Bröllop

Kunglig expert: Madeleine väljer samma designer som Victoria

Prinsessan gifter sig i brudklänning av Pär Engsheden avslöjar kungliga experten Daniel Nyhlén, aktuell med ny bok om prinsessan Madeleine. Bröllopstorget fick möjlighet att ställa några frågor om prinsessbröllopet till Daniel Nylén.

Kunglig Expert: Madeleine Väljer Samma Designer Som Victoria

Prinsessan gifter sig i brudklänning av Pär Engsheden avslöjar kungliga experten Daniel Nyhlén, aktuell med ny bok om prinsessan Madeleine. Bröllopstorget fick möjlighet att ställa några frågor om prinsessbröllopet till Daniel Nylén.

Prinsessbröllop den 8 juni 2013, denna gång är det prinsessan Madeleines tur att gifta sig med Herr Christopher O’Neill. När prinsessparet tillkännagav förlovningen den 25 oktober 2012 blev det en världsnyhet. Både för att en prinsessa som utsetts till världens vackraste prinsessa skulle gifta sig, men även för den film som släpptes där ett ”thi hi” mer eller mindre blev årets snackisord.

Men nu är det snart dags för vigsel i Slottskyrkan, samma kyrka som lilla prinsessan Estelle döptes i förra året. Inför bröllopet fick Bröllopstorget chans att ställa ett antal frågor till Daniel Nyhlén, mångårig hovreporter med ett förflutet på både Aftonbladet och Svensk Damtidning, I dagarna släpper han boken ”Prinsessan Madeleine”. Daniel Nyhlén är enligt förlaget Lind & Co den journalist som kanske kommit prinsessan Madeleine allra närmast.

Får vi veta något nytt om prinsessan i boken?
– Jo, en massa om hur prinsessan Madeleine är som person. Boken handlar alltså inte bara om hennes offentliga liv som prinsessa, utan skildrar henne som människa och tar upp de svårigheter hon har mött genom åren i och med att hon är en så offentlig person.

Är det något som du utelämnat?
– Ja, rena spekulationer och lögner. Det här är den sanna historien om en prinsessa som helst av allt skulle vilja undvika livet i rampljuset.

Kan du avslöja något om bröllopsplanerna?

– Ja, bröllopsfesten lär bli något i hästväg. Det kommer bli ett hejdundrande party ute på Drottningholms slott.

Vad tror du om klänning? Spets, siden, släp?

– En kvalificerad gissning är att det är Pär Engsheden, designern som skapade kronprinsessan Victorias bröllopsklänning, som får förnyat förtroende och även gör prinsessan Madeleines vackra brudklänning.

När kronprinsessan gifte sig blev det en snackis när det avslöjades att hon skulle gå in i kyrkan tillsammans med pappa kungen. Hur tror du prinsessan Madeleine gör?
– Jag tror faktiskt att det blir på samma sätt.

Något annat intressant som du vill delge Bröllopstorgets läsare?
– Ja, att boken är fylld av flera hundra härliga bilder som följer Madeleine från studenten och genom livet ända fram till förlovningen med Chris. Det är en härlig berättelse om en tjej som lever ett stundtals udda och märkligt liv.

Powered by Labrador CMS