Bröllop

Trendigaste presenterna

Hos butikskedjan Cervera hittar man ett brett sortiment av kvalitets- och designprodukter för matlagning, servering och dekoration. Trendspaning är förstås viktigt. Bläddra i bildspelet ovan och ta del av några trendiga nyheter.

Trendigaste Presenterna

Hos butikskedjan Cervera hittar man ett brett sortiment av kvalitets- och designprodukter för matlagning, servering och dekoration. Trendspaning är förstås viktigt. Bläddra i bildspelet ovan och ta del av några trendiga nyheter.

Vad ska man köpa om man vill ge en trendig bröllopspresent?

Koppar och metaller är trendigt just nu så både koppargrytor från GRYM och skålar och ljuslyktor från Skultuna känns helt rätt. Vi märker också att intresset för vin ökar så vinglas från Riedels serie Vinum där varje druvsort har ett speciellt glas känns också helt rätt just nu. På Cervera har vi dessutom glasgaranti vilket gör att man kan få ett nytt glas om de man köpt råkar gå sönder.

Vilka färger är det som gäller 2014?

Varje år utses åretsfärg av företaget Pantone och för 2014 har de utsett Radiant Orchid vilket är en lila orkidéfärg. Förutom den lila färgen är det är det mycket bubbligapasteller och metaller så som mässing och koppar som gäller våren 2014 vilket också håller i sig till hösten.

Kan du nämna något om nyheterna i Cerveras sortiment?

I början av maj kommer vi ta in varumärket Skultuna som gör fantastiska mässingsföremål, vi kommer även ta in danska Kay Bojesen söta träfigurer. Vi lanserar också snart nya knivar och skärbrädor från Anders Petter – perfekt för den matlagningsintresserade. Nytt för i år är också vår egna porslinserie Blue Rain.

Har du några personliga favoriter?

Skultunas Kin lyktor i grått är en solklar favorit, färgen där dessutom unikt framtagen för Cervera. En annan favorit är Koppargrytorna från varumärket GRYM och den nya porslinserien Blue Rain.

Vad ser ni ute på mässor och i andra länder?

Det man generellt kan se ute på mässor är att vi vill pynta i våra hem mer, en motsats till de minimalistiska som har varit rådande länge. Mer ombonat och mer prydnadssaker som inte nödvändigtvis har någon funktion förutom att de är vackra och gör oss glada. Vi ser en mer färger än tidigare och ett material som kommer tillbaka stort är kristall. Vi ser kristall överallt och i olika former bland annat skålar, vinglas, ljuslyktor, skulpturer, tallrikar och på kläder.

Finns det något som är ute när det gäller bröllopspresenter?

Nej så länge det är en gåva med omtanke är den alltid inne och rätt.

Text och bild: Cervera

Powered by Labrador CMS