Inlägg från: Mustikka |Visa alla inlägg
  • Mustikka

    Orientaliskt bröllop

    Pagnie7500 kr var inte mycket då! Inte om det är förlängning med och allt till. Tycker det var ett bra pris :) Kitkät Hon satte nog nålar oså men det gick så snabbt allting. Kan skicka vilder sen så får ni avgöra. Bashar är den nya stjärnfrisören! Han har instagram som man kan hitta honom lättast på. Bashar hairstyles. Han finns i sthlm men pker hem till bruden och har kunder till och med i gbg! Kolla upp honom :)

  • Mustikka

    Okej var nyfiken o googla antonio WOW han är en stjärna på riktigt. Bashar är ingen kändis direkt men han är oxå super duktig. Undrar vad antonio tar för priser. Tror inte man vågar gissa ens haha

  • Mustikka
    kitkät skrev 2013-02-10 17:15:05 följande:
    Juventina, 
    Vi har inte kontaktat Oscarsfoto ännu. Jag får göra det imorgon!

    Mustikka,
    Jag kollade upp Bashar lite snabbt och han verkar faktiskt duktig. Tack för tipset! Vet du någonting om hur mycket han tar? Jag har ingen facebook... Men hur kan jag komma i kontakt med honom? För han verkar inte ha någon hemsida ju. 

    Pagnie,
    Svårt... Båda är fina, men nr 1 kanske är finaste, eller? Haha... Svårt, som sagt. 
    Har du instagram? 
    Han tar 3500:- för en brudupsättning. Kan annars maila honom och fråga efter hans nr och skicka som PM här till dig. 
  • Mustikka
    kitkät skrev 2013-02-10 20:40:06 följande:
    Mustikka,
    Har du hans mejladress? I så fall skulle jag gärna vilja mejla han! Jag mejlar hellre än att prata i telefon :)
    Men 3500 kr låter lite mycket för en uppsättning, men det kanske är det man får förvänta sig?  
    Tycker oxå 3500 kr är mycket men så vitt som jag vet så kostar alla typ lika mycket. Och man ser hur duktig han är. Frågade Mellose och hon tar lika mycket. Antonio tar med ännu mer. Vet inte alls hur många fler som är duktiga. Det är sååå svåårt att välja hahah!! Kan maila honom på Fb och fråg om hans mail. Så vitt som jag vet så använder han sig av fb mail. Om du känner någon som har kan ni alltid kontakta honom där.

    Måste ju visa min provupsättning. Ni är min trygghet tjejer så nu får ni vara ärliga och säga vad ni ser och tycker.
    Själv var jag osäker när jag kollar på alla andra frisörers frisyrer, och hon som jag bokat hitils har bara gjort prov och har inte sett bilder på personer som hon gjort!




    Vad sägs? Sorry bilderna blev skit stora visste inte hur man kunde få dem mindre
     
  • Mustikka
    Pagnie skrev 2013-02-10 18:47:37 följande:
    haha ja det blev ju tydligen det. men som sagt det var ju så snyggt. ;) vi var på stockholm brud och fest. som med allt annat. :D

    min blivande fixade även med monogramet som vi ska ha på inbjudningskorten nu också. äntligen fick han tummen ur så att säga. och jag måste säga att när man väl får han att göra saker till bröllopet så blir det helt perfekt.


    Detta kommer vi trycka på inbjudningskort, festprogram, vigselprogram osv osv.  Ska vara genomgående på hela bröllopet. :D vad tycker ni?
    Det var riktigt fint tycker jag! Din man kan också leka med datorn ser jag :D
  • Mustikka
    Pagnie skrev 2013-02-11 22:36:08 följande:
    haha ja du trodde det va? Vad slug du är. tänker på allt innan jag gör det ;) men det kanske skulle komma ut på lördag sa journalisten men jag återkommer med det gissar jag.

    åh vad roligt med at- intervju. hoppas det går bra för er. jag ska hålla alla tummar jag har för er. men helst vill jag ju ha er här. så det är bara att söka här nu.
    Det blir säkert bättre tills dess. jag säger dirck khan yang och sambon säger sov med halsduk. det är tips som gör att förkylningen försvinner snabbare det lovar vi.

    ja jag tyckte om den jätte mycket. nu är det bara frågan hur man ska få den på papper. måste hitta någon som kan skriva den fint. någon som kan skriva på persiska. men det ska väl inte vara jättesvårt tycker jag. ja jag tycker den hade fin mening och symbolik. det kommer bli jättebra.

    ja det var ett jättebra hotell. så det kommer vi köra på. både första och andra natten så det tipsar jag er om. ska försöka lägga in bilderna därifrån så ska ni få se. men just nu är jag för lat för det känns jag. haha. kan nog göra det i morgon.
    Ja nästa gång du kommer så är du min en dag eller så. jag kan hitta en anledning att åka till stockholm. haha

    ja jag tycker också hon är knäpp. jag tror faktiskt som du att det ligger i att hennes 5 år yngre syster gifter sig och hon är singel. det svider nog lite skulle jag kunna tro. Men jag skiter i henne faktiskt.
    Oj vad spännande med aftonbladet :D ska bli roligt att få se den när den kommer ut. 
    Tycker absolut du ska välja den låten, den är otroligt vacker och du gifter dig en gång och ska inte ångra något. Hade min syster velat ha samma låt som mig skulle jag bli hedrad. Men jag förstår dig också. Har en 6 år äldre syster som hon också är lite elak. Hon tycker att jag är egoistiskt och knäpp som gifter mig, typ desperat!! Hon sa bokstavligen: Kom inte till mig när det är skiljsmässa. Hon är också singel och tror faktiskt att dem är avundsjuka. Det är inte lätt när syskon är elaka på det sättet men försök att inte låta det beröra dig, fast än det är svårt. Tänk bara på din dag med din älskling när ni äntligen blir man och hustru :D

    Hahah jag och min fästman är lite knasiga. Vi ska bo i samma vandrarhem som våra finska gäster. Vi har ett super mysigt rum med jaquzzi så de inget att klaga på direkt, men vi är mer glada över att det blir en efterfest kan man säga ist för första natten som man och fru :D Vi ska party party natten lång. Sen på smekmånaden blir det annat :D
  • Mustikka
    kitkät skrev 2013-02-12 11:53:01 följande:
    goli,
    Ja, jag ska verkligen göra som du säger, försöka planera vilka butiker jag ska till utifrån öppettider etc. Jag är väldigt tveksam till att jag kommer hinna med alla butiker  som jag listat och därför så tänker jag prioritera favoriterna och åka till dom andra i mån av tid.  Jag har tyvärr ingen möjlighet att åka ut på fredagen! 

    Men t ex butiken Lilly är ingen favorit, jag har hittat på deras hemsida och dom har inte den typ av stil som jag är ute efter tror jag.  Bröllopskällan har dålig service, har jag hört från flera håll. Garamaj likaså. Så jag vet inte om jag känner mig så sugen på att slösa min tid hos dom. Men samtidigt så har Garamaj fina brudklänningar och Bröllopskällan har ett märke som jag är lite intresserad av att titta på. Så kanske värt att ge det en chans ändå? Cosmos har jag också läst negativa omdömen om, tydligen väldigt otrevlig personal. 

    Men dom butiker som jag känner att jag absolut måste hinna till är: Stockholm Brud & fest, White Birds, Milagro De Nahrin, Drottninggatan Brud & fest samt Bröllopsbutiken.  Visst borde jag hinna till 5 butiker på 6 timmar? Hur länge var du i varje butik?
    Jag tänker att jag ska bara testa klänningar som stämmer överens med den modell som jag tänkt mig. När jag var i Degerfors så var vi där i säkert 1,5 timma men det var för att jag först fick vänta säkert 30 min på att få prova, och sedan så provade jag massa olika modeller som jag inte ens gillar - bara för att vi inte hade bråttom och det var kul! 

    Vad skönt att det löst sig med frisör och makeup för dig! Jag funderar också på att ringa och boka hos Make up Store snart, men jag vill hitta en frisör först också.  
    Oj det var verkligen lite tid. Men har du kollat så att dem har dropin? för har för mig att det är ganska fullt och man ofta måste ha bokningstid för att prova. Hoppas verkligen du hittar din dröm snart =) Det är jätte roligt när man provar nytt och du ska njuta. Kan inte du vara där redan på fredagen?

    Förresten tjejej har ni funderat över smekmånaden??

    Och tack för stödet, var så nojjig över håret men ska behålla henne då. Blev så osäker men der är så jag vill ha håret, helt uppsatt o fingervågor. Sen en tiara i mitten. Och frisören kan nog sin grej, tror man stressar sig över allt. Får betala 2000 kr för henne och det är mer i prisklass än 3500 kr. =) 
  • Mustikka

    Thailand var det vi siktade på men blev lite besviken när vi märkte att det var regnperiod. Men vi tänkte faktiskt också på Filippinerna eller vietnam. I värsta fall blir det alanya det är runt 40 grader då och jag äälskar värmen :) så något mysigt blir det nog. Lite osäker om alanya är sådär mysigt men vi kommer inte riktigt på något annat :/ Afrika är jag förbjuden att åka till av både föräldrar och syster haha! Syrran var där och blev skadad allvarligt. Och en av hennes vänner blev mördad i angola. Inte samtidigt men något år efter. Man bör vara på sin vakt om man turistar där. Nu vill jag inte skrämma upp dig men efter vad jag sett med syrrans kamp och hennes väns öde så hade jag inte åkt. Åtminstone inte till angola

  • Mustikka

    Super duktig. Nu känner jag mig dålig. Vi har bestämt dstum men inget annat. Typ det jag vet är att allt ingår kamera tårta blommor mat osv. Vad ska man lixom säga? Vet inte vad som behövs planera. Kanske hur tårtan ska se ut o vad det blir för mat. Och färgtemat. Blev lite osäker nu när ni sa att man måste bokafoto/ filmkamera teamet?!! Till mig sa dem att det ingick. Huuyy de så svårt att kolla upp sånt när man bor i utlandet!!!! Till mig sa han kom 3 mån inna bröllopet så fixar vi allt. Ni verkar ha allt klurat ut redan. Hmm

Svar på tråden Orientaliskt bröllop