• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Har jour inatt så jag ska nog snart mysa med sängen. Bra att inte vara för trött om jag blir inringd. Fast osäker på hur mycket jag kommer sova...

  • Soldemor

    God morgon i storm och ösregn! Idag väntar plugg inför en examinationsuppgift på kursen och så skall Soldan bada, för om en vecka är det utställning! Och så väntar två veckors tvätt i eftermiddag...

  • Soldemor

    Kommer ni ihåg chokladasken i julas, som chefen tyckte jag skulle bjuda på? Igår gjorde hon stort nummer av att hon köpt choklad som hon bjöd på. Jodå, två 30-grams bitar låg i köket, den ena var halv. Idag fortsatte hon tjata om att hon bjöd på mig. Hon är så patetisk ( n b att det alltid är när andra hör på som hon visar sig generös och storsint) JAG VILL HÄRIFRÅN - helst nu omgående!

  • Soldemor

    Heja kollega Kjell! Kul pyssel m trmagtj. Ska själv ha en snart, byggd på frälsarkransem. Igår badade fröken Svart. Hon blir så söt, alldeles Lockig. Idag är det tassikyr och lite finish med något "silky show presentation" som ska sprutas i pälsen, och så lite antistat.

  • Soldemor

    Hej gänget!

    Idag är det en underbar förvårdag

    och



    passar

    det

    väl

    alldeles

    utmärkt

    att

    SÄGA UPP SIG!!Cool  TYP...

  • Soldemor

    Oh kära nån vad det händer mycket här, men tilefonen är totalt usel att skriva på!

    Och nu känns det knappt som jag bryr mig att jag går in via jobbdatorn (skäms!)'

    OK Blommis, där fick jag utmaningen som heter Facebook! jag får väl göra det, alla bara tjatar och tjatar.

    Men alldeles strax skall jag framför allt logga ut, åka till den hemskt otäcka heminredningsbutiken en lten bit bort och fira med en kattkudde (så konstigt!) som jag lade undan förra veckan. SEdan hem och äta och förb för kvällens step.
    Är fortfarande i något sorts vacuum efter c:s reaktion (hon blev jätteglad, tack liksom inte nej...) och att det är gjort och att dagen faktiskt är här ("dagen är kommen...")

    Den här veckan har varit mentalt rätt jobbig. Hade redan fått jobbet preliminärt när jag åkte ifrån intervjun, men de hade kyrkorådsmöte igår och beslutade sig definitivt. Men nu kan jag andas ut och livet kommer bli ganska annorlunda.

    I morgon skall vi se om jag kan kommentera lite, för naturligtvis vill jag det.

    Tack för alla lyckönskningar!

    Och jo, fröken svart och vackrast tog två BIS i lördags. Hon var supercool och duktig och tyckte om domarna som tog fint i henne (annars kan de få ett fräs minsann!)

    MÅNGA KRAMAR TILL ALLA!

    *fb, mutter mutter*

  • Soldemor

    kram! Det här med att skriva på telefonen är onekligen lite knöligt, ursäkta därför om jag inte kommenterar så mycket. Arb fortfarande på projekt skaffa dator/ platta el så. Inser att jag har fått vad som verkar som ett Drömjobb med vänlig omhändertagande miljö. Ovanlig känsla.. Nu ska jag passa på att plugga lite medan maken tränar. Är trött som en gnu, hade utryckning för Sjukhuskyrkam rätt sent i går kväll. Men lite kallt koffein på burk fixar det mesta! Tänker på er alla!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård