Bröllop

Så rengör du din bröllopsring på några minuter

Förlovnings- och vigselringar behöver tas hand om, precis som alla smycken. Men strunta i att slösa pengar på att låta någon annan göra det åt dig. Använd istället detta enkla knep för att rengöra dina ringar själv - på bara några minuter.

Så Rengör Du Din Bröllopsring På Några Minuter

Förlovnings- och vigselringar behöver tas hand om, precis som alla smycken. Men strunta i att slösa pengar på att låta någon annan göra det åt dig. Använd istället detta enkla knep för att rengöra dina ringar själv – på bara några minuter.

Ja, det är nödvändigt. Inte skulle du väl gå flera veckor utan att duscha? Det vill inte din ring göra heller. Det är superenkelt att rengöra sina ringar, du kan göra det hemma på bara några minuter.

Här är vad som behövs för ditt hemgjorda rengöringsmedel för ringar i guld, silver och mässing.

Detta behöver du

1 msk salt

1 msk bakpulver

1 msk diskmedel

2,5 dl vatten

Aluminiumfolie

Så gör du

1. Värm vattnet i en skål i mikron i en minut.

2. Placera aluminiumfolien i botten av en skål.

3. Häll i vatten och tillsätt salt, diskmedel och bakpulver. Rör om och lägg därefter i smyckena. Låt dem ligga i i ungefär 8-10 minuter.

4. Skölj smyckena under kallt rinnande vatten och torka med en mjuk trasa.

Det går även att använda varmt vatten och diskmedel. Låt ringen ligga i ca 15 min. Avsluta genom att borsta ringen lätt med en tandborste om det behövs. Hårda kemikalier som klor, blekmedel och aceton rekommenderas INTE för rengöring av ringar.

Powered by Labrador CMS