• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Här är en till som gärna analyserar olika situationer, både vad andra sagt och vad jag själv sagt och hur jag sa och hur det kan ha  uppfattats osv. Speciellt i situationer som kräver lite koncentration. När jag höll på att söka jobb för två  år seda, var jag helt skrynklig inuti till slut, av allt analyserande. Så jag är inte bara bullsozer! Kan kanske ha sina fördelar att analysera situationer så där, man lär sig känna av dem och inte förhasta sig, tror jag.

    Så härligt att lilla Elise har fått komma hem, gott för lilla familjen i Gävle!

    Nu skall jag börja röra med julnatten, JÄTTERKAMEN TILL ALLA!

  • Soldemor

     


    ingenjörsbruden skrev 2010-12-09 14:39:17 följande:
    Nu kaffe o pepparkaka så jag kanske blir snäll någon gång...moahhahahaha!

    Äter du för många blir du envis istället!

  • Soldemor

    Idag skall jag shoppa...parkeringstillsånd för nästa halvår, kul, va? Sedan kommer det en jättesalami hem till mig ikväll, passar bra då jag är ensam hemma. Maken är på julbord.

    Ursäkta om ni satte i halsen. Det är en salami, en riktig som vi har köpt av en idrottsförening som tog upp beställningar i höstas. Och maken avskyr vitlök, så jag kan ju ha lite salamiorgie innan jag skall iväg och träna, eller bättre efter, kanske.

  • Soldemor

    Man tackar! LIte god glass är aldrig fel! Behöver lite energi för att förbereda alla tretusen gudsjtänster som ligger i pipe-line nu. Var på ett superbra aerobicpass sent igår kväll = komma sent i säng, så allt som kan få fart på livsandarna tas tacksamt emot.

    Håller med om att det har blivit väldigt lia här...

    *Kramar Blomman och lämnar över en stor påse gods*

  • Soldemor
    Villemoa skrev 2010-12-10 11:00:32 följande:
    Sitter på vårdcentralen och väntar på läkaren. Började få ont i halsen igår och imorse när jag vaknade var det som att svälja knivar. Tror maken har smittat mig med sin streptokockinfektion Precis vad jag behöver nu! Moa har Luciafirande på dagis på tisdag, sitt allra första, och missar jag det blir jag en väääldigt ledsen Villemoa!
    Får du antibiotika mår du nog mycket bättre t på tisdag! *Hoppas*!
  • Soldemor

    Ha en trevlig helg, ladies!

    Nu skall jag åka hem oc försöka hitta något att ha på mig i kväll. Vi skall till Helsingborg och se dragshowgruppen Champagne safari.  Maken fick det av mig i bröllopspresent i höstas. Lillaloppans uppfödare är med där!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård