• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Vinkar till alla och säger välkommen till Klockarbol, fin presentation!


    Idag arbetar jag med söndagens gudstjänst (har stängt av den eländes byggfläkten!). Har skön träningsvärk efter gårdagens step-pass. Idag blir det förhoppningsvis natt-aerobic (börjar 20.15).

  • Soldemor
    lanovia 08 skrev 2011-01-20 10:18:04 följande:
    F-N vad jag är less på denna sidan. Den beter sig ju precis som den själv vill. Skrev just ett inlägg som bara försvann ut i cyberrymden.
    Teknikens makt över den lilla människan...
  • Soldemor

    Kräk på du! Du har all rätt till det och det är (bland annat) därför vi finns här! Du har verkligen kurage och är en underbar kvinna med mycket stort och mycket empatiskt Hjärta! Om bara hälften av alla världens mödrar hade varit som du, hade världen sett annorlunda ut! Ingis får nog komma och hjälpa dig, tillsammans med sin plyschmobil. Sedan kommer resten av oss med handväskorna ilsket vevande - stödpatrull på väg! Och vi är arga! Demon

  • Soldemor

    Nu har jag bokat tid hos advokat, vi skall skriva testamente.

    Nu tror jag att jag pausar med min mässa för 2010 års dopbarn och åker hem till Gangsterpaddan & Co. Bävar för vad domaren skall säga om denna beniga uppenbarelse. Tror helt säkert att hon har tappat vikt sedan vi flyttade och hon fick den jätteskojiga trappan att ränna upp och ner i hela dagarna. Hon är så puttig redan, inte bra om hon går ner, hon skall upp! Men klart, är man mer intresserad av lek än mat så. Får kanske åka och väga henne, så jag är förberedd inför utställningen. Hon kanske skulle ha grädde intravenöst?

  • Soldemor

    Tjenis!

    Igår var det en mini-mini-trådfika bestående av Ingis och undertecknad. Det var mycket trevligt! Vi fikade och pratade mycket, samt rustade plyschmobilen för ev färder norrut!

  • Soldemor
    ingenjörsbruden skrev 2011-01-25 10:58:50 följande:
      Japp japp! Mkt mysigt! Var ju tvungen att bjuda på "nunnans längtan" gästen till ära!

    Inskolningen pinnar på...men hon blir ledsen när jag går.......*svider i hjärtat* .... men har jättekul annars

    Men gud vad man hinner med här hemma på ett par timmar! Idag har jag röjt/klippt lite i krukorna som varit täckta av snö...ser så himla tradigt ut med vissna muggiga stjälkar som sticker upp.....ser ut som att en del har överlevt vintern....lite grönt finns i botten..... Plockat ner alla julgranskulor ur granen...beställt foton.....ja...o klockan är bara tidigt än!
    Ska nog ta en röjare i min garderob!

    Någon som har tips på liten inte alltför för dyr present till en blivande mamma....hon väntar TRILLINGAR! Jisses va?!
    Hon ligger inlagd på avdelning då sammandragningarna blev för mkt förra veckan....sjukskriven o sängläge tills bebbarna kommer....alltså tre BÄBISAR!....hur gör man....bilbarnstolar? Vagn? För tvillingar har jag sett en del...men trillingar? *blir matt i knäna*
    Har funderat på en bok som jag sett i bokhandeln.... "hur du överlever ditt första år som mamma"...kan väl vara lämplig kanske?!
    Den där garderobsröjaren kunde du ju gjort igår, jag hade så gärna hjälpt till! (Fräck som en lus, jajamen!)
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård