Inlägg från: Fru Calice |Visa alla inlägg
  • Fru Calice

    Linköpingsfruarna!

    Hej mina vänner!

    Lyxig tråd vi skaffat oss! Bra initiativ Caroline!

    Jag är oxå rätt flexibel, tror jag, under hösten. Vet dock att jag ska på Winnerbäck den 19e oktober. O min brorsa fyller år den 7e så då kanske han firas den 8e. Annars har jag nog inget inbokat än så länge.

    Var på bröllop i helgen. Inget går upp mot vårt såklart! Hur länge är det ok att vara så partisk mot sig själv?

    Imorrn har det gått 4 veckor sedan vi beställde korten hos fotografen och det skulle ta fyra veckor för dem att komma så jag hoppas att det innebär att de ringer mig i veckan! Annars ringer jag!

    Caroline - fick du mina kort? Funkar de att ha på hemsidan eller är upplösningen för dålig? Saknar du något som du vill att jag ska leta fram? O tror du att du har tid att fixa ett sånt blad till mig om vad rosorna hette, som Sandra fick, även att du inte hann fotografera mina? Vore roligt att spara.

    När lönen kommer tror jag att jag ska försöka leta fotoalbum till oss. Ska bli jättekul att få komma igång och sätta in och skriva till! Kul att ha något bröllopigt kvar att ägna sig åt!

    Ha en fortsatt trevlig helg i några timmar!
    Kram

    anna

  • Fru Calice

    Caroline
    Var tvungen o kolla på din sida om nåt nytt hade hänt. O det hade det! Supersnyggt ser det ut! Hoppas du får många nya kunder genom den! Jag passade på att säga tack i gästboken ifall nån intresserad tittar in. Tänkte att det såg bra ut med lite positiva omdömen där. Ska bli roligt att kika sen när kortet kommit på plats!

    Kram

  • Fru Calice

    Therese
    Kommer Linköpingsposten verkligen ut så ofta? Den kom ju alldeles nyss. Men jag ska def hålla ögonen öppna efter er!

    När det gäller kort till föräldrarna lät vi våra nära o kära beställa den storlek de ville ha innan vi gick dit på visningen o sen beställde vi åt dem. Några hann välja kortet oxå eftersom de låg på nätet, men de andra valde vi åt. Vi gav alltså inte bort utan de fick betala själva. Det var ju så många som ville ha! Mamma o pappa, hans mor, hans far, mormor o morfar, hans mormor, hans syster o hans bror. Min mamma o pappa beställde dessutom ett helt album kan tilläggas....

    Kul med bebis! Om vi inte får se magen innan oktober är slut så kan du ju faktiskt ta med bebisen på träffen!

  • Fru Calice

    Tessan05
    Du har väl inte missat att Sandella, Brud i sina bästa år o jag var med i förra nr av LinköpingsPosten? Synd att de inte fick plats med er denna gång, men jag lovar att kolla nästa nummer!

  • Meddelande borttaget
  • Fru Calice

    åååååå!!!
    skrev värsta långa meddelandet o det hamnade i filtret! Jag skrev ingen reklam eller webadress eller nåt! J*lar vad arg jag blir om det inte går igenom!!!!

  • Fru Calice

    marfa
    såg ditt inlägg lite för sent. Hur gick det med fikat? Hittade du nån som var på? Fikar gärna nästa gång du kommer istället!

  • Fru Calice

    na
    modigt modigt! Är impad och tycker du var skitduktig!

    Kul att få filmen. Jag väntar med spänning på vår film. Ska bli jättekul att få vara där igen!

Svar på tråden Linköpingsfruarna!