Inlägg från: EnYsterSyster |Visa alla inlägg
  • EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    Anneli23

    Det finns ingen anledning att byta oftare än en gång i veckan, om inte huden är irriterad förstås. Varje gång du drar bort tejpen drar du ju och sträcker i ärret. Du kan gärna trycka ihop ärret en aning, inte för mycket bara så det veckar sej under tejpen.

    Charlize

    De flesta av oss här tänker likadant, vi vill inte heller bli bimbostämplade. Jag är en vanlig 3-barnsmamma som ammat, hållit vikten efter graviditeterna och nu bara hade tomma påsar kvar som jag ville fylla ut lite. Läs bakåt i denna och förra tråden ! Jag hade världens ångest innan jag gjorde det här, just med tanke på om det skulle synas och vad folk då skulle tänka.

    Har gått från en utammad B till en D (skulle dock även nöjt mej med en C, men jag klagar inte). Jag tog beslutet i höstas, och det var jobbigt eftersom Paradise-Hotel-Natascha-bröst-debatten flammade för fullt då.

    Ju mindre du lägger in ju mindre syns det. Du kan ju även klä dej så att inte brösten exponeras så mycket. Till sist är det dina bröst, dina pengar, ditt beslut. Du är samma Charlize oavsett om du har silikon i tuttarna eller inte !

  • EnYsterSyster

    Rat
    famousfairy

    Angående det här med storleken....

    De flesta som ångrar sej önskar att de tagit större implantat. För mej är det dock tvärtom ! Inte så att jag ångrar mej för de är jättesnygga och min man älskar dem men jag skulle nog valt mindre om jag fått välja om. Nu är det snart 4 månader sen jag opererade mej. Mjukheten är helt okej men man kan känna en fastare kärna längst in och så kommer det nog alltid vara. Dessutom har jag inga hängiga kälkbackar längre, så utan BH är det rätt avslöjande men snyggt !

    Jag är 165 cm, väger 55 kg och hade innan en liten utammad 70B. Nu har jag en D-kupa som är betydligt större än det jag hade innan. Jag har McGhan´s anatomiska gelehallon MM 215 g. Jag tycker du väljer helt rätt storlek Rat, få se vad du tycker efteråt.

    En konstig grej bara..... jag tycker de blir större ! När jag var helt nyopererad stod de rätt ut som strutar, då kändes de jättestora. Sen mjuknade de och hängde till sej, då kändes de mindre. Nu känns det som om de är större nu än för en månad sen ! Jag tror nog att de är inbillning, men nu känner jag att de VERKLIGEN inte får bli större !

  • EnYsterSyster

    Rat

    Jag tror faktiskt att några misstänker att jag förstorat brösten men ingen har sagt något. Det är därför som jag ibland önskat att jag tog lite mindre, men nu är det som det är och jag tänker inte oja mej över om det syns eller inte, det är för sent nu. Jag ville ju bara precis fylla ut den tomma påsen men nu blev det lite mer. Bredden och höjden är bra men jag undrar om det kanske inte blivit mindre synligt om jag valt low projection istället för medium. Jag tycker den är snyggt med platta bröst till en slank kropp. Nu blev det som det blev och de är jättesnygga, lite för snygga bara kanske..... Hur som helst är jag löjligt glad över mina tuttar. Har varit på anställningsintervju och det kändes bra. Klart jag inte söker jobb med tuttarna men jag är nöjd med mej själv och stolt över att jag klarat det här och jag tror det bidrar till att jag kunde göra ett bra intryck.

    Det där med kärnan märker jag men inte min man. Trycker jag på ena sidan buktar det ut åt ett annat håll och kan jag känna inifrån, liksom.

    Jag tror jag låg på rygg i 2 veckor och det var hemskt. Jag hade väldigt ont och det var jobbigt flera veckor. Hoppas det går bättre för dej !

  • EnYsterSyster

    Den enda som vet om att jag skaffat nya tuttar är min man och så ska det förbli. Visst, folk kan misstänka, men jag kommer aldrig erkänna eller ta en diskussion.

    Vi människor funkar så här. Alla har fördomar mot olika saker även om vi inte vill erkänna det själva. Det gäller inte bara tuttar utan även t ex sexuell läggning, religion, kultur, politisk ståndpunkt, socialgrupp mm.

    Sen är det mycket avundsjuka och svensk jantelag. Tänk själv: du är själv trött på dina små och/eller slappa bröst men vågar/vill inte/har inte råd att operera. Plötsligt gör någon i din omgivning det. Hur reagerar du då ?

    Jag är gift sedan länge, har ett bra äktenskap med en man som älskar mej, tre härliga ungar, ett trevligt jobb och goda vänner. Jag behöver inte bevisa något för någon, jag gör detta bara för min egen skull. Detta är ett så laddat ämne och jag vet att många inte skulle fatta, därför tar jag ingen diskussion.

    Förr brände man häxor på bål och förskjöt de kvinnor (inte män dock) som hade sex/blev med barn utanför äktenskapet. Synen på platstuttar kommer nog också förändrar, men det tar nog bågra hundra år.....

    Ha det gott tjejer och gå på er inre röst och magkänsla ! Ta ingen skit. Och ett gott råd: ta ingen diskussion angående era bröst, det är HELT lönlöst.

  • EnYsterSyster

    Rat

    Tänkte precis som du innan op. Var jättenervös och fasade för att något skulle gå fel. Kände också en overklighetskänsla: "Vad är det jag gör ? Är jag riktigt klok ?" Då fick jag luta mej mot det faktum att jag haft äckliga inlägg nästan ett halvår och VERKLIGEN tänkt igenom det och velat göra det SÅ LÄNGE. Just do it !

    Jag hade lite samma känsla innan jag gifte mej (länge sen) pga stress mm och det är bland det bästa jag gjort.

    Jag börjar oroa mej för kapselbildning. Mina bröst känns ganska mjuka och fina. Nån som vet när kapselbildning börjar märkas om det kommer ? Det har nu gått snart 4 månader (tänk vad tiden går !). De är dock fortfarande ömma fast mer vid utsidorna nu. Känns precis som när brösten krånglar ibland vid ägglossning, mens mm. Blir det bättre ?

  • EnYsterSyster

    Rat

    Brösten blir bara bättre och bättre. Det är väl det att jag känner att jag inte ska tro att risken för komplikationer ska vara över och bli jättebesviken om det nu händer nåt. Samtidigt kan man inte gå och oroa sej hela tiden. Nu är det gjort och det blev jättesnyggt !

  • EnYsterSyster

    Angående storlek:

    Jag köpte en "lagom" stor BH som jag sen fyllde ut med rispåsar och senare inlägg. Jag tyckte 150 ml i varje kupa var lagom. Eftersom min kirurg rekommenderade att lägga på 50 ml som muskeln "tar" blir detta 200 ml. Jag valde anatomiska gelehallon MM 215 g (ungefär 215 ml). Jag förväntade mej en aning större än det jag provat ut, precis så blev det.

    Jag är 165 cm, väger 54 kg. Hade innan en utammad 70B, nu 70D. Jag upplever (precis som expediten i BH-affären) är jag är RIKTIGT bystig.

    Min rekommendation (fast jag vet att jag är ganska ensam) är att INTE ta för stora. Jag tog bara 215 g och blev riktigt stor ! Fast allt beror nog på hur man upplever det.

    Med facit i hand kunde jag absolut ha tagit mindre.

  • EnYsterSyster

    Rat

    Hej gumman, hur är det ?? Har varit bortrest. Såg att du gick på 245 g i sista sekund, du slog mej med 30 g!!!

    Jag hade JÄTTEONT länge efter, jag började nästan misströsta. Kolla att du inte har feber bara, då ska du höra av dej till kliniken.

    Jag var ju som du kanske minns rätt knäckt efteråt. Jag var trött, hade mycket ont och tyckte brösten var hemska. De stod ju som hårda strutar rakt ut. De är INTE snygga i början. Håll ut och tänk på att det går upp och ner.

Svar på tråden Bröstförstoring (4)