• lillab­unny
    Äldre 11 Mar 17:16
    14261 visningar
    146 svar
    146
    14261

    Gravid brud - några fler?

    Gifter oss den 27 maj och jag kommer då att vara gravid i 18:e veckan om allt går som det ska! (peppar, peppar). Menyn har fått ändras lite och klänningen kommer inte att passa. I övrigt är det bara angenämt! Ska bli så kul att bli föräldrar, fast det gick lite snabbare än vi förväntat oss!
    Finns det fler gravida brudar? Har ni stött på några bekymmer?

  • Svar på tråden Gravid brud - några fler?
  • Sagan
    Äldre 6 Apr 21:52
    #0

    Håll ut, illamåendet brukar ju släppa till vecka 12. Själv är jag i v 27 nu och har fått halbränna och ont i ryggen. Fattas bara att nästäppan kommer snart oxå... :)

  • Sofie8­1
    Äldre 7 Apr 19:05
    #0

    Rystall: Håller med om att den verkar smal men de är väldigt duktiga i den butiken som jag går till så det blir nog bra ( hoppas jag).
    Den klänningen för gravida är fin men har väldigt tunt tyg vilket gör att den inte har ett perfekt fall. Det är ju viktigt särskilt med släp

  • Davina
    Äldre 9 Apr 16:20
    #0

    Jag tycker att det är ursvårt att hitta en snygg klänning när man är gravid. Själv kommer jag att vara i v24 och kommer absolut inte att komma i en klänning som nr.4077.

    Jag kommer att sy min egen... lite lik den här.. fast den här är grön.
    www.parisette.com/aspera_fest/1425_fest.htm

  • Mea
    Äldre 9 Apr 17:54
    #0

    Hej.
    Här är en till till som kommer att vara gravid på bröllopet (håller tummarna). Är fortfarande bara i vecka 10. Vi gifter oss 3 juni 2006 och kommer då vara i vecka 18.

  • Sagan
    Äldre 9 Apr 18:01
    #0

    Visst är det svårt med klänningen. Alla mamma-brudklänningar ser ut som tält. Jag (eller snarare brudklädesaffären) har löst det med en vanlig klänning. Känns som om det blir en bra lösning.

    Jag tyckte att det var svårt med skor också. Efter mycket ångest har jag nu bestämt mig för att skippa klackarna och köpt ett par ballerinaskor, som jag nu håller på att gå in. Det blir mer bekvämt än glamoröst. Men för att få till en brudvals och orka hålla sig på benen hela kvällen får bekvämligheten gå först.

  • Sofie8­1
    Äldre 10 Apr 10:24
    #0

    Davina: Jag kommer att vara i vecka 33 på bröllopet så kan jag ha en sån klänning så kan du. Jag lovar.

  • lillab­unny
    Äldre 10 Apr 13:13
    #0

    Välkommen Mea, kommer också att vara i v 18. Fast den 27 maj. Är i v 12 nu.

  • septem­ber-ma­ria
    Äldre 11 Apr 12:59
    #0

    Davina,
    jag såg att du ska sy din klänning själv (jättefin modell!!!). Är du i behov av mönster till den klänningen så kan du titta in i denna tråd, där jag tipsat en annan gravid tjej. www.brollopstorget.se/Forum-1-8/m1565160.html titta på inlägget 2006-04-03 19:20.

  • Davina
    Äldre 12 Apr 20:36
    #0

    september-maria: tack för tipset!

    Jag har faktiskt köpt 8 meter thaisiden igår och ett mönster att utgå ifrån. Det känns jättekul att börja sy.

    Sofie81: Kul att du hittat en klänning som du trivs i och kan ha!!
    Men jag tror det skulle bli svårt för mig. Jag väntar tredje barnet och vet av erfarenhet att jag blir stor som ett hus!! Magens form gör att det är svårt att hitta en klänning som passar om jag inte syr själv. JAg har en sådan där typisk "pojkmage" dvs Jättelik medicinboll rakt fram, och bakifrån syns ingenting. hahaha.

  • Jennie­maria
    Äldre 12 Apr 21:00
    #0

    Hej tjejer,

    dessa klänningar kollade jag på förra sommaren när vi planerade bröllop trots att jag skulle varit i 5:e månaden när vi gift oss. Nu sköt vi upp bröllopet ett år så jag har inte beställt något från dessa siter men kolla framför allt in de helt i spets på den andra länken. Jag tycker de är underbara! Sååå snyggt att framhäva magen!

    www.tk-designs.com/maternity/index.html

    www.maternity-clothing-fashions.com/maternity_wedding_gowns.htm

Svar på tråden Gravid brud - några fler?