• Soldemor

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Nu tänkte jag åka hem! Har ganska mycket plustid (jättkonstigt!) och ligger väl i fas med framtiden. Ska försöka mig på ett aerobic-pass ikväll.

    I morgon har jag en fölsegris hemma, tvåbent variant, fast man får inte tala om det, alltså att han fyller år...

    Ledig 30:e och sedan är det nyårsbön på nyårsafton och fredsgudstjänst 1/1.

    Tänkte titta in en sväng på jobbet 2/1 och sedan är det gbg igen över trettonhelgen.

    Ha ett riktigt gott nytt år alla och tänk på djuren innan ni bränner av för mycket raketer. Har tre st därhemma som inte tycker att raketer är en större hit. Skall förbereda med lugnande i eluttag och på sovplatser.

    Skål för ett bra 2014!

  • Soldemor

    Daa: Du stöttar med din närvaro! Om du orkar så hjälp till med det praktiska för din svärfar; handla mat, ev laga den, städa och liknande. Och lyssna, lyssna, lyssna när han behöver tala.

    Här blev det plötsligen liksom lite jagigt - upptäckte en litteraturlista med texter som skall gås igenom på första delen av kursen som börjar 20:e. Gaaah! Har legat av mig en hel del vad gäller att läsa facklitteratur, så nu har jag beställt böcker på bibliotek här och där. Får nog ta med mig lite upp till Göteborg. Dessutom så blev det inte så mycket packat igår. Var astrött efter en nyårsnatt med superstressade katter som flög omkring i sovrummet. Så ikväll gäller packa, hämta böcker, diska, städa lite så kattvakten kan trivas lite när hon ser till snuttarna och kanske komma isäng någorlunda anständig tid, för vi åker vid 6 i morgon bitti. Vi skall nämligen åka via den lilla orten i Halland med den lilla, lilla butiken...

    Sedan får jag väl tillbringa min tid på hotellet, i spa-poolen med mina kursböcker...yeee! Men allt för att klara kursen.

    Sedan har jag fått lite ideer, typ. Lobbyism eller vad det kallas...

  • Soldemor

    Då får jag väl flyga hemåt (nåja, jag skall försöka hålla hastighetsbegränsningarna!), handla mat till Solde  och Amaretto på djurapoteket samt jaga böcker på lite olika bibliotek.

    Ha en god helg!

    Hoppas på att det finns en gästdator på hotellet som funkar, fanns inte på förra hotellet. Jo, dator, men den var stendöd. Finns det så tittar jag in mellan böcker och så!

    Trettondagskramen till alla!

  • Soldemor

    Hej, god morgon och god fortsättning på 2014!

    Är åter från västkustäventyret som var skönt och avkopplande. Spec jaccuzin på hotellets var precis var min kropp behövde - varmt bubblande vatten på bråkande muskler, så skönt! Fast jag hittade ingen gästdator, antgligen tar de för givet att alla har någon sorts sådan i bagaget - och så kommer två fossiler och checkar in! Hå hå ja ja!

    Nu är det tillbaks till vardagen och chefan och kursen som börjar snart och allt. Både roligt och mindre dito i en rätt intressant blandning.

    Hej Hvidis! Vad kul att höra från dig! Spännande med trådbebis på G!

    *Vinkar och tar tag i dagens arbete och 3 689 mail som verkar ha kommit medan jag varit borta*

  • Soldemor

    GRATTIS BLOMMAN! {#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}Katt!

    Låter läskigt med sambons knivattack på sig själv. Hälsa honom att fakirjobb inte är någon hit!

    Ja, det där med FB...lillspättans uppfödare tjatar också på mig! Jag skall ta en liten funderare till då! För jag saknar så många här! Jo, jag vet att jag varit dålig på att vara här, men försöker bättra mig och spamma till det lite då och då.

    Dagen började inte riktigt bra, var bara såååå arg när jag kom till jobbet. Vi har en riksväg som jag kör, där det är 80 och då håller jag - 80. Idag hade jag en lastbil bakom mig som blinkade och blinkade och tryckte sig nästan upp i min bakruta. Jag blev mer och mer irriterad och det var först när jag var nästan framme vid jobbet som han körde om. Såg att det var en mejeribil och misstänkte att han skulle lämna mjölk i ican här och det stämde. Så jag stegade dit och undrade vad han pysslade med och fick ett krängt svar att jag inte kunde köra så långsamt. Eh? Han gormade på att han minsann hade gps och jag hade kört 72 kmh. Och! Så länge jag inte kör för fort så skall han bry sig väldigt lite och inte leka självpåtagen polis. Skall ringa hans chef och meddela, att jag kommer fortsätta att hålla hastighetsbegränsningarna så som min mätare visar (och den är digital så jag ser exakt vad jag håller. Så de så!

    Nehej, lite lunch nu?

  • Soldemor

    Fast nu ser vi fram emot våren! (Den har så att säga lite smygstartat här, lite sol och 7 grader...)

    ...och jag har hittat ett jobb att söka också!

  • Soldemor

    Så duktig du är Blomman som tar tag i matten! Jag hade nog inte gjort det...matte är verkligen rysligt för mig (hmm, hur var det nu, arbetade jag inte som ekonomiansvarig innan jag började läsa? Glömmer fort!)

    Skall tillbringa helgen med arbete, skriva platsansökan och läsa in litteratur till kursen. Försöker just nu beta mig igenom ett riktigt sömnpiller som inte känns ett dugg relevant för att vara kyrkoherde. Men jag kämpar med den och så får vi väl se när det är kursdags hur mycket som den boken berörs. För berör gör den inte i alla fall! {#emotions_dlg.djavulsk}

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård