Inlägg från: sommaren13 |Visa alla inlägg
  • sommaren13

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    soderpling skrev 2013-07-11 11:51:40 följande:
    Vad är det för bra piller, hur fick ni dem?  Jag är lite nervös inför bröllopsresan...

    Efter att ignorerat mina listor över saker jag borde göra, mailade jag prästen idag med alla mina frågor.
    Jag ringde och pratade med en gynmottagning och sa att jag ville skjuta upp mensen. Jag fick primolut nor.
  • sommaren13
    Augusti13 skrev 2013-07-11 14:22:28 följande:
    Jag fick också Primolut Nor, och började ta de för 20 dagar sedan. Började 3 dagar innan förväntad mens, åt de i 14 dagar (vilket är max rekommenderat) och fick tillbaka min mens 3 dagar efter jag tok sista pillren. Funkade hur bra som helst! Så om allt blir som det ska så kommer min mens precis efter bröllopsresan :)
    Ok jag tänkte ta mitt första piller imorrn, då mensen är beräknad till den 15 juli och jag gifter mig den 17 aug, så jag hoppas att det funkar nu. Fick du några biverkningar?
  • sommaren13
    Augusti13 skrev 2013-07-11 14:27:59 följande:
    Sommaren13, det enda var att det för första gången i mitt liv kändes som att jag hade PMS under de två första mens-dagarna. Hehe, jag var så ARG, riktigt konstig känsla. Sen, ursäkta alla känsliga, var blodmängden enorm i ett dygn - men sen blev allt som vanligt. Märkte inget alls under tiden jag åt pillrena.
    Ok stora blödningar är jag van vid ;) Ok får se hur man reagerar Som sagt hoppas att menscykeln ändrar sig nu så det inte blir problem i augusti. Det vore ju skönt att slippa den under bröllopet och den korta smekmånaden 18-22 aug. Jag har fått två paket med 20 tabletter i varje, så jag äter dom nog i 14 dagar så jag är på säkra sidan
  • sommaren13
    Augusti13 skrev 2013-07-11 14:48:05 följande:
    Ja men gör så! Det är smart att göra det redan nu, om du hinner, ifall du reagerar på dem - eller att du släpper att tänka på att äta dem varje morgon och kväll just på bröllopet och resan :)
    Ja det var min tanke just med biverkningar och då är det bättre att få dom nu än i augusti
  • sommaren13
    Aug 2013 skrev 2013-07-11 22:48:33 följande:
    Vet ni vad tjejer. Kors i taket men vi har fått klar vår bordsplacering! Trode aldrig de skulle gå ihop sig men i nuläget så känns det som vi fått ihop det superbra.
    Har även skrivit klart om ALLA 64 gäster vilket jag inte heller räknat med att ha gjort klart än. Vi ligger med andra ord rätt bra till i vår planering :) skönt!
    Våran bordsplacering är oxå klar, dock så är vi bara 42 st, vi satt varannat par mitt emot varandra och så varannan kille tjej. Så det blev inte så svårt. Igår satt jag och hällde i bröllopsriset i organzapåsar och insåg att en sån där påse från calligraphen med hjärtformat ris inte räcker så långt om man ska gå enligt deras rekommendationer. Enligt dom så bör man ha 3msk i varje påse, då räcker det inte långt kan jag ju säga...jag lade ca 1,5msk i varje och det blev 52 st påsar.....behöver man mer? Ska man köpa en påse till?
  • sommaren13
    Aug 2013 skrev 2013-07-12 09:35:28 följande:
    Jag har köpt tylltyg i grönt och klippt fyrkanter, hällt i havre (så inte fåglarna får ont i magen utav riset) och sen knytit ett vitt band runt. Jag mätte med min näve. Tog en näve och la i och gjorde 65st fast vi är 64 pers med oss två men jag har heldre för många. Tror dock inte fotografen osv kommer ha tid att kasta något (hon är även gäst)

    Vad har ni för inspiration för era buketter? Jag träffade floristen i måndags och bestämmde mig för en hårt bunden bukett med kritvita rosor så de inte skär sig med den vita klänningen. kommer att ha gröna rosblad i underkant ett vitt sidenband runt själkarna och ev något grönt blandat med rosorna.
    Fick hoppa min först tilltänka bukett då en utav gästerna är extremt allergisk imot liljor!
    Det är fördel med riset från calligraphen, det är inte farligt för fåglarna Och det smälter när det blir blött och går lätt sönder. När det gäller bukett så ska jag ha en sån här:


     
  • sommaren13
    Längtandsfull skrev 2013-07-12 10:23:07 följande:
    Sommaren13: vi har samma inspirationsbild =) så snart min bukett också se ut ungefär
    Jag kommer ha en exakt likadan som bilden
  • sommaren13
    Längtandsfull skrev 2013-07-12 11:31:07 följande:
    Ja den är jättefin. Våra rosor ska vara mer lila än va dom är.. Annars stämmer den bra =) Ikväll gäller det att göra sig fin och redo för möhippa. Tror det är jag som ska ut imorgon. Kan ju va min m2b också =)
    Mina kommer nog vara lite mer lila, kommer inte ihåg vilka floristen sa att han skulle använda sig av.
  • sommaren13
    Längtandsfull skrev 2013-07-12 14:02:57 följande:
    Har ni också lila som tema??
    Japp mörk/ljuslila, vitt och lite silverinslag
  • sommaren13

    Just nu försöker jag skriva en lista på det som kan vara bra att ha med sig i en väska på den stora dagen, som nål och tråd, servetter mm. Vad ska ni ta med er för nåt?
    Har kollat listan som finns här på bt, men den är ju sjukt lång...känns som om man behöver en rejäl väska... 

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!