Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    BT-Veteraner

    Modig gillade jag också :) Dottern älskar Tingeling, så vi ska se den nya tillsammans. Såna filmer måste vi ju alltså vänta med att se tills dom finns med svenskt tal.

    Jag har så svårt för Eddie med tanke på hur han hanterat hela faderskapsgrejen med Mel B. Konstigt, men det påverkar faktiskt vad jag tycker om honom som skådespelare och filmer han är med i. Det gäller många skådespelare. Jag har dock blivit bättre på senaste, för maken tycker jag är tjollrig :P

    Jag har igen aning om vilka filmer vi sett på senaste.. kommer inte ihåg någon. "The five-year engagement" såg jag i samma veva som "Bachelorette". Någon här på BT hade pratat så bra om den filmen, att den skulle vara fantastiskt rolig. Bra var den väl, men inte så bra. Helt okej. Då tycker jag "What to expect when you're expecting" var mkt bättre :) Och "We bought a zoo" var en väldigt charmig och rolig film faktiskt :)


  • daniiel

    Jag älskade "Leap year"! Otroligt rolig film faktiskt :D Så väldigt gullig :) Filmen "Happythankyoumoreplease" är också en sån där film som jag kommer ihåg och tyckte väldigt mycket om, trots att den är lite.. ja, jag vet inte vad den är. Underlig kanske.

    En annan film jag blev helt förälskad i är "Midnight in Paris", ni har inga tips på liknande filmer?


  • daniiel

    Och på tal om något helt annat, så fick våran dotter pröva en rullstol på skolan idag och det gick över förväntan. Nu blir det att ringa och ordna en egen åt henne :) Förhoppningsvis ska det inte ta alltför lång tid...


  • daniiel

    Ja, vi kommer ju få pröva ut en som ska passa henne som handen i handsken så att säga, så jag tror det kommer bli toppen :) Våra, framförallt hennes, liv kommer bli mkt bättre med en rullstol, men det är inget vi ens tänkt på förrän nu.

    Det är ett annat barn på skolan som också har hjärtfel, han är ett år äldre, men dom gick på samma dagis förut. Hon ska få låna hans rullstol när han inte använder den på skolan fram tills vi fått en egen. En tanke vi haft ett tag, men som vår dotter inte alls har velat förrän idag.


  • daniiel

    Hoppas att ni haft en trevlig helg iaf Chicita och att ni får sova gott nu :) Och grattis till ännu ett VG TheD, vad roligt :)

    Själv är jag alldeles för nervös för att sova... imorgon kl.08.30 så ryker äntligen det där h-vetes tanden!


  • daniiel
    Nikkita - Vad roligt att ni börjar komma i ording och trivs :) Det är ju alltid saker som ska fixas och göras när man flyttar och speciellt när det är till hus. Låter bra dock att kunna ta det lite pö om pö och inte behöva stressa alldeles för mkt.
  • daniiel

    Stygnet där tanden suttit trillade bort igår och idag har jag inte behövt ta någon värktablett, så det blir bättre och bättre :) Ovan att vara utan tand, men skönt att inget gör ont :P

    Igår fick vi en hel massa snö och idag regnar det, så nu är det härlig slask ute och hunden vägrar i sten gå ut. Vi får bära ut henne, hon gör sina behov gåendes och rusar mot dörren så fort hon är klar haha

    Inatt fick vi magsjuka här hemma också, dottern som åkt dit, så är stentrött efter att ha varit uppe med henne halva natten och torkat och duschat och ordnat. Håller tummarna för att jag och maken ska slippa, peppar peppar!

    Och just ja, klänningen som jag beställde till julfesten kom idag och är alldeles för stor.. tråkigt :(


  • daniiel

    Låter som att du har fullt upp TheD :)

    Chicita, det låter verkligen inte roligt med förkylning och migrän. Jag har aldrig haft migrän själv, men min syster och maken har det ibland och dom kan bli riktigt dåliga. Hoppas att det inte bryter ut och blir värre med förkylningen!

    Här är magsjukan över, vardagen efter höstlov förra veckan är tillbaka och vi har ett berg med tvätt och trasig tvättmaskin som "Förhoppningsvis kommer laga under veckan". Blöööö....

    Jag är fruktansvärt less på vår tvättstuga. Det finns en tvättmaskin, en vanlig "hemmamaskin" som inte rymmer speciellt mkt och ska man tex tvätta en omgång kulörtvätt i 60grader, så tar det ca 2,5 timmar. Det finns en snabbprogram, då tar det ca 1 timma och ett kvickprogram, då tar det ca 45min. Man hinner ju inte direkt med många maskiner under en tvättid. Vi fick ny torktumlare för ett år sedan, den har varit in på lagning två gånger redan. Den stannar ibland av sig själv, så när man kommer ner är tvätten fortfarande blöt. Det är en kondenstumlare och vattnet hamnar inte alltid i behållaren, utan man måste tilta maskinen så det rinner ut nertill. Jag tror inte det har städats i tvättstugan på minst 5år heller. Jag har gjort lite tafatta försök, men det ger inget. Golv, väggar, tak.. allt är i så fruktansvärt dåligt skick..

    Puh, behövde verkligen få klaga av mig lite på den där jäkla tvättstugan!


  • daniiel

    Nej, vad tråkigt att höra att den bröt ut iaf :( Förkylning är så jobbigt och har man otur, så kan den bli så långvarig. Förhoppnings blir det inte en sån för din del. Och hoppas att det onda i ryggen ska släppa och ge med sig redan till imorgon. Låter ju väldigt konstigt, undrar vad det kan vara...

    Själv åkte jag förmodligen på dotterns magsjuka i veckan, mått väldigt dåligt under onsdag och torsdag, men idag känns det bättre och jag har kunnat äta :) Imorgon ska det bakas tårta, för på söndag firar vi farsdag och pappas födelsedag. Då ska han (och mamma) få presentkortet på hotellet och jag har lånat rimmet som du skrev Chicita, det blev perfekt :)


Svar på tråden BT-Veteraner