• Sofie81

  Gravid brud - några fler?

  Hej.
  Har varit och letat klänning och det har känns som om jag är den enda som gifter mig gravid. Hittar inga klänningar. Gifter mig den 26 augusti är då i vecka 33 med första barnet så jag har ingen aning om hur stor jag kommer bli. Finns det någon som har förslag på bra klänningar?

 • Sofie81

  H&A
  Tack för tipset. Har missat den tidningen. Synd att det inte satsas mer på gravid-klänningar.

 • Sofie81

  Självklart måste man få ta en ordentlig skål. Det skadar inte och man gifter sig ju bara en gång( förhoppningsvis). Frågan är hur bröllopsnatten blir. Man lär väl vara helt slut efter att ha dansat runt med den magen.

  Är lite nervös att alla stress runt det hela ska sätta igång värkar förtidigt. Syrran fick sex veckor förtidigt så det kan ju hända. Det gäller att planera så mycket man kan så tidigt som möjligt tror jag.

 • Sofie81

  Lider med dig. Stackare. Hoppas du, trots att det känns förskräckligt nu, kan gå vidare och genomföra ditt bröllop. Ha det så bra du kan.
  Kram

 • Sofie81

  Kattkatt och H&A tänker på er. Ta hand om er så gott ni kan. Kramar

 • Sofie81

  Vad jag vet så ska man absolut inte sola solarium när man väntar barn. Har också funderat på spray men hoppas på en fin sommar istället. Är verkligen vit nu så jag hoppas det blir varmt snart.

 • Sofie81

  Har också funderat på valsen. Det kommer inte se klokt ut.
  Ska åka och kolla på klänningar idag. Så himla svårt, har ju ingen aning om hur stor jag kommer att bli.
  Mina skor måste dessvärre vara ganska höga för min blivande är väldigt lång. Hoppas inte att det är så varmt så fötterna är jätte stora. Men det lär det väl vara i slutet av augusti.

 • Sofie81

  Är så himla tacksam att jag inte har känt något som helst illamående. Är nu i vecka 11 så förhoppningsvis kommer det inget heller. Det är inte kul att vara hemma från jobbet men det kan vara skönt speciellt i början då kroppen ställer om sig på det nya. Känner en tjej som fick äta åksjuketabletter nästan hela graviditeten för sitt illamående. Hon kände sig sjösjuk.

 • Sofie81

  Håller också tummarna för dig. Men bli inte besviken om det inte lyckas direkt. Var själv helt säker på att bli gravid direkt men det tog 3½ år av lång väntan. Inga fel konstaterades men vi provade provrörsbefrukting och den funkade. Jag har verkligen lärt mig att man inte kan ta barn för givet och inte heller planera dem.

Svar på tråden Gravid brud - några fler?