Bröllop

Bröllopsfeber - här är datumen för vårens största bröllopsmässor

Ska ni gifta er i år? Förutom ert egna save-the-date, är det dags att spara datumet för årets näst viktigaste bröllopshändelse; den populära bröllopsmässan Bröllopsfeber!

Bröllopsfeber

När ett bröllop ska planeras kan det vara svårt att veta i vilken ände ni ska börja. Att besöka en mässa kan därför vara väldigt givande – här hittar ni allt samlat på ett ställe och slipper Googla och Pinteresta i oändlighet.

I år firar Bröllopsfeber 10 år, och det firas med dunder och brak! På schemat står modevisningar och överraskningar och ni har även chansen att vinna ert drömbröllop (värde 150.000 kr) genom att tävla på hemsidan.

På de tre mässorna hittar ni allt ni behöver för att genomföra ert drömbröllop – om det så är rätt leverantör för de perfekta bröllopsstolarna, fantastiska festlokaler, glittriga smyckesföretag, inspirerande bröllopsmode, researrangörer för smekmånaden, kvalificerade bröllopsfotografer och mycket, mycket mer!

Mässan går av stapeln under två fartfyllda dagar, på tre olika datum och platser:

  • Malmö: 26-27 januari 2019 – Malmömässan
  • Göteborg: 16-17 februari 2019 – Svenska Mässan
  • Stockholm: 23-24 februari 2019 – Stockholmsmässan

Vi på Bröllopstorget kommer självklart att vara på plats på mässan för att inspireras inför 2019 – vi ses på Bröllopsfeber!

Powered by Labrador CMS