Inlägg från: EnYsterSyster |Visa alla inlägg
  • EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    mjuka bröst

    De är betydligt mjukare nu. Jag är nöjd. Blir de ännu mjukare är det bara en bonus ! Fast de är INTE lika mjuka (läs sladdriga) som mina "gamla" bröst.

  • EnYsterSyster

    mjuka bröst

    Jag tror att implanttattuttar aldrig kan bli 100% naturliga, men ändå RIKTIGT bra så att det bara är du själv som märker det. Är man inställd på det blir man nog nöjd.

    Jag kan känna en lite fastare "kärna" i mina bröst om jag klämmer noga (det är implantatet). Vet inte om det försvinner med tiden.

  • EnYsterSyster

    pickolina

    För mej är det helt okej med den där kärnan. Jag har inte räknat med 100% naturliga bröst, som sagt.

    Angående det där med att det är mycket pengar: visst är det ohyggligt mycket. Ingen kan avgöra om det är värt det mer än man själv ! Men så är det med allt, eller hur ? Vi prioriterar olika, helt enkelt. En del lägger förmögenheter på annat som jag tycker är helt onödigt.

  • EnYsterSyster

    pickolina

    Jag uppskattar att du delar med dej av dina erfarenheter. Internet ger fantastiska möjligheter att möta människor och dela erfarenheter (förutsatt att det används på rätt sätt förstås).

    Tråkigt att du haft sån otur och inte fått de resultat du önskat.

  • EnYsterSyster

    Mamma till 3

    Angående det där med att "är man i balans och harmoni med sej själv blir man nog nöjd"......... förutsatt att resultatet av operationen inte blir misslyckat menar jag. Jag känner mej trygg med mej själv och tycker mej ha en god självkänsla. Det är därför jag efter 3 barn och snart 40 levnadsår vågat mej på det här. Blir resultatet INTE bra spelar det ingen roll hur balanserad man är, självklart blir man helt knäckt ! Jag minns hur jag mådde efter en månad när ena bröstet satt mycket lägre. Det har dels rättat till sej lite, dels har jag tittat på en massa före-efter-bilder och sett att de bröst jag innan operationen hade som ideal faktiskt också sitter lite snett när jag tittar noga.

    Jag tycker verkligen det är tråkigt att det inte blev bra, särskilt med tanke på vad du gått igenom innan. Vad är det som hänt egentligen ? Hoppas VERKLIGEN att det går att fixa till så att det blir bra !

  • EnYsterSyster

    Angående det här med BH:

    Min doktor sa att jag inte skulle ha någon hård bygel som trycker mot ärren under brösten. Helst ska jag ha bygellös. Var hittar man en BH utan bygel storlek 70D ??? Jag var inne på en underklädesaffär som hade en som de beställde hem. De ringde sen och sa att den utgått ! Jag kör nu med min gamla amnings-BH, men hur kul är det i längden ? Jag verkar ha en stor storlek trots att jag bara lade in 215 g. Med facit i hand skulle jag kunnat ta ännu mindre men jag klagar absolut inte

  • EnYsterSyster

    pickolina

    Visst, men hur läckert är det ? Amnings-BH:n är den som funkar bäst, det är ju ändå en riktig BH.

  • EnYsterSyster

    vioola
    pickolina
    mamma till 3

    Jag var på Lindex en timme igår, hittade inget bra....... jag har gett upp tanken på att hitta en bygellös, jag kör med sportBH och min gamla amningsBH och börjar så smått med bygel, men jag hittar ändå inget bra. Måste ha 70D.

    Att jag inte hittar nåt bra kan bero på att jag bor i en håla , jämfört med Storstan alltså ! Sortimentet är helt annorlunda även om affärerna tillhör samma kedja.

  • EnYsterSyster

    Mamma till 3

    Verkligen synd att det inte blev bra med tanke på allt du gått igenom.

    Jag velar fram och tillbaka om jag ska försöka få mitt högerbröst "lyft". Med BH och när jag "kutar" med ryggen är det inte så stor skillnad. Sträcker jag på mej, drar bak axlarna och skjuter fram bröstet skiljer det 1 eller kanske tom 2 cm i nivå på bröstvecken. Jaja, det är ingen världkatastrof, jag är nöjd ändå och lättad över att det gått bra trots allt. Är vi riktigt kloka som gjort det här ? Ja, jag ångrar mej inte iallafall. Vi får väl se vad jag tycker om 20 år.

    Brösten blev faktiskt större än vad trodde jag skulle tycka att de var och jag tror faktiskt att det syns. Jag försöker ha lösa kläder men sitter de åt lite märker jag att folk inte ser mej i ögonen när vi pratar utan blicken åker längre ner , och det är tjejer ! Män verkar inte se nåt däremot, iallafall visar de det inte ! De har väl tränat på att inte låta blicken sjunka ner.....

  • EnYsterSyster

    Jag lade som sagt bara in 215 g, men jag är liten och smal.....

Svar på tråden Bröstförstoring (4)