Inlägg från: EnYsterSyster |Visa alla inlägg
  • EnYsterSyster

    Bröstförstoring (4)

    Yaia

    Man har rätt att sjukskriva sej. Är man borta mer än en vecka behöver man sjukintyg och där står det ju vad man gjort. Jag (och många andra här) ville inte skylta med vad jag gjort så jag tog komp/semester.

  • EnYsterSyster

    Rat

    Jag är 165 cm, väger 54 kg. Hade innan utammad B-kupa, nu 70D. Jag tycker faktiskt jag blivit rätt "bystig", men det är ju hur JAG upplever det. Jag tog McGhan´s anatomiska MM 215 g. De är snygga och putar ut rätt bra. Vågar knappt tänka på hur det blivit om jag tagit större.... Det är nu drygt 2½ månad sen jag opererade mej.

    Om jag fick välja nåt annat skulle jag kunna tänka mej lite högre implantat med lägre projektion (FL) för att få lite "plattare" bröst, inte så utåtstående, om du förstår vad jag menar. Jag skulle absolut ha kunnat ta mindre, men jag är ju den enda här på tråden som tänker så. Jag kan inte fatta att det blev så stort med bara 215 g........ men det sitter nog mycket i mitt huvud. Sen är jag tunn och smal över ryggen.

    Sammanfattningsvis kan jag väl säga att en skicklig kirurg mäter brösten och bröstkorgen på alla möjliga sätt och ger sen förslag på vad som kan passa och det måste man nog rätta sej efter.

    Kan det vara så att ett implantat med högre projektion ger ett större intryck även om volymen är samma ?

  • EnYsterSyster

    Tänk om jag tagit 300 ml som många här har, jag skulle fått MEGAbröst !

  • EnYsterSyster

    Rat

    Det sista M:et står ju för medium projection. Finns ju low projection också. Han har ju gjort många såna bröst, kolla hans hemsida.

    Om jag ska vara ärlig så tror jag 20-40 g hit eller dit inte spelar nån roll egentligen. Det viktiga är ju att de hamnar rätt och att det inte tillstöter komplikationer. Lycka till !

    Hur är det med förhållandet förresten, hade inte du det lite trassligt ? Vill inte snoka, hoppas bara att allt blir bra för dej. Hejaheja !

  • EnYsterSyster

    Swing

    Jag känner som du. Om man har ett lite högre implantat som börjar längre upp mot nyckelbenet med lägre projektion borde man minimera risken för synlig skarv. Verkar som om Charles på Victoriakliniken tänker så. Jag känner ändå att jag vill lita på min kirurg när hon sa att det här var det bästa alternativet. Det är väl också så att alla har olika åsikter om vad som är snygga och naturliga bröst.

    Jag kan inte känna nån kant alls när jag klämmer på mina bröst. Det ända jag kan känna är att det finns en fastare "kärna" långt inne i bröstet, men det är inget som stör mej.

  • EnYsterSyster

    pickolina

    Okej. Då kanske jag inte behöver fundera över om de kunde blivit ännu bättre ! När jag hör alla historier är jag så tacksam över att det gått så bra för mej ändå. Men det här att det inte syns..... Jag har ju valt ett litet implantat och har fått höra att det inte "kommer synas". Skitsnack, visst syns det ! INGEN har sagt nåt, men visst ser jag att de tittar, särskilt tjejkompisar. Tjejer är mer observanta, känns det som. Nu är det emellertid gjort och jag är nöjd och ångrar mej inte, i alla fall inte så här långt. Nu bryr jag mej inte lika mycket om att det inte får synas. Jag är samma YsterSyster, med eller utan silikonbröst. Fast jag kommer ALDRIG erkänna om jag blir konfronterad. Sån information stannar ju inte på ett ställe, det går runt.... Och som sagt, det är min kropp, mina pengar, min ensak.

  • EnYsterSyster

    Rat

    Attans också, slagen med 20 g... Det kommer nog bli jättesnyggt på din slanka danskropp !

    TACK för alla ryggdunkar tjejer ! Måste säga att den här tråden betytt mycket för mej eftersom jag inte berättat det här för NÅGON mer än min man, och så ska det förbli.

  • EnYsterSyster

    regnbågen

    Stämmer inte på mej, jag har gått upp från liten B till D på 215 g......

  • EnYsterSyster

    glasskompott

    Jag är den här som lagt in minst implantat här (fram tills Rat lagt in sina som är ännu mindre ). Jag kan ändå inte svara på frågan om snittet kommer synas, dels därför att jag trots implantatets "litenhet" har fått en D-kupa, dels för att jag har ammat 3 barn och hade utammade bröst med ett rejält bröstveck.

    Det finns nog ingen "absolut bästa" metod för då skulle alla använda den. Olika metoder, snittställen och implantat har för- och nackdelar och kirurgerna tycka och specialicera sig olika.

  • EnYsterSyster

    linkita

    Smärtan i bröstvårtan är nervsmärtor som beror på att nervtrådar är avskurna och nu ska läka. Jag hade det ett par veckor-en månad efteråt och det var MYCKET smärtsamt. Jag tejpade mjuka kopresser över bröstvårtorna och tog starka smärtstillande och så småningom gick det över. Håll ut !

Svar på tråden Bröstförstoring (4)