• Davina

  Gravid brud - några fler?

  Här är en till gravid blivande brud. Gifter mig i juli och är då i v.24.
  Tredje barnet på väg, och vi hade planerat graviditeten, men sambon friade helt plötsligt på vår semester i Thailand, och då hade jag precis haft ägglossning två dagar tidigare, och nu är det bebis i magen. Fort var det gjort.

  Försöker planera bröllopet så gott det går. Mår fruktansvärt illa just nu och äter mediciner, så jag orkar inte med så mycket som jag hade tänkt.

  Klänningen tänker jag sy själv. Har letat efter bilder och modeller och därefter ritat hur jag vill att den skall se ut. Skall väl snart börja rita mönster och provsy i lakansväv innan jag sätter i gång och syr the real deal.

 • Davina

  Jag har BF 1 November.

  Äter också Lergigan comp. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan dem. Mår så illa att jag inte orkar sitta upp mer än max fem minuter i sträck, så jag ligger som en död sill hela dagarna.

  Fattar inte hur jag skall orkar och hinna allt till bröllopet. Det är ju bara 14 veckor kvar...

 • Davina

  lillabunny: Tack!
  Det suger att må illa, men som tur är så är jag rätt så säker på att det gått över till bröllopet iallafall. Minns att jag mådde som allra bäst förra gången mellan v.23-27 ungefär, så jag hoppas det blir likadant den här gången också.

  Det känns som att bara jag får inbjudningarna klara och postade snart så kan jag slappna av ett tag sedan.

 • Davina

  Jag tycker att det är ursvårt att hitta en snygg klänning när man är gravid. Själv kommer jag att vara i v24 och kommer absolut inte att komma i en klänning som nr.4077.

  Jag kommer att sy min egen... lite lik den här.. fast den här är grön.
  www.parisette.com/aspera_fest/1425_fest.htm

 • Davina

  september-maria: tack för tipset!

  Jag har faktiskt köpt 8 meter thaisiden igår och ett mönster att utgå ifrån. Det känns jättekul att börja sy.

  Sofie81: Kul att du hittat en klänning som du trivs i och kan ha!!
  Men jag tror det skulle bli svårt för mig. Jag väntar tredje barnet och vet av erfarenhet att jag blir stor som ett hus!! Magens form gör att det är svårt att hitta en klänning som passar om jag inte syr själv. JAg har en sådan där typisk "pojkmage" dvs Jättelik medicinboll rakt fram, och bakifrån syns ingenting. hahaha.

 • Davina

  Jag är också här!

  Har köpt tyg till min klänning och ett mönster att utgå ifrån när jag skall rita upp delarna till klänningen.

  Har mått så illa den senaste månaden men det börjar släppa lite nu. Äter medicin (lergigan comp) mot illamåendet och klarar mig inte utan ännu. Har inte direkt mycket energi till att planera bröllop när kroppen mår dåligt. Men, men. Nu börjar det kännas bättre så då är det bara att ta tag i saker igen.

  Jag har mest oro över att inte ringarna skall passa som de skall, och över att jag inte har orkat fixa klart inbjudningarna ännu trots att bröllopet är i juli.

 • Davina

  Mitt illamåendet börja äntligen ge med sig lite nu när jag snart går i in i v.16. Fasicken var jobbigt det har varit.
  Jag har inte ens orkat skicka ut inbjudningarna än och bröllopet är om 10 veckor. *gulp*

 • Davina

  Hur går det för er alla gravida brudar?

  Själv skall jag snart börja sy min klänning, och det är så dags nu när det bara är 6 veckor kvar till den stora bröllopsdagen.
  Magen växer något kopiöst och är jättestor trots att jag bara är i v.19. Tur att jag inte började sy klänningen innan. Då hade den nog inte passat.

  Hur skall ni göra med skor under klänningen? Jag vill ju ha fina skor, men de måste ju vara bekväma.

 • Davina

  Fick förresten mina ringar häromdagen, men mina fingrar har svällt så jag kommer nog mest troligt bara att kunna ha vigselringen under dagen och bara ha förlovningsringen under fotograferingen. Tirst, men samtidigt så vill jag itne börja göra ringarna större, eftersom jag trots allt hellre vill ha dem ordentligt när bebisen har kommit än under graviditeten.
  Våra ringar är i Titan så de är inte så lätta att bara ändra i.

 • Davina

  Ja, det verkar inte bättre... Nåja, huvudsaken är att jag blir gift med mannen i mitt liv, och jag kan faktiskt h ringarna sen resten av tiden istället. Vigselringen passar ju iallafall.

Svar på tråden Gravid brud - några fler?