Bröllop

Därför borde ni ha en bröllopshemsida - 4 tips

Byt ut kostsamma pappersinbjudningar mot en personlig hemsida. Brudparet sparar tid och gästerna kan hålla sig uppdaterade ändra fram till den stora dagen.

Brollopshemsida

Visst är det något speciellt med att få ett handskrivet kuvert i brevlådan nuförtiden. Men en egen hemsida kan bli minst lika personlig – och framförallt spara er tid.

Här är fyra anledningar till varför du och din blivande borde satsa på en hemsida inför er stora dag.

Lättare för gästerna att hålla koll på

Ni vet hur det är. Posten samlas på hög och flyttas runt och blandas ihop med reklamblad och tidningar. En hemsida kan däremot aldrig tappas bort eller bli förstörd av till exempel en fuktig brevlåda. Plus att man kan göra hemsidan privat så att bara ens gäster kommer åt den.

All information samlad på ett ställe

Med en egen hemsida kan ni göra den skräddarsydd utifrån vad ni vill ha med och lägga till flera olika funktioner. Varför inte ha en nedräkning till den stora dagen, anmälan till bröllopet/tal/spex och frågeformulär om bland annat allergier på hemsidan. Smidigt och enkelt för att få tillgång till vilka som kommer, specialkost och att gästerna har koll på var och när bröllopet är.

Spara pengar & tid

Att skicka ut både save the date-kort och inbjudningskort med information kostar en hel del och tar en del tid.  En hemsidas kostnad beror på vilka funktioner man väljer att lägga pengar på. I bästa fall endast några hundralappar – eller helt gratis. Hemsidan gör det även enkelt att skriva in ändringar i efterhand, ifall att platsen eller tiden skulle ändras.

Spara minnen 

Under bröllopet är det många som tar kort och filmar och efter bröllopet är det lätt att bilderna inte visas igen. På hemsidan skulle gästerna enkelt kunna lägga in bilder i efterhand och se tillbaka på den magiska dagen.

Foto: Shutterstock

Se i videon nedan: Så mycket kostar det att anlita en bröllopskoordinator

Powered by Labrador CMS