• lillabunny

  Gravid brud - några fler?

  Gifter oss den 27 maj och jag kommer då att vara gravid i 18:e veckan om allt går som det ska! (peppar, peppar). Menyn har fått ändras lite och klänningen kommer inte att passa. I övrigt är det bara angenämt! Ska bli så kul att bli föräldrar, fast det gick lite snabbare än vi förväntat oss!
  Finns det fler gravida brudar? Har ni stött på några bekymmer?

 • Svar på tråden Gravid brud - några fler?
 • Sofie81

  Kattkatt och H&A tänker på er. Ta hand om er så gott ni kan. Kramar

 • Sofie81

  Vad jag vet så ska man absolut inte sola solarium när man väntar barn. Har också funderat på spray men hoppas på en fin sommar istället. Är verkligen vit nu så jag hoppas det blir varmt snart.

 • lillabunny

  Gifter mig innan sommaren, så det är tyvärr inte nåt alternativ för mig Sofie81! När gifter du dig?

 • solpingla

  idag lycklig jag ahr haft kontakt med den som sak göra våra kläder och min dröm brudklänning hon har till och med gjort två ritningar på den just för min skull men ändrad så att jag kan ha bäbismage i den jag höll på tappa hakan när jag fick mailet för dig som vill se klänningen/arna maila mig på lillis73@msn.com

  kramizz!!

 • Sagan

  Hej!

  Här är ännu en gravid blivande brud. Jag gifter mig 6/5 och kommer då att vara i v 31, med barn nr 2. Jag har ett tips till alla er som ännu inte hittat ER klänning. Hör med en erfaren affär med uthyrning och/eller försäljning av vanliga brudklänningar. Jag kikade runt en del på mamma-brudklänningar först, men tyckte att de flesta byggde på tält-principen, dvs mycket tyg. Då känns det ju som om man blir ännu större. Sedan gick jag till en uthyrare och ska nu ha en vanlig, tvådelad klänning, som sys om efter mig. Kjolen sätter vi över magen och livet har smörning bak, så att den kan anpassas efter magen. En vecka innan bröllopet ska vi sy om klänningen. Det som sedan händer sista veckan kan justeras med snörningen.

  Jag tycker att det är svårare med skor. Tror att jag har bestämt mig för ljusa ballerinaskor utan klack. Så nu är det bara att börja springa runt och prova.

  Kommer nog att dricka ett halvt glas champange vid brudskålen. Det blir ju försummbar mängd :)

  Funderar på hur brudvalsen kommer att se ut med stor mage.....

 • lillabunny

  Hej Sagan! Välkommen till tråden!
  Jag ska köpa min klänning i en "vanlig" affär. De syr om en klänning efter mina mått med bebismagen och allt!

 • Sofie81

  Har också funderat på valsen. Det kommer inte se klokt ut.
  Ska åka och kolla på klänningar idag. Så himla svårt, har ju ingen aning om hur stor jag kommer att bli.
  Mina skor måste dessvärre vara ganska höga för min blivande är väldigt lång. Hoppas inte att det är så varmt så fötterna är jätte stora. Men det lär det väl vara i slutet av augusti.

 • lillabunny

  Jag har varit hos doktorn idag med mitt eviga illamående! Sjukskriven en hel månad. Tråkigt tycker jag - vill ju jobba, men vad ska man göra!?

 • Sofie81

  Är så himla tacksam att jag inte har känt något som helst illamående. Är nu i vecka 11 så förhoppningsvis kommer det inget heller. Det är inte kul att vara hemma från jobbet men det kan vara skönt speciellt i början då kroppen ställer om sig på det nya. Känner en tjej som fick äta åksjuketabletter nästan hela graviditeten för sitt illamående. Hon kände sig sjösjuk.

Svar på tråden Gravid brud - några fler?