• caja

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    Gumsigos

    Tycker det lät jättesnyggt med sådana placeringskort!!.. lite pyssligt kanske, men det kan det vara värt. :)

  • caja

    Gumsigos

    Hej tjejen!! Är här.. men rätt så frånvarande för tillfället.. mycket att göra och fixa om dagar och kvällar.. men lite timing att jag kikade in just nu iaf.
    :)
    Tänkte fråga.. går ni på danskursen igen nu, den som är ikväll?

  • caja

    Funderade på det ett tag, men tror inte vi känner att vi har tid tyvärr.. däremot så skulle vi gärna ta någon valskurs framöver.

  • caja

    Är det några fler som tänkt höra med Ingvars Dancingteam om valskurs till bröllopet? Tänkte om vi är några stycket så blir det kanske lite roligare. :)

  • caja

    Gumsigos

    Får tyvärr missa den här helgen, åker till tälje imorgon.. men det blir väl fler tillfällen. :)

  • caja

    Paulinas!

    Ja, jag upptäckte att jag glömt det när jag kom hem, men jag har några fler så jag klarar mig. :) Får ta det nästa gång vi ses.. jag har ju lite tidningar till dig oxå.
    Var jättetrevligt igår, känns som det rä min tur att bjuda igen nästa gång.

  • caja

    Paulinas, Magnus brud

    Eftersom det verkar svårt att få till det så tycker jag ni ska köra på det datum vi kom fram till. Men jag tar väldigt gärna kontaktuppgifter och så till fotografen så får jag se om jag kan boka in något på egen hand.

  • caja

    Paulinas & Magnus Brud

    Den 28:e april ser grönt ut för min del.. men vill inte ställa till det för mycket för er. Jag har nog svårt att sluta före 12 som det ser ut, men där runt omkring kan jag. Det händer väl på om fotografen kan också.

    Har förresten fått min klänning och underkjol idag, så det borde lösa sig att du kan låna den Josse.
    Vill hem och prova nu!!! :)

  • caja

    Magnus Brud

    Tror tyvärr du får leta ny underkjol till bilderna för den jag fick var verkligen inget att ha.. själva innerdelen som tyllen är fäst på var gjort i något plastmaterial.. uirsäkta, hallå?? hur tänkte de där?? ska man gå och toksvettas och prassla under bröllopsklänningen?? Ok.. nu passade verken klänning eller underkjol heller såå kan erkänna att jag är lagom deppig för tillfället..

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224