• Äldre 3 Aug 17:41
    280110 visningar
    2767 svar
    2767
    280110

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    Hoppar med här datum 24:e aug
    Jag har dock redan min klänning, hittade en på tradera för 300kr som var ny och oanvänd. Den är just nu inlämnad hos sömmerska för lite justeringar, vet att jag är ute i god tid, men det känns skönt att ha den biten avklarad så jag kan fixa med annat. Har inte brudbutikerna nån typ av rea nu under hösten? Kanske kan vara värt att kolla upp det

    Vad har ni annars hunnit med? Själva så har vi bokat kyrka och lokal (troligtvis så kommer lokalen att bytas), börjat köpa dekorationer till borden. Toastmaster, tärnor och marskalkar är utsedda. Dock så känner jag mig lite osäker på min ena tärna... 

  • Äldre 3 Aug 18:44
    #10
    Makeupmyday skrev 2012-08-03 18:25:35 följande:

    Jag har köpt en kinaklänning via Landybridal men det verkar bli en flopp, tur att man har 1 år på sig att hitta en ny!


    Sommaren13: varför är du osäker på din brudtärna?


    Det har varit lite tjafsigt, jag sa att vi kunde börja hålla utkik efter tärnklänningar och då tyckte hon att jag stressade. Saken är den att dom ska vara lila, långa, breda axelband och det finns inte att köpa i fysisk butik. Då måste man beställa från nätet och det vill inte hon göra, då hon vill prova i butik istället. Men men vi har ju gott om tid så vi får se vart det landar. 
  • Äldre 22 Aug 09:55

    Imorrn ska jag till sömmerskan och kolla hur min klänning sitter nu när hon har sytt in den provisoriskt. Vet att jag är ute i god tid när det gäller sömnaden, men det är skönt att ha avklarat. Dock så håller jag på att rasa i vikt för att jag jobbar och rör mig hela tiden (jobbar inom städbranschen) så jag lär väl ev få sy in den mer. Får väl se vart det landar.

    Annars så står det rätt still just nu i planeringen, vi väntar in lite förslag om lokaler och maten. Svärföräldrarna håller på att pyssla med det. 

    88kaktus85: klänningen är jättefin och sitter ju perfekt Skönt att ni hittade en på rea  

  • Äldre 18 Oct 12:58

    Här har det stått stilla ett tag med all planering...sambon lyckades krocka i söndags, han klarade sig utan en skråma tack och lov. 

    Vi har börjat fundera på att ha buffé istället för 3-rätters för att hålla ner kostnaderna lite. Och sen kommer vi ev byta lokal till en i Spånga istället, som var otroligt vacker och luftig.

    Några tips på bra bufféamat? Vill gärna ha kött, kyckling, fisk, sallad bröd mm.
     

  • Äldre 6 Nov 07:26

    Har beslutsångest angående ringar...ska byta ut min förlovningsring...
    Här är vigselringen som jag ev ska ha:



    Kan man ha den här som förlovningsring då?


    För övrigt så har vi bytt datum till den 31 augusti istället. Ska åka och köpa lite lakan på torsdag, 14 knoppalakan för 100kr.

     
  • Äldre 6 Nov 20:26

    Nu har vi beställt ringar till mig och jag är så nöjd Längtar tills jag får hämta dom den 21 nov

    Det blev den här som förlovningsring:



     Och den här som vigselring:


     Ev så kommer jag behöva byta förlovningsring, det hänger på om dom kan ta in den två storlekar eller inte. Men det får jag förhoppningsvis reda på under veckan.
  • Äldre 24 Nov 22:50

    Här håller vi på att planera och räkna på menyn...svårt att bestämma om vi ska ha buffé eller trerätters och vad som blir billigast. Har hittat ett företag som säljer kött från jämtland, men då måste man köpa in minst 25kg. Så jag vet inte riktigt....
    Tycker det är svårt att beräkna... 

  • Äldre 6 Jan 08:51

    Ni som gifter er den 24/8 när ska ni skicka ut inbjudningarna och vad har ni för osa-datum? Tycker det där är jättesvårt att veta...

  • Äldre 6 Jan 13:54

    Nu har vi bokat fotograf, det blev Malin Norlén, har hört mycket positivt om henne

  • Äldre 7 Jan 16:44
    Poppee skrev 2013-01-07 14:27:56 följande:
    Tror vi skickar ut inbjudan i april, blir lagom tror jag..
    Vi funderar på att skicka i slutet av mars pga folk planerar sina semestrar och så, även om dom flesta troligtvis har kommit tillbaka innan den 24/8 men man vet aldrig. Vi tänkte ha osa den sista juni. Tror ni att det blir bra?
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!