• Fru Bygg

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Muggles, skönt med ett bra TUL. Redan i v. 36, tiden går så fort. Är Moa lika spänd på tvillingarna som ni är?

  • Fru Bygg

    Lanovia, det är ju superlänge tills nästa besök hos BM. Vi tänkte först gå hos samma BM som vi hade med Ella, men halkade sen in hos en privat BM som lät en göra VUL tidigt. Där har vi sedan gått och är supernöjda! Vi har varit på ett inskrivningssamtal i v. 10-11 ngt och sedan har jag nästa besök nu i v. 21 (nästa vecka). Men dess innan har jag fått ringa om jag ville komma och lyssna på hjärtljud, för vår BM kunde verkligen förstå att det är jobbigt att inte få höra/se bebisen innan RUL. (Nu blev det ju inte så länge emellan eftersom vi gjorde KUB, men det är så skönt med en förstående BM).
    Vi kommer ha lika många besök hos BM med detta barnet som med första. De gör ingen skillnad på det och sen får man även ett TUL på slutet hos BM.

    En liten fråga till er alla. Med Ella hade jag moderkakan i bakväggen, men nu med Pricken så ligger den i framkant. Jag har sedan kanske två veckor känt av lite buffar och rörelser, men kommer man att framöver känna sparkar lika väl som om man har den i bakkant?

    Lanovia igen, skönt att du mår bättre än med E. Bara kom ihåg att ta det lugnt, det är jobbigare andra gången eftersom du har en liten där hemma och inte kan vila lika mkt! Ta hand om dig, vännen!
    Coolt att du är precis 10 veckor efter mig. Ninnnis är nog 11 veckor före mig (om jag räknar rätt). Detta innebär ju att det ska bli ett plus till om ngn vecka för ngn, tycker jag!

  • Fru Bygg

    Leksi, jobbigt att A har hög feber. Hoppas den går över snart! Hur känns det att börja jobba heltid igen?

  • Fru Bygg

    Flamman, klart att du ska omge dig med människor som får dig att må bra. Det förtjänar du verkligen! *kramar*

  • Fru Bygg

    Hej alla goa tjejer!
    Idag är jag trött, trött och tröttare. E sover inte alls om nätterna just nu känns som. Tror jag har sovit en timme sammanhängande sömn de senaste två nätterna. Hon kom in i en bra period för ett tag sedan, men sen hon var sjuk i påskhelgen har det gått åt helt fel håll. Hon vill inte alls sova och vaknar flera gånger varje natt.
    Det är extra jobbigt eftersom min sömn är lite sådär i vanliga fall när jag är gravid. har så svårt att inte kunna sova på magen.
    Nu sitter jag med en stor kopp kaffe och en liten chokladbit och samlar lite energi tills resten av arbetsdagen och eftermiddagen med E.

    Maken har börjat sitt nya jobb nu och det är en rätt så bra pendlingsbit. Faktiskt så att jag körde förbi ditt hus i måndags Ingis, när jag lämnad maken på jobbet. Han fick ju med sig sin förmånsbil hem sen på kvällen. Iofs bara en låne tills den vi valt kommer i augusti. Det blir ju långa dagar för oss (mig och E) nu när han måste vara på kontoret så mkt. Sen när han kommit in i jobbet  så kan han jobba hemifrån ibland och har sedan projekt att besöka runt om Helsingborg.

    Zzzzz.... jag är så trött!!!

  • Fru Bygg

    Ninnis, jobbigt att maken ska vara borta på TUL, men det kommer att gå bra!

    Flamman, härligt att du fick vara kvar på jobbet och att det känns lite lättare hemma. Ta hand om dig och tjejerna!!

    Hvidis, spännande med molvärk och ev. slempropp. Det är ju så nära nu!

    Muggles, bara en månad kvar. Det känns som om det var igår som ni var på operation med Ada och Beda. Hoppas du kan sova lite bättre om nätterna!

    Leksi, hur känns det att jobba heltid? Vi hade samma upplägg med E att vi delade på det en tid, det kändes bra att mjukstarta lite innan heltiden.

    Ingis, ta hand om dig!!! Spännande med bebisverkstad i sommar!

  • Fru Bygg
    Ninnnis skrev 2011-05-03 13:58:44 följande:

    Hej Fru Bygg! Usch vad jobbigt med sömnen. Stackars er! Hur påverkas E av att inte sova ordentligt?

    Hoppas det blir bättre framöver. Du får tänka på att det inte är så många veckor kvar till ledigheten


    E är jättegnällig om eftermiddagarna och kvällarna när man hämtat henne från dagis. Men hon älskar dagis och där är hon alltid lika glad och go säger de. Vi får se om vi inte kan få ordning på det snart. Vet inte hur bara...

    Det är bara 43 dagar kvar att arbeta innan semestern och mammaledigheten, så det är verkligen inte mkt.
    Du kan inte ha många dagar kvar att arbeta, det är ju snart dags för dig också!
  • Fru Bygg

    Heloise, du får aldrig be om ursäkt för allt du skriver. Precis som alla andra så är jag så imponerad över ert mod och er kärlek för Elise. Hon är ju så söt och ni är verkligen de bästa föräldrarna som hon kan ha!
    Hoppas det går bra idag!!! *kramar*

  • Fru Bygg

    Hej alla!
    Det var evigheter sen jag kommenterade ngt. Jag läser allt, men hinner sällan logga in och kommentera. Det är full fart på jobbet och sen tar sommarstugan upp all fritid. Nu har vi hittat en byggare som ska hjälpa oss med en del av tillbyggnaden (hinner ju inte göra allt själva i sommar, särskilt eftersom jag kommer att vara höggravid.)
    Nu ska vi "bara" köpa fönster, dörrar, panel, färg, material till grunden, dränering mm och sedan hinna göra klart grunden innan byggaren kommer. Sen ska vi byta panel, tilläggsisolera en befintliga delen och byta fönster, dörrar mm där. Sen kommer vi inom kort att köpa upp en entreprenad (tillsammans med ett par andra sommarstugor) för att dra in vatten och avlopp i sommarstugan. Allt detta ska vara klart innan semestern är slut. (och vi själva är helt slut). Det blir verkligen ingen vila innan lilla Pricken kommer att titta ut!

    Ninnis, spännande att vara nästa som får snusa bebis. V. 34, då är det ju inte så långt kvar.

    Lanovia, grattis till v. 13. Hoppas du kommer att må bättre snart!

    Hvidis, stort grattis till lille Elvis! Hör av dig när du kan!

    Muggles, stort grattis till dina små tjejer! Härligt med 4h drömförlossning!

    Flamman, skönt att ni hade ett bra samtal. Du förtjänar verkligen att må bra HELA tiden!

    Ingis, ni är så duktiga med allt i trädgården och friggeboden! Fika i Helsingborg snart?

    Bruttan, härligt med lyckad konfirmation för Stora I.

    Fru E, hur mår du? Saknar dig här inne!

    Nu kommer jag inte ihåg ngt mer att kommentera, men jag tänker på er alla. Ska försöka tjuva ngn minut här på jobbet och titta in lite framöver. Saknar ju er alla! Har ju bara knappt två månader kvar på jobbet innan det är "långsemester", ska bli underbart. Förstår att du har slagit av på jobbet Ninnis, det är jag sugen på att göra redan, men jag har lite längre tid kvar innan det är dags för mig.

    V. 23 imorgon, förresten!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård