Bröllop

Penny Parnevik om bröllopet med Douglas Murray: "Vill inte vara nervös"

Sommaren 2020 gifter sig Penny Parnevik med sin älskling Douglas Murray. Men hur kommer bröllopet att vara? Nu berättar Penny de senaste detaljerna om bröllopet i podden Pillowtalk. 

Pennyparnevik Brollop 2020 Puff
Pennyparnevik Brollop 2020 Puff

I augusti 2019 blev Penny Parnevik och kärleken Douglas Murray föräldrar för första gången när sonen Atticus kom till världen. Sedan dess har de njutit av familjelivet på andra sidan Atlanten.

Men nu är det nytt år och snart stundar deras bröllop! I sommar, närmare bestämt i juli, säger de ”ja” till varandra under en ceremoni hos Pennys farmor och farfar i Sverige, något som Penny tidigare berättat.

Här är allt vi vet om Penny och Douglas bröllop

I podden Pillowtalk, som Penny har tillsammans med sin syster Peg Parnevik, avslöjar hon planerna inför bröllopet. Någonting som Penny är väldigt tydlig med är att hon och Douglas inte ska hålla något tal till varandra under dagen – och detta av en alldeles särskild anledning.

– Jag och Douglas har bestämt att vi inte kommer att hålla tal för varandra alls. På vissa bröllop håller man tal för varandra, men vi vill inte gå runt och vara nervösa på vårt eget bröllop, säger hon i podden.

Det här vet vi om Pennys brudklänning

Nu till den stora frågan – hur kommer Pennys brudklänning att se ut? Hon säger att den planeras för fullt! Se mer om Pennys brudklänning i videon nedan (där avslöjas bland annat vem som ska designa den)!

Foto: Stella Pictures och Instagram @pennyparnevik

Powered by Labrador CMS