Inlägg från: Mustikka |Visa alla inlägg
  • Mustikka

    Orientaliskt bröllop

    Jo jag tycker den är jätte fin men vet inte varför jag nojjar. Har en knasig idé i huvudet att den inte ser ut som en gifta ring ska se ut. Hahah låter lite knäppt jag vet. Men jag ska köra med den iaf tror jag. Byter ut den annars efter ett par år. Jag är omöjlig hahah!

  • Mustikka
    Lavelii skrev 2013-02-21 21:01:01 följande:
    Vad gulligt att din pappa gjort den!! Tycker ju att du ska ha den ring ditt hjärta bankar för! Har du någon annan ring i tankarna annars?? Jag är ingen stor smyckes fantast alls. Jag har mitt halsband som jag aldrig tar av och that's it. Men när det kommer till min vigselring så beter jag mig som världens smyckes/diamantfantast nr 1. Men det är vigselringen liksom... det är ju speciellt! Den ska bäras dag in och dag ut resten av mitt liv (God willing!). Samtidigt tycker jag det är fint med saker som har en historia och känslomässigt värde som jag kan tänka mig att den ring du har nu har
    Hade mer tänkt på en klassisk en stensring, såndär princess ring och en vanlig slät till. Men sen så har jag inte samma känslosamma värde på den. Denna ring jag har nu kommer jag låta mitt barn ärva och hoppas sen på en fin tradition, och det hitills överväger mer än att köpa en ny ring. Fast än jag tycker bättre om solitäringen med en sten. Och har jag efter många år ändrat mig så köper jag en ny, eller kanske tilloch med när framtidsbarnet ärver den så kan jag köpa en annan ring. Fast då får dem ju naturligtvis välja om de ska ha den som vigsel eller bara en ring i andra fingret =)

    Får flipp snart, TÄNK att vi ska gifta oss och få barn med en människa vi älskar! Får pirr i magen fortfarande efter alla dessa år <3 Hoppas fjärilarna är kvar även efter 40 år!!  
  • Mustikka

    Ojaaa förresten vad har ni tänkt köpa till er m2b i morgongåva?? det är ju något o fundera på. Jag tänkte på en klocka med ingraverat datum då vi träffades. förlova oss och sen gift oss. Men sen använder han ju aldrig klockor så tänkte ett halsmycke. and guess what inte ens det har han på sig. Visst han skulle säkert ha dem på men det är ju inget som kommer wowa honom tror jag! Det här var super svårt!

  • Mustikka
    Pagnie skrev 2013-02-21 22:16:36 följande:
    nu är det ju egentligen inte tradition att mannen ska få något men vem fan bryr sig. Min ska få ett playstation 3 han. det  som jag ser att han skulle använda mest. ;) han använder aldrig smycken.
    Ps3 är ju bra. Tur att det var enkelt. Min älskar gitarrer och trummor, Och dem som han vill ha kostar mer är bröllopet haha, lite synd skulle mer än allt vilja ge honom en av hans favorit gitarrer och gravera in något fint. Dumt bara att märken ska vara sååååå dyra!!
  • Mustikka
    VEM HÄR LÄSER TILL LÄKARE??

    Då har jag en fråga som jag inte får svar på genom nätet. Körtelfeber kan man få det om man opererat bort sina halsmandlar? Min fästman har det nu och han ser ut som en prickig salami med ont i hals och mandlar och är febrig. Han har typ varit sjuk i två veckor och jag har inte tack o lov blivit smittat. Men efter att han gick till läkaren så visade sig att det  var körtelfeber. Han glömde fråga om det smittar om man inte har halsmandlarna kvar. 

    Usch vill verkligen inte bli sjuk :( speciellt inte om man ser ut som prickigkorv överallt med hög feber 
  • Mustikka
    goli skrev 2013-02-22 16:39:14 följande:
    Mustikka, ja man kan få körtelfeber även efter att opererat bort halsmandlarna. Viruset sätter sig inte enbart på halsmandlarna och tyvärr kan det fortarande smitta genom direktkontakt. Hälsa din fästman att inte överanstränga sig och att vila och dricka mycket!
    Åhh tack för svaret {#emotions_dlg.flower}. har haft smått panik,hatar när man inte vet hur man ska hjälpa honom :(
    Hoooppas hoppas jag inte blir smittat, hitills har jag inte känt något iaf. peppar peppar!
    han har nog varit med om allt, först bihåleinflamation en dag efter antibiotika kuren det här. :( Min lilla gullegris har inte haft det lätt.
     
  • Mustikka
    goli skrev 2013-02-22 16:51:21 följande:
    Vad tråkigt att höra! Har själv haft körtelfeber så jag vet hur det är och att det tyvärr kan ta lång tid innan man blir helt frisk. Vi var väldigt noga med hygien samt personkontakt när jag var sjuk, vet inte hur mycket det påverkar när man bor ihop, men ingen i min familj blev smittad. Men risken finns ju tyvärr. Håller tummarna för att din fästman blir bra snart och att du inte ska bli sjuk!
    Tack Goli <3 Det värsta är att alla vi trode det bara var allergisk reaktion så pussade ihjäl honom hela tiden, tyckte så synd om han att jag inte kunde låta bli o ge honom en kram och en puss. Nu är det sov i ett annat rum och hosta i armvecket. Får knapra i mig vitlök, det kanske dödar viruset, mamma tror ju stenhårt på vitlök haha så får testa på det! Läste här att det kan ta upp till 6 veckor innan smittan bryter ut! 
    Nej usch. nu till roligare saker!

    Hur går all planering för er? på tal om ringar hit och dit fram och tillbaka daltandet så vill jag ha en annan. Hittade en nyss och den är enligt mig to die for!

    Vad tycks? det är med 55 carats diamant och funderar på om de går att ha en slät ring till utan att den sticker ur. Den är lite skruvad där fram lr vad man nu än ska säga


     
  • Mustikka
    kitkät skrev 2013-02-22 17:12:20 följande:
    Mustikka, 
    Jättefin ring som du har hittat! Den ser ungefär ut som min, jag var faktiskt och lämnade in min förlovningsring hos guldsmeden idag för lite justeringar. Jag kan visa hur den ser ut när jag hämtat ut den :) 
    Men jag antar att du inte menar 55 carat! I så fall är det den största stenen jag har hört talas om. Du kanske menar 0,55? Det låter lite mer troligt Glad 
    Hahah skäms lite av att vara en fd guldsmeds dotter hahaha! Jo jag menar 0.55 :P
    Den är super fin och precis det jag velat ha! Är dock lite osäker på den där skruven, har inte sett den utan såg den bara på nätet.Men blev ganska kär i den iaf.
    Ska bli roligt att få se din sen, vad gör du för justeringar? 
  • Mustikka
    goli skrev 2013-02-22 16:48:00 följande:
    Lavelii, grattis till att ha bokat kyrka men framförallt Hallunda-lokalen! Yeay!!! Måste kännas riktigt skönt att ha det fixat, va? Jag kände så efter att vi bokat vår lokal. Först då kändes allt "riktigt"!!! Och oroa dig inte för resten, så länge du har lokalen så löser sig allt annat också!

    Tjejer, tänkte frååga er en sak. Pagnie föreslog att jag skulle lägga till era datum i tilläggskommentarer till den här tråden. Som ni säkert redan sett så står Kitkäts, Pagnies och mitt redan där, men om ni vill kan jag gärna skriva in era datum oxå! Lite lättare att följa varandra då... Skrattande
    Tycker det låter som en rolig idé :D Jag gifter mig den 27/7 2013. Inte mycket kvar nuuuu woop woop
  • Mustikka
    goli skrev 2013-02-22 22:04:11 följande:
    vi kommer oxå fota oss innan den persiska vigseln. Men vi har ett annorlunda upplägg av dagen. Vi börjar klockan tolv med att viga oss borgerligt på Edsbergs slott. Då kommer jag alltså inte vara "uppiffad" utan mer enkel med en fin vit sommar-aktig klänning. Men den vigseln är ju inte lång. Efter det ska jag till frisören och sminkösen i några tummar o efter det kommer min fästman att hämta upp mig till fotograferingen. Var det ska vara har vi inte riktigt bestämt än, plus att det kommer att bero på vädret. Klockan sex ska vi vara i lokalen för den persiska vigselceremonin med bara de närmaste, sedan åker vi iväg för ytterligare lite fotografering och vid halv åtta ska alla gästerna vara i lokalen o då gör vi vår stora entré. Blir lite omständigt men vi kan inte ha med alla gäster vid den persiska vigseln, blir väldigt svårt att få till det rent praktiskt. Men den största anledningen är ändå att det ska vara en privat grej  och vi vill inte ha med alla gäster då. Så kommer det se ut för vår del iaf!

    Tack, tjejer! ska skriva in det så fort jag kommer på hur sjutton man nu ska göra för att skriva en tilläggskommentar. Har gjort det förr men har totalt hjärnsläpp nu! Någon som vet?

    Juventina, har inte hört från dig på ett tag! Är du kvar? Och ska jag skriva in ert bröllopsdatum oxå? Gör jag gärna, om du vill, men då behöver jag ett datum! Skrattande

    Det där med morgongåva är ett riktigt huvudbryderi... Har ingen aning! Tips, någon?
    Om killen gillar smycken eller klockor så kanske en med datum då ni blev ett par, då ni förlovade er och sen giftemålet. Min är ju musiker och älskar elgitarrer. Kollade upp och dem han tycker om kostadde inte skjortan som jag trott innan. Så en sån kanske jag köper och graverar in datum på baksidan. =) Vad tycker din fästman om? 
Svar på tråden Orientaliskt bröllop