• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Här är en totalt ledbruten präst med ryggskott och en lägenhet full av kartongkaos överallt, men nu har vi flyttat! Snuttarna är lite vilsna, men Solde har funnit sin plats på jorden i det stora fönstret i sovrummet, det med utsikt över Lunds takåsar. Känns som en hel evighet sedan jag var här sist. Skall försöka läsa ikapp i helgen.

    Kramar så länge till alla!

  • Soldemor

     


    Villemoa skrev 2010-11-19 20:15:40 följande:
    Solde: vad skönt att ni fått flytta! Hur har det gått med er försäljning?

    Visning pågår just nu tror jag...

    Känns som om jag aldrig hinner ifatt här, får jobba vidare på det!

    Iaf SÅHÄR jättestora kramar till Blomman och massor av varm omtanke!

  • Soldemor

    Hej...
    Hat inte svimmat bland kartongerna, men det 'är mycket överallt nu!
    Fick sålt tre timmar efter visning, skrev kontrakt i måndags. Sitter m div adr ändringar nu och försöjker läsa ifatt medan jag väntar i div telefonköer.

  • Soldemor

    Hej alla - och puh!

    Nu har jag läst igenom allt, och det tar på krafterna med allt jobbigt som händer här! Känns samtidigt skönt att vi har varandra, att ösa galla över, använda som boxboll mot livets jävligheter och samtidgt dela magisk lycka och glädje med! Så skönt att ni finns allihop med all ömhet, värme och empati.

    Även om det är småttigt jämfört med hur saker och ting är här, har vekcan varit ganska pestig. natten innan flytten höll vi på uppe på vinden t kl var 02.40, sedan upp igen 05.30. Maken mår inte bra av så lite sömn, han blir hemsk, och  är fortfarande på jättedåligt humör.  Tusen frågor snurrar i huvudet: Gjorde vi rätt som flyttade? Hur kommer Snuttarna må i längden? Kommer maken sakna sin bil som han sålde igår?  Kommer vi få det bra?

    Kul iaf att vi sålde till ett ungt par som skall ha barn i maj. Jättetrevliga!

  • Soldemor

    Här är en flock kramar till alla som vill och behöver! Tänker så mycket på er allihop, även om jag inte kommenterar så mycket...

    Tycker att din kontaktperson på af är super, Blomman! Så skönyt att du har henne! Det är verkligen skiftande kvalitet på dem.

    Tråden om de mindre bra magarna var verkligen skitkul!

    Nu skall jag försöka göra köket något mindre kartongrikt, sedan lite dusch och ikjväll blir det konsert! Hansson de Wolf United! Gamla ljuvliga idoler sedan 80-talet!

  • Soldemor

     


    passionsblomman skrev 2010-11-29 20:17:11 följande:
      Du är rolig du! Jag är ganska glad idag, för vi har varit och tagit itu med operation införskaffande av ny diskmaskin. den har ju som bekant varit paj sedan innna ni var här tom. Jag vill inte handdiska i jul.Nu har vi slagit till på en värstingmodell som inte alls var den lite billigare jag sett på annons, men som jag hoppas vi blir nöjda med. Och eftersom man kunde välja en betaalmningsvariant som var räntefri och valfri takt bara det är betalt inom 7 månader, så drog vi till med den luftavfuktare vi så väl behöver till källaren också...hej hopp, där blåste vi massor av tusen. Fast smålänning som jag försöker fatta att jag numera är, så begärde jag "något lite roligt paketpris" och då drog de av 2000 spänn och bjöd på installation av det nya och bortforsling av det gamla (som annars kostar 600)

    Prutning är bra, du börjar bli rikig Smålänning nu! .-d

  • Soldemor

     


    Norrskensflamman skrev 2010-11-29 20:22:29 följande:
    Nu ska jag gå och slänga ungarna i säng. Det blev inge julstök idag. Det få la bli imöra då... Inget blir som man tänkt sig. "Det går åt helvete i alla fall" som Euskefeurat med Ronny Eriksson sjunger.

    Men du hamnade iaf inte i Hudiksvall? Eller?

  • Soldemor

    Var på fantastisk konsert igår, hamnade snabbt tillbaka på 80-talet! Var i trans fortfarande när maken hämtade mig efter konserten. Det är ganska skönt att kunna gå hem när man gjort något i stan'. Fr o m i morgon har vi plats i parkeringshus också. Men kallt är det inomhus, katterna gosar ihop sig i små högar för att hålla värmen tillsammans. tycker att det här eländet har kommit alldeles för tidigt. Hur länge skall vi dras med det den här gången?

    Här är dagens kramskörd: Till Flamman, dfk och Fru E och Blomman. Och som vanligt till alla andra osm vill ha en lätt frostkantad kram idag.

    Hur har det gått för lilla Elise, förresten? Någon som hört något?

  • Soldemor

     


    passionsblomman skrev 2010-11-30 11:30:13 följande:
    Allvarligt talat, det har snöat så in i bängen-och gör fortfarande att det bara är HELT sanslöst!!! Jag måste verkligen gå ut och skotta. Igen. Sambon skottade massor igår och jag har själv hivat undan mängder av snö innan dess i flera omgångar. Det här är helt galet! Men TACK Gud att det slutade komma som regn, för snön stannar iallafall utanför huset. Och barnen är glada och det ser vackert ut.Och jag hoppas att resten av vintern nu håller sig på minussidan av termometern, så det inte bli snöglopp och is och elände av allt det som vräkt ner. Inget regn alltså på det här tack. Och inte fem plus.

    + 10 då?

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård