Inlägg från: Mustikka |Visa alla inlägg
  • Mustikka

    Orientaliskt bröllop

    Sorry mona lisa ska det stå! Och skriver från mobilen. Så texte blev löpande utan mellan rader. Måste passa på när inte fästmannen är nära. Hahah är jag den enda som får utskällning för att man spenderar mer tid på BT och bröllopsgrejer än umgås med killen. Lite bridezilla varning

  • Mustikka

    Nu är jag här och bombar er igen. :p Men kom på det där angående spriten. Bäst är det att också ta med bröllopskortet eller annat som kan bevisa att man ska gifta sig. Ifall de stoppar en och det blir ord mot ord så har man någon form av bevis :)

  • Mustikka
    goli skrev 2013-02-05 13:44:33 följande:
    Mustikka, försöker också minska på matintaget o träna mer. Jag är inte överviktig men har mage o den vill jag gärna ska försvinna. Den har sjunkit in lite nu så det känns bra men tänkte att det får gå långsamt för jag vill inte bli smalare än vad jag är. Så länge man äter rätt och rör på sig så... men jag tycker definitivt vi ska peppa varandra!

    Tråkigt att höra om din PCO men enligt vad jag har förstått så finns det bra behandlingar och man kan bli gravid. Så det önskar jag dig lycka till med. Jag har sån sjuk baby-feber just nu och har passerat mina 30 så jag vill också börja försöka så snart som möjligt!

    Nej, du är inte alls knäpp som ändrar dig men vad fick dig att ändra dig? Och har du ngn bild på den nya klänningen?

    En annan fråga, du skrev att på bröllopsmässan träffade du en tjej som tar 3000 kr för smink och hår. Vad heter hon och var jobbar hon?
    Äsch är en positiv person, inget stoppar mig och min framtida fotbollslag hahha, man ska tänka att INGET är omöjligt så länge vilja och hopp finns =) Och angående vikten så tycker jag att vi ska sluta snacka tårta för en stund,

    Kitkät din tårta fick mig så sötsugen, den är otrolig och man ville lixom slicka skärmen hahaha! 
    Men är glad att ni varna mig, själv är jag en ganska enkel person vill inte ha en 5 meters tårta men allt på. En enkel fin och så länge den smakar gott. Annars kan man ju alltid ha flera tårtor pelare, om ni vet vad jag menar?
    men ska deffinitivt kolla upp det med Mona lisa och se vilket konditori dem använder sig av. Dessutom vill jag smaka på vår tårta, dem i lokalen sa att det inte skulle gå men så envis som jag är och betalar jag för den så skall jag ta mig tusan smaka på den också.

    Goli det är en kvinna i Södertälje som har öppnat en ny frisörsalong där. Hon från Dubai. Hon ska komma hem till mig när hon ska fixa oss så man slipper gå dit. Om du vill kan jag få tag i hennes nummer så kan du höra av dig om du är intresserad? =) minns fortfarande inte hennes namn har ett sånt guldfisk minne.

     
  • Mustikka

    Här är den nya klänningen! Jag älskar den och den är mer jag.
    Den andra klänningen är otroligt vacker men jag hets köpte den och var lite tveksam. Klänningen är för stor och felet dem gjorde var att säga att de kunde sy in den. Efter att jag fått veta att mycket av pärlorna på bandet skulle bort pga minskningen så tyckte jag att det var onödigt, dessutom skulle dem ta väldigt mycket för att sy in den.
    Skyller på bröllopstidningarna, när jag såg denna klänning ville jag gråta. Gråter man så är klänningen den rätta <3

    Vad tycker ni? alla vi har ju olika smaker Skrattande


  • Mustikka

    Kitkät

    Känner mig så dåligt. Glömde att ge dig adresserna på dem klänningarna jag såg på bröllopsmässan.
    Tyckte det fanns en del som liknade dem klänningarna du tyckte om :) Tycker också att priserna på Lily var väldigt bra. Vet mindre om Whitebirds men dem har en större utbud än Lily =) Kolla in dem butikerna nästa gång du är i Sthlm. Hos Lily tog det ca 2-3 veckor att få sin klänning om jag inte mixade ihop det.

    www.whitebirds.se

    www.lilly.nu

    Hoppas verkligen du hittar din dröm. Och ett tipps är att köpa den som hjärtat klappar mera för. Annars kan man lätt ångra sig som jag gjorde och sen köper man den man ville ha från dag ett! 

  • Mustikka
    Pagnie skrev 2013-02-05 21:35:36 följande:
    den var verkligen jättefin. påminner om min klänning en hel del. jag gillar ju det här med korsett och massa massa tyll nertill så det är så min klänning är :D så jag är all for it.
    Tack =) Oj vad roligt att du har en liknande då är jag inte ensam med en massa tyll och korsett :D 
    Den var dessutom inte dyr, den enda nackdelen är att den kommer i Juni, en månad innan mitt bröllop , får hålla tummarna att det inte blir några fel på vägen. Men designern är ganska bra på att skicka klänningarna i tid sa butiken och har aldrig haft förseningar.  I MORGON SKA JAG BESTÄLLA DEN, iiiiiiiiiiiiiiiiih...... Är så excited kan knappt vänta.

    Hur länge tog det för dig att få din klänning? 
  • Mustikka
    kitkät skrev 2013-02-05 22:07:43 följande:
    Mustikka, 
    Men köpte du aldrig den första klänningen? Jag menar, har du två brudklänningar nu?

    Jag tycker överdelen är fin. Underdelen är också fin, men jag gillar inte att tyllen är lager-på-lager ... Men som sagt, smaken är som baken :) Du kommer säkert bli jättefin i den, för om du gillar den så kommer det synas!
    Kitkät
    Jo det är just det jag köpte ju den första klänningen men jag hoppas att den går att sälja, ska försöka både i Finland och i Sverige, den är ju jätte vacker och inte super dyr så den går nog att få sålt. Man gifter sig en gång och ville inte känna ånger över att man inte valt den klänningen man egentligen ville ha.
    Egentligen sitter det nog i huvudet, har aldrig träffat en brud med ful klänning, de som du säger gillar man sig själv så är det vad alla andra också ser =)

    Var hemsidorna till någon hjälp?

    Tidermans brukar ha goa tårtor iaf, ska ringa dem och inte vara allt för snäll, hitills har jag inte velat röra till det och gått med på det mesta men det där med tårtan gick för långt. Annars gör jag som ni och beställer från andra.
    Kitkät får man fråga om det blev mycket dyrare att gå till andra kondetorier och florister? för han måste väl dragit av det från summan om ni tog bort det. 
  • Mustikka
    Pagnie skrev 2013-02-05 23:17:31 följande:
    oj det är inte klart än. beställde sista september. den kom men var fel storlek så den ska sys in nu. krångel har det varit. men tog ca 4 månader om man ska räkna som det ska vara helt enkelt.
    jo det sa butiksbiträdet också. Att i slutet på maj och början på juni är den i butiken. Sen har jag en månad att fixa med klänningen om det behövs justeras de sista. Synd att det krångla till sig för dig, skulle bli tok arg! Hoppas dem fixade till det ordenligt och att du fick någon form av kompensering
  • Mustikka
    goli skrev 2013-02-06 13:21:27 följande:
    Just det, Mustikka! Glömde berätta detta för dig. När vi ville provsmaka maten så fick vi höra att det var mission impossible. Men vi var envisa och propsade på att vi måste provsmaka eftersom det är en jätteviktig del av bröllopet o om maten inte e bra så kommer det förstöra mkt osv osv. O till slut så gick det ändå! Så var stenhårda med det o säg att ni inte tänker betala för ngt som ni e osäkra på!
    Du har så rätt så! Hur ska man kunna välja mat om man lixom inte ens vet vad det smakar, nu förstår jag kanske alla små rätter men varmrätten ska jag ta mig tusan smaka på och Tårtan! Får gå till självaste konditoriet och be om en bit hahah!

    Nu är klänningen BESTÄLLD :D provade en liknande modell från samma designer och den satt så otroligt fint, dessutom så var det den storleken jag ville kunna komma in i, jag blev ganska överaskad då jag trode jag var större. Det bästa är att de snörning bak så den går att justera ifall jag blir mindre. Nu är jag härmed den gladaste tjejen på jorden känns det som. 

    Hmm tänkte på en sak... Ska ni ha en massa prylar i toaletterna? typ spray parfym hårnålar, sytråd osv. En nödfall låda för alla. Främst tänkte jag på mig ifall det händer något men kan vara en idé för resterande tjejer som vill piffa upp sig.  
  • Mustikka
    kitkät skrev 2013-02-05 23:24:42 följande:
    Mustikka, 
    Vi valde att boka bröllopsbilen via ett annat företag än dom som Panorama samarbetar med, eftersom dom bara har limousine. Dom drog av 3000 kr. Vi får betala 5500 kr för bilen som vi bokat.

    Brudbukett & tärnbuketter: Dom drog av 1000 kr. Jag har ännu inte beställt buketter, så jag vet inte vad det kommer att kosta!

    Bröllopstårtan: Jag har inte frågat ännu hur mycket dom kommer dra av för den. Men vår tårta kommer att kosta ca  6500 kr med leverans. Då har jag räknat 220 cupcakes, men beroende på hur många gäster som tackar nej till att komma på bröllopet så kan den summan bli mindre! 

    Så ja, man förlorar på att välja bort saker & ting från bröllopspaketet hos festlokalen, men jag tycker att det är värt. Bil, buketter och tårta är viktiga saker när det kommer till bröllop tycker jag. Så det fick bli dyrare... Jag snålar hellre in på annat om det skulle behövas, vilket jag inte tror. Hittills så har vi inte överskridit vår budget. Vi har ingen stenhård budget att hålla oss till egentligen, allt beror på hur mycket vi lyckas spara ihop och hittills ligger vi bra till! 
    Oj shitt bilen glömmer jag alltid bort, måste kolla upp detta men vi har i nödfall limosin, det är lite trist men orkar inte riktigt anstränga mig med bilarna mera, lägger hellre pengarna på smekmånaden istället =) Ska vi snåla på något får det bli bilen hehe, och fästmannen ville ha hans farsas bil, han tyckte inte bilen är en sån stor grej. (Vi ska absolut inte ha svärfars bil) men ni kanske förstår min point Bil/Smekmånad?! 

    Tycker ni fick endå ett bra pris på tårtan. Tror våran skulle kosta 5000 och då är det ju den som "ingår" i paketet. Så ingen större förlust fick ni alls, dessutom får ni den precis som ni vill ha den.  Och den ser jätte mumsig och fin ut =D
Svar på tråden Orientaliskt bröllop