Bröllop

Så får du personlig experthjälp till din stora dag

Tänk dig att kunna boka 60 minuter med riktiga bröllopsproffs - och i lugn och ro prova dig igenom Stockholms största utbud av bröllopsklänningar och accessoarer. I Lillys butik i centrala Stockholm kan du göra just det, och din blivande make kan få hjälp han också.

Så Får Du Personlig Experthjälp Till Din Stora Dag

Tänk dig att kunna boka 60 minuter med riktiga bröllopsproffs – och i lugn och ro prova dig igenom Stockholms största utbud av bröllopsklänningar och accessoarer. I Lillys butik i centrala Stockholm kan du göra just det, och din blivande make kan få hjälp han också.

Ett bröllop är ett stort projekt, och alternativen är nästan oändliga. De flesta har ju dessutom, av förklarliga skäl, ganska begränsad erfarenhet av att gifta sig. För att underlätta för alla blivande brudar har danska Lilly nu gjort det möjligt att boka rådgivning i sin butik på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm.
– Vi vill att man i lugn och ro ska kunna komma hit och få svar på alla de frågor man har inför sin stora dag. Därför lägger vi undan en hel timme till alla som bokar tid hos oss på nätet. Det måste få ta tid att prova klänningar, skor och accessoarer – många har ju aldrig provat en brudklänning tidigare, förklarar butikschefen Anna Kentristakis.

Även brudgummen är välkommen

Hos Lilly hittar du dessutom inte bara brudklänningar utan även allt för brudgummen, tärnorna och näbbarna. Anna och hennes kollegor tar emot blivande brudar sju dagar i veckan och det är lätt att boka tid på nätet.
– Ofta brukar vi börja med att fokusera på bruden. Sedan brukar vi också boka en tid för brudgummen och kanske en för tärnorna – alla förtjänar sin egen timme, tycker vi.
Anna säger att en av de mest omtyckta delarna med att boka en bröllopsexpert hos Lilly är just att allt som hör vigseln till finns i butiken.
– Man kan prova klänningar så klart, men också se hur klänningen passar ihop med allt från brudgummens kostym till bälten, örhängen och slöjor. Det är en svårslagen möjlighet att skapa sig en bild av hur det kommer att se ut under vigseln.

Vill du boka en timmes rådgivning helt gratis?
Boka din tid med Lillys experter här –>

Denna artikel är ett samarbete med Lilly.

Powered by Labrador CMS