• lillabunny

    Gravid brud - några fler?

    Gifter oss den 27 maj och jag kommer då att vara gravid i 18:e veckan om allt går som det ska! (peppar, peppar). Menyn har fått ändras lite och klänningen kommer inte att passa. I övrigt är det bara angenämt! Ska bli så kul att bli föräldrar, fast det gick lite snabbare än vi förväntat oss!
    Finns det fler gravida brudar? Har ni stött på några bekymmer?

  • Svar på tråden Gravid brud - några fler?
  • Sofie81

    H&A
    Tack för tipset. Har missat den tidningen. Synd att det inte satsas mer på gravid-klänningar.

  • lillabunny

    H&A, har med köpt den tidninge! Tyckte det passade så bra! Kommer att ha en annan klänning från samma butik som den gamla klänningen! Den påminner om den första nixan i GRAVID. Men min kommer att vara ankellång och rak samt med annat mönster på delen över brösten. Ska dit och mäta en månad innan! Blir förhoppningsvis jättebra. Inte säkert att man är så stor i v 18 heller, men den gamla klänningen stramade redan nu!

  • solpingla

    ankil

    jaså är det sant för det står ju bara vit på klänningen därför trodde jag att det var det som gällde tyvärr så ligger den lite över vår budgett men vi får se om det blir den ändå det kanske finns någon snäll själ som vill hjälpa till att betala en lite del hoppas kan man ju alltid men jag tror jag får betala själv
    kramizz!!

  • H & A

    solpingla: nähä !! vad kuul!! vårt beräknade bf enl fl är 3/11 när är ert?? sen är det klart... efter ul i v17 får man ju ett mer precist datum.... Vad kostar klänningen på Elwing förresten?? den är superfin!!

    Ankil: vilken Nixa är det?? nyfis är oxå ute efter en med korsett som sagt... vi får väl se, ska prova den 25 mars igen

  • solpingla

    här får ni mitt mail jag just fick från mipaform hade glömt att jag mailat och frågat dem varsågod alla
    kramizz!!

    Hej Maria!

    Tack för ditt gulliga mail! Vad roligt att du gillar Elwing, det är en av mina egna favoriter också! =)

    Visst ska det gå att få Elwing i annan färg, men då får man ge avkall på de härliga stretchärmarna. Dessvärre finns detta tyget enbart i vitt.
    Men om det skulle vara ok med vanlig chiffon istället så är ju mörk vinröd absolut inget problem.
    De ljusa pastellfärgerna skulle också funka fast då blir nog priset högre eftersom de tygerna jag har i de färgerna är något dyrare. Om du skulle få välja i pastellfärgerna, vilken färg är det då som gäller? Om det är en ljus ljus pastell så skulle man ju också kunna ha ärmarna i ivory chiffon.

    Hör gärna av dig igen så kan vi diskutera vidare hur en eventuell Elwing skulle kunna se ut till dig Maria! Maila gärna eftersom jag inte har möjlighet nu under dagtid att svara i teleofn (högsäsong).

    Vänliga hälsningar
    Therese Pettersson
    www.mipaform.se

  • solpingla

    H & A

    enligt FL så har jag BF den 10/11 så då kanske jag är i vecka 22 hur som helst så roligt var det att vara så nära och ha samma datum på dagen D vi får vänta och se efter UL hur vi ligger till då hahaha...
    klänningen Elwing skulle kosta 4995kr
    kramizz!!

  • ankil

    Åååå nu åker jag iväg och ska slutprova klänningen!!
    Snääälla håll en tumme för att den passar nu!!!!

  • H & A

    Ankil: aaaahh hihi nu trillar poletten ner... hihi... Jag vet inte om den är det... jag Tror, men vet inte... än.. haha får skylla missförståndet på grav.hormoner tycks inte göra annat än glömma o vara förvirrad just nu... LYCKA TILL tidag förresten!!

    Solpingla: jag tycker att det var ett bra pris på klänningen... själv älskar jag just vit, riiktigt vit... men ivory är väl vanligare ... så du ska ha en vinröd? Låter härligt! Vårt bf är nog inte lika för att vi inte har lika långa perioder kan jag tro... mina är 25 dgr och äl 12 dgr innan mens... så det måste vara det... Men vi kanske får samma dag ändå!

    Hur kommer ni gravida brudar göra med brudskålen?? Ta liite skumpa (man är ju trots allt förbi de "värsta" veckorna då ) eller kör ni cider el annat??

    Tänk... med tanke på svullnad... det kanske inte bara är ringen som inte passar... skorna då?? haha... galet...

    En sak till... pust... underkläder?? Har ni tips på fina underkläder för gravida?? tycker de flesta verkar vara så fuula o osexiag

    Kram på er

Svar på tråden Gravid brud - några fler?