• Decori­st
  Äldre 11 Sep 12:41
  23254 visningar
  183 svar
  183
  23254

  Linköpingsfruarna!

  Hej fruar!

  Nu har den andra tråden stängts så jag startar en ny så vi kan fortsätta hålla kontakten. =) Som sagt så skulle det vara jättekul om ni vill komma ut till oss på landet nån gång under hösten. Har inte helt klart för mig hur det ser ut i kalendern än för hösten, men jag är rätt flexibel. Jag lagar gärna nån mat och så får vi se vad vi hittar på...!

  Ha det så bra! Kram Caroline

 • Svar på tråden Linköpingsfruarna!
 • na76
  Äldre 11 Sep 13:31
  #0

  Hej

  Låter jättetrevligt Caroline.

  Sitter här och försöker få ordning på de kort jag tänkte framkalla. Det är lite pilligt.

 • marfa
  Äldre 11 Sep 17:25
  #0

  Hej!
  Vad bra med en Liköpingsfruar-tråd.
  Jag kommer gärna och hälsar på dig Decorist.
  Jag har varit på IKEA idag och hadlat ramar till lite fotografier som jag tänkte ha på väggen från bröllopet. Det blev två stycken ramar med 3 kort på rad och två stycken ramar med 1 kort. Så tänkte jag sätta upp det lite tjusit på väggen.
  Vi skickade även ner ett minneskort med den bilden som vi ska ha som tackkort till mamma, så ska hon få framkalla det åt oss. Så nu ska jag börja pyssla lite med det igen.
  Annars är det rätt lungt på den här fronten. Vi var och kollade på kök idag. Vi ska ha ett HTH kök i huset. Å det var tur att vi började kolla redan nu, för huh så många det fanns att välja mellan.
  Ha det så bra
  Karm
  Maria
  Jag är föresten nere den 2/10 i Linköping och sedan kommer jag förhoppningsvis vara ledig från den 21/10-1/11. Så någon gång där kanske. Jag kan dock inte 28/10-30/10 då vi ska till Tylösand på Spa. (Lyxigt va?? :) )

 • Fru Calice
  Äldre 11 Sep 17:54
  #0

  Hej mina vänner!

  Lyxig tråd vi skaffat oss! Bra initiativ Caroline!

  Jag är oxå rätt flexibel, tror jag, under hösten. Vet dock att jag ska på Winnerbäck den 19e oktober. O min brorsa fyller år den 7e så då kanske han firas den 8e. Annars har jag nog inget inbokat än så länge.

  Var på bröllop i helgen. Inget går upp mot vårt såklart! Hur länge är det ok att vara så partisk mot sig själv?

  Imorrn har det gått 4 veckor sedan vi beställde korten hos fotografen och det skulle ta fyra veckor för dem att komma så jag hoppas att det innebär att de ringer mig i veckan! Annars ringer jag!

  Caroline - fick du mina kort? Funkar de att ha på hemsidan eller är upplösningen för dålig? Saknar du något som du vill att jag ska leta fram? O tror du att du har tid att fixa ett sånt blad till mig om vad rosorna hette, som Sandra fick, även att du inte hann fotografera mina? Vore roligt att spara.

  När lönen kommer tror jag att jag ska försöka leta fotoalbum till oss. Ska bli jättekul att få komma igång och sätta in och skriva till! Kul att ha något bröllopigt kvar att ägna sig åt!

  Ha en fortsatt trevlig helg i några timmar!
  Kram

  anna

 • Decori­st
  Äldre 11 Sep 18:53
  #0

  Hej igen!
  Ska kolla min kalender lite närmre och ge lite förslag. Vi måste ju hitta nåt när du Marfa är nere!

  Anna:
  Jag har fått bilderna! Tack, de är superfina! Min mail strular fortfarande lite när jag ska skicka, så då fick du inte mitt svar. =) De funkar jättebra till hemsidan, så det blir bra!
  Självklart sätter jag ihop ett litet "häfte" med dina blommor med, nu har jag ju lite mer kort att ha där med...

  Nu ska jag snart ut och gå, och sen ska jag bädda ner mig i soffan och titta på nån film när David spelar innebandy.. =)

  Kram!

 • brud i sina bästa år
  Äldre 11 Sep 21:54
  #0

  Hej alla fruar!

  Bra att du tagit tag i saken och startat en tråd för oss Decorist. Kollade förresten din hemsida, såg ju supersnygg ut! Väntar med spänning på fortsättning... Jag kommer gärna till dej om jag kan, det har varit rätt mycket nu i början med "skolan". Tror att det lugnar ner sig så småningom...

  Vi har inte hunnit fixa tack-kort än, men en del har börjat fråga...Hoppas att det går att fixa när vi blir färdiga för vår fotograf har ju slagit ihop! (tar det aldrig slut!) Vi har pratat med honom efter iallafall och han sa att det skullle gå att fixa.

  Ha det bra, kram Bisbå!

 • marfa
  Äldre 11 Sep 22:43
  #0

  Härligt att vi är igång igen!!!
  Jag har saknat att få läsa era inlägg ett tag nu, men nu känns det genast bättre igen. :)
  Bisbå, skönt att du använder namnet jag gav dig i förbifarten. Lättare att skriva :)
  Jag hoppas att ni får en skön vecka.
  Detta inlägg hade verkligen ingen inebörd, mer än att jag är glad att nästan alla har skrivit ett inlägg.
  Jag ska nog gå och lägga mig snart känner jag, är visst lite vimsig ikväll.
  Kram på er allesammans
  Maria

 • Fru Calice
  Äldre 12 Sep 14:43
  #0

  Caroline
  Var tvungen o kolla på din sida om nåt nytt hade hänt. O det hade det! Supersnyggt ser det ut! Hoppas du får många nya kunder genom den! Jag passade på att säga tack i gästboken ifall nån intresserad tittar in. Tänkte att det såg bra ut med lite positiva omdömen där. Ska bli roligt att kika sen när kortet kommit på plats!

  Kram

 • Tessan­05
  Äldre 13 Sep 21:22
  #0

  Hej på er!
  Kunde ju inte vara med sist gång ni träffades och är tveksam om jag kommer att kunna komma på nästa träff. Beror på hur snart träffen blir av, vore kul att vara med! Jag hoppas ju på att vår lilla knodd vill titta ut innan oktober månad är slut... men hinner vi med en träff innan dess så...

  Imorgon tror jag bestämt att Linköpingsposten kommer ut, där borde det finnas bild på oss. Vi har funnits med i både Bohusläningen och Norra Skåne, men det är inget vi har sett själva :) Har beställt tackkort som borde vara klara på måndag, så i nästa vecka ska vi försöka få iväg tackkorten. Återstår att fundera lite på vilka kort vi vill förstora upp... Hur har ni gjort med förstoringar till era föräldrar?

  Ha´re gott! Kram Therése

 • na76
  Äldre 14 Sep 06:17
  #0

  Hej

  Tessan: Ska kolla tidningen idag, vad spännande. Vi tänkte ge bort förstoringar i julklapp.

  Håller fortfarande på med att få ändan ur vagnen när det gäller tackkorten. Fotografen kunde fixa passpartouterna och Kortdesign gör korten så nu kanske jag kan få iväg dom inom dom närmsta 2 veckorna.

  Har köpt fotoalbum till våra kort och nu gäller det att välja ut vilka vi ska printa ut av våra digital bilder.

 • Fru Calice
  Äldre 14 Sep 13:39
  #0

  Therese
  Kommer Linköpingsposten verkligen ut så ofta? Den kom ju alldeles nyss. Men jag ska def hålla ögonen öppna efter er!

  När det gäller kort till föräldrarna lät vi våra nära o kära beställa den storlek de ville ha innan vi gick dit på visningen o sen beställde vi åt dem. Några hann välja kortet oxå eftersom de låg på nätet, men de andra valde vi åt. Vi gav alltså inte bort utan de fick betala själva. Det var ju så många som ville ha! Mamma o pappa, hans mor, hans far, mormor o morfar, hans mormor, hans syster o hans bror. Min mamma o pappa beställde dessutom ett helt album kan tilläggas....

  Kul med bebis! Om vi inte får se magen innan oktober är slut så kan du ju faktiskt ta med bebisen på träffen!

Svar på tråden Linköpingsfruarna!