Inlägg från: sommaren13 |Visa alla inlägg
  • sommaren13

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Wardelli skrev 2013-07-20 11:27:51 följande:
    Jag har haft mina föraningar om att min hippa ska bli av idag. Så inatt sov jag inget vidare och vaknade i princip en gång i kvarten för att kolla på klockan. Har ju hört att de flesta av er som har haft er hippa blivit hämtade runt kl 10. Så jag ville ju inte vara oförberedd och oduschad vid 10 om det skulle ske. Så jag gick upp i tid. Vid frukostbordet så började m2b planera dagen med sina polare som är hemma hos oss den här helgen, och helt plötsligt säger han "men jag måste hålla ett öga på klockan också..." Då förstod jag, för han kollade på mig med en liten "oops, jag har försagt mig lite"-min och jag visste direkt att det blir av idag - dock senare. Men NÄR? 

    Så nu går jag här hemma och vankar av och an. Det är ju mer nervöst nu att sitta och veta att det blir av idag, än om det skulle bli en överraskning. NERVÖS som bara den! Det måste vara mina systrar som har planerat detta, och då vet jag att det kommer att hända något pinsamt! Jag hade hellre gått här hemma ovetandes, för nu började jag ju planera något jag inte vet vad som ska hända....

    Ursäkta långt och kanske förvirrat inlägg, men känner mig väldigt förvirrad och nervös just nu.

    Hoppas fler blir hippade idag! :)  
    2013-08-31 Rhodos, Grekland
    Spännande Själv så får jag nog vänta ett par veckor till ;) tror att min blir den 3e juli
  • sommaren13
    1337Lise skrev 2013-07-20 18:19:36 följande:
    Menar du 3'e augusti? ;) Min blir då med! Ingen aning om vad de ska hitta på dock
    Haha som sagt nerverna börjar göra sig påminda ;) jag vet inte heller vad dom ska hitta på för bus Tror att mannens svensexa är samma dag
  • sommaren13

    Min frisör gjorde ingen provuppsättning under konsultationen, hon gav bara lite tips och så provsminkade hon lite...borde väl sagt ifrån, men jag är lite dålig på sånt
    Men jag har iallafall bestämt mig för att frisyren ska vara något liknande som dom här två, dom är typ likadana ;)
    Jag vill inte ha nåt stramt eller högt, bara nåt lite mjukare



     

  • sommaren13
    Mpta skrev 2013-07-22 14:37:08 följande:
    Sommaren13: jätte fina frisyrer, skulle gärna ha nå liknande om ja hade långt hår, vill inte heller ha nå stramt! Jag har dock så tjockt hår så varje frisör får en chock å håret har ett eget liv så ja gissar på att ja inte skulle kunna ha den där frisören om ja så hade långt hår, skulle nog krävas ordentliga hårspännen isf :)
    Mitt hår är snäppet för kort för en sån här frisyr, så jag kommer sätta in lite extensions så jag kan göra frisyren
  • sommaren13

    Jag vet hur jag ska räkna när det gäller alkohol till middagen, däremot så är jag osäker på hur man räknar i baren, vi har ca 25 som dricker alkohol. Så hur ska jag räkna åtgången i baren? 
    Vi kommer ha 2 sorters öl, rött och vitt vin, 2 sorters cider, 2 olika drinkar och whisky, sen tillkommer alkoholfritt.
    Baren är till självkostnadspris. 

  • sommaren13

    På lördag är det bara 3v kvar Jag sitter och väntar på samtal från sömmerskan som skulle försöka släppa ut midjan på klänningen ett par cm, hon trodde att den skulle vara klar ev idag eller senast lördag...så jag sitter här på nålar Vill bara få hem den så jag kan slappna av  
    Idag så var jag och mötte upp en kille och hämtade en korg som vi ska ha vigselprogrammen och rispåsarna i, så nu är det ett bekymmer mindre.
    Förhoppningsvis så är min ring klar nästa vecka oxå, har skickat in den för gravering. Den skulle vara klar senast den 31 juli. Tur att man var ute i god tid, har tagit dom en månad att gravera den.

    Nästa fredag ska jag färga håret och klippa topparna och luggen. Får hjälp av en väninna, så blir det nog lite jämnare än att göra det själv  
    Sen tror jag att det blir möhippa och svensexa den 3e augusti Börjar bli lite nervöst, undrar vad dom har hittat på för bus, dom vet att jag avskyr pinsamma saker och bli alltför utklädd. Och sen att dom inte får använda en ögonbindel, då jag har en skada på balansnerven så jag har svårt för att blunda, för då känns det som om jag åker karusell jättefort.

    Sitter fortfarande och planerar alkoholen...knepigt det där, maten är inga större problem, det är baren som är det jobbiga tycker jag... 

  • sommaren13

    Jag jobbar hela veckan, dock så jobbar jag bara 3tim per dag och är ledig fredagen innan bröllopet, den dagen går åt till att köra ut saker till lokalen och lämna kläderna hos frissan och massa annat skojs. Jag tänkte försöka fixa nagelförlängning på ons eller torsdagen.
    Igår gjorde vi klart alla placeringskort, enkla vita med silverringar som typ klistermärke på ena kanten av kortet.
    Har suttit och pillat med alkoholen, vi har nog bestämt oss för black tower som vitt vin. Jag dricker inte vin själv, men det var helt ok för mig. 

  • sommaren13
    Johannaty skrev 2013-07-27 09:12:19 följande:
    Någon som vet, om man ska utomlands direkt efter vigseln, kan jag vänta med efternamnsbytet då? Har bokat biljett i mitt nuvarande efternamn.  :)
    Vet faktiskt inte, vi åker till frankrike dagen efter dock så är vi bara borta i fyra dagar, så mitt efternamnsbyte hinner inte gå igenom innan vi kommer hem igen. Vi fick iallafall rådet att ta med en kopia av vigselbeviset utifall att det skulle bli nåt tjafs.
  • sommaren13
    Alvstina skrev 2013-07-27 15:30:58 följande:
    Kom precis hem från "festivalbröllopet". En sak för alla att tänka på: håll buketten långt ner, annars ser det ut som att du håller  i en mikrofon. -Gäller såväl brud som tärnor :)
    Har hört att man ska hålla den i navelhöjd....dock vet jag inte om det stämmer....
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!