bröllop som är om en och en halv månad. Bara klänning och underkläder kvar. Ska fixas i slutet av denna månaden. Hoppas du mår bättre snart!

 • Davina
  Äldre 3 Apr 19:54
  #0

  lillabunny: Tack!
  Det suger att må illa, men som tur är så är jag rätt så säker på att det gått över till bröllopet iallafall. Minns att jag mådde som allra bäst förra gången mellan v.23-27 ungefär, så jag hoppas det blir likadant den här gången också.

  Det känns som att bara jag får inbjudningarna klara och postade snart så kan jag slappna av ett tag sedan.

 • Sofie8­1
  Äldre 6 Apr 18:59
  #0

  Hur går det med era planer? Så mycket att hålla reda på så man blir rädd för att glömma något. Saken blir ju inte bättre av att man är gravid och glömsk pga det. Har i alla fall hittat en underbar klänning. Finns på parisette.com. Klicka på aspera bride, den finns på sidan 3 nr 4077. Har svårt att tänka mig en mage i den men de i affären lovade att det skulle funka. Sätter snöre bak istället för knappar.

 • Rystal­l
  Äldre 6 Apr 21:46
  #0

  Sofie81: Jättefin klänning, men den ser lite smal ut för att passa gravid. Fast det vet dom säkert bättre i butiken. Jag tycker även att 4103 på samma sida som din är vacker. Den kan man ju ha om man är gravid.

Svar på tråden Gravid brud - några fler?