Bröllop

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill firar bröllopsdag

I dag har prinsessan Madeleine och Chris O'Neill varit gifta i fyra år. Här är de 20 bästa bilderna från den stora dagen.

Prinsessan Madeleine Och Chris O'neill Firar Bröllopsdag

I dag har prinsessan Madeleine och Chris O’Neill varit gifta i fyra år. Här är de 20 bästa bilderna från den stora dagen.

Det var i oktober 2012 som nyheten om att prinsessan Madeleine hade förlovat sig med pojkvännen Chris O’Neill kom – och med den videohälsningen där Madeleines fnitter charmade hela svenska folket.

Då var det fortfarande många svenskar som inte kände till särskilt mycket om finansmannen Chris O’Neill från Manhattan.
Också detaljerna kring förlovningen valde paret att behålla för sig själv.
– Det var mycket romantiskt och fint genomtänkt, men mer än så vill vi inte berätta utan hålla det för oss själva, är den enda kommentaren Madeleine lämnade på frågan om hur förlovningen gick till, på Kungahusets hemsida.

LÄS OCKSÅ: Lista: 15 otroligt dyra kändisbröllop

I dag har paret varit gifta i fyra år och har tillsammans dottern Leonore, 3, och sonen Nicolas, som i dagarna fyller två år.
Familjen bor sedan två år tillbaka i London, där prinsessan bland annat arbetar med den världsomspännande organisationen World Childhood Foundation. 

LÄS OCKSÅ: Bilder: Pippa Middletons bröllp

Nyligen avslöjade hon också att hon skriver på sin första bok. Men vad den handlar om är än så länge hemligt.
– Men det ligger inom barnboksvärlden. Så vi får se, framöver, vad det kommer att bli. Ni kommer att få veta mer, sa hon i en intervju med Expressen i februari i år.

Powered by Labrador CMS