Inlägg från: sommaren13 |Visa alla inlägg
  • sommaren13

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Jag vill ha en halvuppsättning, men vill ha så att den faller över ena axeln, då blir det lite friare i nacken...
    Idag köpte vi barnens skor, så nu har vi allt för deras klädsel. Äldsta killen har 40 i skor (han är 11½ år) och 5½ åringen har 28. Hoppas att inte fötterna växer så mycket i sommar nu bara, vågade inte vänta för länge innan jag köpte... 

  • sommaren13

    Idag träffade vi prästen och gick igenom hela cermonin. Vi fick även testa att gå i kyrkan och allt blev så verkligt när vi insåg att vi skulle gå där om 75 dagar Vi kommer använda den äldre versionen där man säger tager istället för tar, vi tyckte båda att det lät bättre.

  • sommaren13
    7011e gången gilt skrev 2013-06-06 14:55:32 följande:
    vilket pris tror ni man får ge för att förminska en ring??
    Det är ju lite svårt att svara på, lättaste är nog att gå in i en butik att fråga. Sen kanske det beror på hur ringen ser ut.
  • sommaren13
    7011e gången gilt skrev 2013-06-07 06:27:04 följande:
    Ringen ör inte slät å inga stenar i heller funderar på förminska den jag ahr å lägga i nån sten eller köpa helt nytt
    Låter väl som en bra plan
  • sommaren13
    7011e gången gilt skrev 2013-06-07 07:20:17 följande:

    jag ahr gått ner ca 35 kg så jag tappar min men sambon kan ha sin å han älskar den ringen å skulle se dumt ut om jag har en annan å han behåller sin


     


    Precis som sjörå säger så är det vanligt idag med olika ringar, min sambo har två titanringar, en matt som förlovningsring och en blank som vigselring och jag har två guldringar med diamanter.
    Men gå som sagt och kolla om du kan förminska din, dom kanske kan ta bort en bit guld på den, om du nu väldigt gärna vill att ni har likadana.
    Eller om den fortfarande finns att köpa så kan du ju köpa en ny likadan. Jag vet att de ringar som jag hade när jag var förlovad 1996 fortfarande finns i guldfynds sortiment.
  • sommaren13

    Hur ser era tanker ut om önskelistan? Vi sitter och funderar på hur man ska lägga upp den...vi funderar på att maila dom som kommer och säga att listan finns hos toastmadame och sen får hon hålla koll på vad folk väljer att köpa så det inte blir dubletter...

    Några andra förslag? 

  • sommaren13

    Idag är det 65 dagar kvar Och på söndag är våran o.s.a-dag. Vi har hittillls fått 9st nej tack. Får se om man kanske behöver påminna en del. Vi skickade inbjudan väldigt tidigt, för tre mån sen, så en del har väl glömt av den. Annars så händer inte så mycket, ska träffa fotografen den 26 juni. Nu går jag nog mest och väntar på att det ska bli augusti, för då ska vi göra alla vigselprogram och festhäften och köpa in alkoholen. Känns som om vi har koll på allting.

  • sommaren13

    Sitter och funderar på tärnpresenter och det är inte det enklaste...ena tärnan använder bara guld, hade tänkt att köpa ett silverarmband, men det gick inte då. Och hon är lite knepig över lag att köpa åt...några tips?

  • sommaren13
    Helipa skrev 2013-06-22 14:12:44 följande:
    Hur mycket hade ni tänkt lägga? 
    Hur mycket i övrigt bjuder ni på? klänning? smink? hår?
    Ifall ni inte står för klänning, hår, smink, etc. så är en idé att ni ger detta i present, att tärnorna sminkas i samband med att du sminkas, om du inte ska sminka dig själv såklart. Detsamma med håruppsättning.
    Presentkort på restaurang, biobesök, ansiktsbehandling, fotvård, manikyr, massage, etc. är annars bra presenter och lätt att hitta i olika prisklasser. Man kan skriva ett fint kort till där man typ skriver "tack för att du gjorde min dag speciell, nu är det din tur att känna dig speciell".

    Smycken är ofta svårt att ge bort eftersom det är väldigt personligt vad man gillar för smycken samt att det är en sån sak som lätt blir liggandes ifall det inte är helt rätt stil.
    Vi bjuder inte på nåt, då ekonomin inte täcker  det. Men dom har fått fria händer när det gäller klänning, bara den är lila så...
    Eftersom vi har tre tärnor och två marskalker så har vi satt en maxsumma på 300kr per person.
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!