• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Flamman: Jag skulle inboxat dig en sak angående vad du skrev i ditt förra inlägg (tror ag) men blir inte klok på hur man gör sådant nuförtiden. Gamla upplägget var mycket bättre (känner mig konservativ!) Morr!

  • Soldemor
    Panzerfaust skrev 2010-12-14 13:02:30 följande:
    Ni som vill se Elise-filmerna får registrera er på youtube och PM:a era användarnamn där till mig här så kan jag lägga till er där, krångligt som fan men så ville H ha det
    Jaha, dags för tekniskt magasin alltså. Skall se om det funkkar från jobbdatorn. Hemmadatorn är inte alls kompatibel med Youtube och andra för den alldeles för tunga saker. Man kanske skulle köpa en ny dator, kanske.
  • Soldemor
    Panzerfaust skrev 2010-12-14 13:50:20 följande:
    Bra datorer kostar inte mycket längre så det kan vara värt att uppgradera.

    Att skaffa ett användarnamn/konto på youtube är inte alls svårt, som att skaffa sig en hotmail ungefär.
    Jag skall prova! Jobbdatorn har varit totalpuckad idag efter två strömavbrott. Den klarar inte sådana chocker...
  • Soldemor
    Fru sy skrev 2010-12-14 15:16:27 följande:
    Har lagt upp en bild i galleriet om någon är nyfiken. Ligger ju lite lågt med bloggandet för tillfället men är ju kul att få visa lite ändå Den turkosa med fordon längst till vänster är min favorit så här långt. Men hinner säkert ändra mig innan det är dags att packa bb-väskan
    Vad söta de är! Du är verkligen duktig på att sy! Sådana där minikläder är inte lätt!
  • Soldemor

    Hej alla!

    Long time no see känns det som! Har haft otroligt mycket på jobbet, det är sådana tider nu. Dessutom är ju vädret helt horribelt! Igår när jag körde till jobbet visade termometern på -24 grader! I södra Skåne¨! Det är Norrlandstemperaturer, sådana som Flamman brukar ha hos sig! Börjar inse att björnar inte har helt fel...

    Skulle egentligen varit på jobbet nu och ha expeditionen, men kom inte så långt innan jag fick v'ända. Har ärligt talat liiite svårt att se något positivt med det h'är vita, med halkan och kylan.

    Idag blir det härjning med kartonger (Siena har redan börjat) om inte flyttlådorna skall bli en käck heminredningsdetalj. Har hur många som helst! Skall lämna julklapp till Amarettos uppfödare (en sådan där rysk katt som är fyra i en) och hitta något till maken. Han vill inte på några villkor ha julklappar eller födelsedagspresent (fyller 65 på tisdag) så det får bli en upplevelse, det kan han acceptera. Skall försöka ordna biljettter till Spamalot.

    Här är så många som behöver massor av kramar och omtanke. Skickar en jättestor julkram och tar med er i mina förböner. Tänker  väldigt mycket på er även när jag inte hinnrer vara här.

  • Soldemor

    GOD FORTSÄTTNING PÅ JULEN!

    Här händer det en massa så fort man vänder ryggen till!

    Fru Sy: Hälsa Orvar från mig att han inte skall ha så bråttom, det är MYCKET skojsigare att ha födelsedagskalas på våren än så här mitt i hemska midvintern!  (Jo, jag tycker att det är alldeles för hemskt och kallt nu, brr!)

    Kramar med i kamkalaset till alla!

    Spännande om parvlarna är på G nu!

    Hälsning till gänget som skall fika hos fru E idag. Kan tänka mig hur läcker tr'ädgården ser ut i vinterskrud...

    Väldiga och varma kramar till Passionis och Bruttan och Flamman och Ninnis och Herlipanzerfamiljern ned stål-bebben Elise... och alla som vill ha!

    Idag blir det lite rea i Malmö, fortsätta med kartongerrna och förhoppniongsvis lite step ikväll.

    Tomte-kramar en masse!

  • Soldemor

    En sådan vacker bukett!

    Nu skall jag hem till min 65-årsjubilar, som hade väldigt bråttom till  jobbet i morse, allt för att inte riskera någon uppvaktning. Vi kommer att fira lite otraditionellt sådär, med ett styrke-steppass och sedan gå ut och äta.

    Nu skall jag kana iväg, innan det blir mörkt ute.

    Be careful out there, all ladies! (det innefattar Panzer samt övrig män här ockå!)

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård