Bröllop

8 aktiviteter du kan göra på möhippan 2017

En möhippa är det ultimata tillfället att hitta på de där lite omständliga men roliga aktiviteterna som du och väninnorna alltid pratat om att göra. Här listar vi 8 aktiviteter som hade livat upp vilken möhippa som helst. 

8 Aktiviteter Du Kan Göra På Möhippan 2017

En möhippa är det ultimata tillfället att hitta på de där lite omständliga men roliga aktiviteterna som du och väninnorna alltid pratat om att göra. Här listar vi 8 aktiviteter som hade livat upp vilken möhippa som helst. 

1.     Segwaypolo

Hyr Segways och ge er in i en riktigt tuff match. Segwaypolo spelas i stort sett precis som hästpolo, man följer samma regler som vid hästpolo men använder Segways i stället för hästar. Man spelar dessutom med riktiga hästpoloklubbor! Finns att köra både inomhus och utomhus.

Googla ”Segwaypolo” och staden där ni tänkte hålla i möhippan för att se om det finns just där.

2.     Vattenskotersafari

På vattenskotersafari hyr ni varsin vattenskoter och tar er tillsammans med erfarna instruktörer runt bland vågorna. Instruktörerna finns med under hela turen för att visa sevärdheter i omgivningarna och bjuda på en varierande tur. Varje skoter har plats för två personer.
Live it erbjuder vattenskotersafari i både Stockholm och Göteborg och du kan boka det här!

3.     Sumobrottning

Brotta ner väninnorna i en jättedräkt som förvandlar er till sumobrottare.  När det är en möhippa får bruden starta med att sumobrottas mot er alla.
En sumoturnering anordnas som avslutas med en spännande final. Läs mer och boka här!

4.     Bollywood-dans

Tillsammans med en instruktör får ni testa på Bollywood-dans! Lektionen börjar med en kort uppvärmning där ni samtidigt går igenom olika karaktäristiska rörelser. Sedan får ni prova på en gemensam danskoreografi och passet avslutas med en liten uppvisning där den blivande bruden givetvis spelar huvudrollen! Finns bland annat här!

5.     Bumperball fotboll

Vi är nog många som har velat testa på sporten/leken där man springer runt i en uppblåst plastboll so called Bumperball. Bollarna, som fästs på överkroppen, gör att ni kan trilla, tacklas och ramla utan att göra er illa – det är som att ni springer runt i uppblåsta badbollar och bara studsar mot varandra.
Läs mer och boka här!

6.     Paintball

Paintball är en perfekt aktivitet som kräver både fysisk ansträngning och god laganda. Det finns banor både utomhus och inomhus (beroende på stad) och det går att boka en egen instruktör som håller i aktiviteten så att den blir så rolig som möjligt.
Paintball finns i flera städer men här kan du läsa på mer om du vill boka i Stockholm.

7.     Stadsuppdraget

Stadsuppdraget består av ca 100 roliga uppdrag i centrala Stockholm. Ni kämpar mot klockan och samlar poäng genom att utföra uppdrag av olika karaktär runt om i stan. Olika uppdrag ger olika poäng. Det är omöjligt att hinna med allt så ni får tillsammans lägga upp en strategi för hur ni bäst skall lyckas ta så många poäng som möjligt innan tiden rinner ut. Boka här!

8.     Matlagningskurs

Laga mat tillsammans i en inspirerande miljö. Efter en härlig matlagningskurs där man kan laga antingen individuellt eller som lag, får ni njuta av maten ni lagat och dricka gott vin. I kursen ingår (oftast) välkomstdrink och canapée, lån av förkläde, råvaror, utvalda drycker och kockar på plats.
Googla och se om just din stad erbjuder matlagningskurser. I Stockholm finns bland annat det här alternativet.

Powered by Labrador CMS