• caja

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    Gumsigos

    Tyvärr inte.. den var både för kort och tight.. Fast den skulle vara måttsyd.
    Den var verkligen jättesnygg.. men vad hjälper det. Har skrivit till dem nu och hoppas jag får svar snart innan jag blir helt knäpp här..

  • caja

    Paulinas

    Klänningen ja.. ja du, det är ett stort orosmoment det där, men jag hoppas att det ska ordna sig. Har skickat in nya mått nu och fick mail idag om att jag kommer få en ny klänning innan slutet på månaden, så gag hoppas verkligen det löser sig, den är ju så fin, så jag vill ha en sån! :)

    Svensexan ja, skoj det där. Jag har ocxå fått förfrågning om alla som ska vara med. Jag tog med även mina vänners pojkar. Även om de inte känner varandra så bra så är det ju ett perfekt sätt att lära känna lite fler innan bröllopet. Det har iaf jag tyckt på de möhippor jag varit på där jag i stort sett inte känt någon innan, att festen blev roligare sen.. men det är min tanke det. :)

    Kan tänka mig att det börjar kännas lite nervöst nu, men du ska se att allt kommer gå så bra så!! Och du vet, känner du för att få tankarna på annat håll ett tag så är det bara att säga till så tar vi en fika.

  • caja

    Paulinas

    Näe, det var inte direkt måtten det var fel på, utan kroppsformen ;) men men.. skickat bilder till dem och utökat vissa måt, så håller tummarna. Blir den för stor och lång nu så hoppas jag iaf att man kan hitta en bra sömmerska här som kan hjälpa till med det om inte min mor kan förstås..

    Glömde fråga förut, vart hittade du underkläderna?

  • caja

    Gumsigos

    Jag har själv haft funderingar på att ta en sväng dit. Har en jobbarkompis som oxå ska gifta sig som bör ha varit där igår. Ska kolla med henne hur mycket det fanns där innan jag bestämmer mig helt om man ska ta en sväng dit. Annars tycker jag helt klart det vore skoj!

  • caja

    Paulinas

    Såg att Jimmy sagt upp sig. Har han fått den där andra tjänsten alltså?.. eller? Jätteskoj för honom isf! Kan tänka mig att det är rätt skönt att inte ha en skiftjobbare, jag hade nog inte helelr gillat det i längden.

  • caja

    Paulinas

    Härligt!! Du får hälsa och gratta honom så mycket! :)

  • caja

    Paulinas, Magnus Brud

    Tänkte bara höra.. har ni fått tag på några bra underkläder till fotningen?

  • caja

    Magnus brud

    Hej tjejen! Du, måste nog tyvärr meddela att det där med att låna underkholen till fotograferingen inte funkar. Jag ska ta med det upp till min mamma nu i helgen, så att hon kan sy om den.. så hinner inte få den tlls vi ska plåtas. Sorry!!!..

  • caja

    Gumsigos

    Jag har skaffat kort på friskis nu, var på spinning idag och ska på box på torsdag.. så säg bara till om du ska dit någon kväll. :)

    Min-Ah
    Hoppas det gick bra hos läkaren, att det går åt rätt håll

    Paulinas
    Hjärtkväll, visst.. inga problem, säg bara till vet du! :)

  • caja

    Vårat jobb har spärrat BTs forum, så nu kan man inte kika in här om dagarna.. tirst. :(

    Paulinas, jag kan den 26 som det ser ut

    Ska ev och dyka på söndag, men det är rätt så väderberoende.. hör av mig när jag vet, eller så dyker jag bara upp på Duvanders.

  • caja

    Paulinas & Magnus brud
    hej tjejer.. lessen att svaren dröjer här, men det blir så när dumma jobbet spärrat forumet. :(

    Nästa fredag, det får nog bli tåg tyvärr.. Jag jobbar ju i Hässleholm, så för min del går det bra att hoppa på där. Men vi måste väl kolla upp lite hur vi tar oss till fotografen, själv hittar jag inte alls i Malmö..

  • caja

    Det verkar som om dykningen blir nästa helg istället, så jag kommer förmodligen imorgon.

  • caja

    Paulinas & Josse

    Tåg funkar för mig, jag jobbar ju i Hässleholm, tar tre min till stationen..

  • caja

    Gumsigos

    Jag har tremånaders på allt, spinning, gympa och styrka.. så säg bara vad du vill köra så är jag på! ska på spinning vid 17 imorgon, ska du med?

  • caja

    Paulinas och Magnus brud

    Torsdag kan funka för mig.. men Nicke åker till Argentina då, och drar runt fem (vill gärna säga hej då).. och jag åker till tälje direkt efter jobbet på fre.. så vet inte riktigt om jag hinner åka till Hässleholm.. hm, men bestäm ni, annars kanske jag kan få kika en snabbis på dem imorgon kväll Paulinas.. när ska vi maila tillbaka till fotografen??

  • caja

    Eruraina

    Lät väldigt trevligt med tjejfest, men jag kan tyvärr inte. Hoppas ni får jätteskoj!

  • caja

    Hallåj! Då var man tillbaka i Kristianstad igen.. man är borta en helg, och hinner tydligen missa mycket.

    Paulinas, låter som en toppenhippa det där, vill höra allt sen!!
    Vad det gäller bilderna, självklart är jag så nyfiken så!! Vill se snarast!! Nicke är borta hela veckan (kommer hem på fre) så jag kan vilken dag som helst. (träning ti, to till sex, sen käka lite bara, men annars funkar när som) Säg vad som passar er bäst.

  • caja

    Ja, nu har jag då fått min andra klänning. Och nog räckte den till både i rygg och längd denna gång. De hade gjort ryggplattan 10!!!! cm bredare, fast jag im mail på mail förklarat att ryggplattan var perfekt storlek, det var klänningen runtomkring som behövde breddas. Ja ja, nu har jag iaf två klänningar som inte passar, men har jag tur kan jag med hjälp av sömmerska få sy en klänning av olika delar från de båda. Lite omständigt kanske, men vad gör man..Så, de kan ju glömma att jag kommer skicka tillbaka den gamla klänningen. Kommer få gifta mig i ett lapptäcke.

    Lite anti allt för tillfället...

  • caja

    Paulinas

    Ska upp igen den 20e, så får se vad de kan göra med den då.. eller med dem kanske mna ska säga.

    Eruraina
    Japp, beställda från samma ställe.. de är ju skitsnygga, det är inte det.. bara fel helt enkelt.

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224