• caja

    kristianstadsbrudar! ny tråd 060224

    Paulinas

    Låter spännande med ringen!!.. själv fick jag ett samtal idag, därifrån jag tänkt fixa ringen. Han hade fått hem rätt stenar nu, och hade gjort en liknande ring som jag beskrev. Så ska dit och titta på den på torsdag tänkte jag.. så skoj!! Skönt att fler bitar börjar falla på plats nu. Själv då, mycket kvar eller är läget under kontroll?
    Förresten, säg till när du vill ha tillbaka dina tidningar, har hunnit kika igenom alla nu. :)

  • caja

    Paulinas

    Glömde en sak.. har du haft möjlighet att kopiera vigselpapprena ännu?

  • caja

    Min-Ah

    Inte hört något om banden än, men ska dit och kika imorgon och se om de vet när de kommer om inte annat. Det är bara det kvar nu, sen kan vi skicka ut dem!! Sat hela lördagen och fixade (och delar av söndagen)

    Du, det där med secret-box.. vem har väl inte komplex??.. herregud, jag har massor. men som tur är gillar Nicke mig precis som jag är.. och det är ju ändå bara han som får se bilderna... Så tycker du det vore lite skoj så haka på vet jag!! Jag är riktigt nervös för fotningen jag med kan jag lova. :)

  • caja

    Paulinas

    13:e maj blir kanonbra det! Bara att boka. Ska bli riktigt skoj (nästan lite läskigt oxå med, äh.. va fan!)

  • caja

    Är det något sagt om nästa träff ännu?? Vad det gäller helger (eller lördagar iaf) så är det nästa helg 18/3 eller sen 8/4 som skulle funka för min del.
    Men, om någon känner för att ta en fika en vanlig vardagkväll nästa vecka så säg gärna till. :)

  • caja

    Min-Ah

    Var förbi affären igår, men det hade inte kommit in något då, så får ta mig dit imorgon eller på fredag igen och kolla läget... vill ha!! :)

  • caja

    nellie06

    Vad det gäller brudklänningar måste jag bara tipsa om Ateljé MB i Vinslöv.. Kolla upp det om du inte redan gjort det.

  • caja

    Min-Ah

    Banden kommer imorgon!!! Men vi får besök uppifrån imorgon oxå, så det blir till att sätta sig hela söndagen när de åkt och fixa det sista, men ska bli så skönt att få iväg dem.

  • caja

    Gumsigos

    Du vet redan hur jag tycker där, som sagt, stå på dig!.. och är det något så säg bara till.. när det väl är varmt och skönt kan jagkomma förbi och slå i några spik. Kanske inte blir så rakt, men det blir skoj. :)

Svar på tråden kristianstadsbrudar! ny tråd 060224